Şimdi Ara

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey (602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.050
Cevap
215
Favori
487.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu paraya değmez kesinlikle.
    2019 da çıkan V3 e sahibim. Aynı zamanda T3R de kullanıyorum.

Bu yeni modelin v3-v2-v4 ten gram farkı yok.
    Herhangi bir algoritma yok öğrenme modu yok?

Zamanın nokiası gibi ısıt ısıt sür piyasaya.
    Kendi web sitelerinde bile bu ürün yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 11 Aralık 2024; 22:25:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weyssii W kullanıcısına yanıt
    Ohha fiyata bak. OpenTherm protokol desteği mi var ki? destek varsa bile bence uçuk fiyat..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ramozz R kullanıcısına yanıt

bizim komşuda viessman kablosuz oda termostatı var. bi gün onlara götürüp deneyeceğim xaomiyi.bence cosanın 0,5 derece az ölçtüğü doğru. çünkü 19,7ye ayarlıydı ve kapanınca 20 derecelere kadar çıkıyordu içerisi ama hiç 20 derece gibi değildi. 0,5 kalibrasyon ayarlayınca şimdi 20 derece gibi oluyor içerisi. ama yine de denemek lazım.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Ben de geçen haftaya kadar buderus'un kablosuz termostatı vardı xiaomi'ler Buderus ile aynı değerleri gösteriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamın bir önemi varmı? Amaç oda sıcaklığını sabit tutma. abartılı rakam konuşayım.. vücudun oda sıcaklığı 24 derecede rahat ediyor diyelim. oda da o an tam rahat ettiğin sıcaklıkta. A marka termostat aldın büyük hata ile ekranda 50 derece gösteriyor. Sen termostatlı o vücudun rahat ettiği oradaki A markasının 50 dediği dereceye ayarla tamam A markasına göre 50 derecede sabit tutmaya çalışırken gerçekte bu 24 derece oluyor.. Bu kardar kusuratlara takılma gerekli mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar
    cosa v4 fiyatı anlık olarak 3.500 tl
    Netatmo 4.500 civarı tl
    T3r ise 2600 civarı sizce hangisini almak mantıklı. Önerilerinize açığım sağlıcakla.

Netatmo nerede 4500?
    Bulamadım ben.
    Eğer bu fiyata bulduysanız kaçırmayın.
    Cosayı direk eleyin.

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Amazonda bakın fiyat bu. Yanlış ürüne bakmıyorum değil mi.

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey

Ben aratıyorum çıkmıyor, link atarmısınız?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel fiyat.
    Uzaktan erişimede ihtiyacınız varsa tek seçenek netatmo.
    Benim gözümde termostatın kralıdır.
    Hayırlı olsun şimdiden.

Sizin attığınız ürünün videosunu bile izledim ama şu üründen ne farkı var anlayamadım

General Ht250 Smart Kablosuz Akıllı Oda Termostatı 2.199 TL yerine 1.649 TL

https://www.n11.com/urun/general-ht250-smart-kablosuz-akilli-oda-termostati-43226077?magaza=technologia

Hocam ürünün siparişini verdim ve ürün sahiplerinin formunda gezinirken fark ettimki nerdeyse tamamında kronik ekran sorunu var ve değişim işi çok sıkıntılı onun için iptal etmek zorunda kaldım. Uzaktan kontrollü bir model almak istiyordum 2. Plan olarak cosa da çok ön plandaydı aslında. Siz neden önermiyorsunuz cosayı ? T3R daha mı ön planda cosaya göre ?

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Hocam general markası ile bu ürün kalitesi arasında çok fark var bide ürün hassasiyeti 0.5 bu da sıcaklık dalgalanmalarını hissetmenize neden oluyor.

Linkini attığım ürünün hassasiyeti 0.1 e kadar ayarlanıyor, ben 0.2 düşmeye 0.1 yükselmeye ayarladım

23 e ayarladıysam 22.8 de kombi yanıyor 23.1 de kombi duruyor

General ile Netatmo'yu aynı cümlede bile kullanmak hata olur. :)

Anladım kullanım olarak bir farkı yok. Marka olayı var.

Marka ilede alakası yok.
    Netatmo belirli algoritmalara ve öğrenme moduna sahip ileri düzey bir termostat. General dediğiniz aç kapa standart termostat.
    Öğrenme modlu termostat kullanmadıysanız aradaki farkı anlamamanız ve aynı işi yapıyor sanmanız doğal.

Yukarda dedim zaten, bunun bundan farkı nedir diye hocam. Bilmediğim için sordum. Bi arkadaş hassasiyet farkı var dedi, bende hassasiyet farkı olmadıgını söyledim. Sizde herhangi bir fark belirtmediniz.

ben cosa alırken hepsini araştırdım, izlemediğim video, yorum kalmamıştı nerdeyse yotube yorumları vs. generallerde de ısı dengesizliği oluyordu tpilılarda, honeywellde de tpidan kaynaklı oda ısısında dengesizlikler çok okudum. dediğiniz modele de bakmıştım. bekleyin 1 hafta alışsın vs tavsiyeler. dediğinizde de varmış kronik. iyi ki cosa almışım diyorum. o en iyisi bu dünyanın en güzeli diyenler neye göre diyor anlamıyorum. genel yorumlarda herkes çok övüyor ancak alanları okudukça ve yorumlarda ayrıntılara girdikçe o kadar çok vardı ki dert yanan. en iyisini aldım diye kendinizi kandırmaya gerek yok. cosadan devam edin bence.

• 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.