Şimdi Ara

cos(2pi/7)+cos(4pi/7)+cos(6pi/7) nin 1/2 o olduğunu kanıtlayabilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben lise 2 ye gidiyorum bu soruyu ogretmen sinavda soracakmis internetten biraz baktim integralle cozuluyormus sanirimda biz onu ogrenmedik sizden yapmayi bilrn varsa integralsiz anlatabilirmi bu arada sinav yarin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wrackles

Arkadaslar ben lise 2 ye gidiyorum bu soruyu ogretmen sinavda soracakmis internetten biraz baktim integralle cozuluyormus sanirimda biz onu ogrenmedik sizden yapmayi bilrn varsa integralsiz anlatabilirmi bu arada sinav yarin simdiden tesekkurler

bu soruyu söyleyen öğretmen kendini dahiler okulunda sanıyor yada bilim adamları dolu bir sınıfta sanıyor.
    lise 2 ye giden vatandaşlara bu soru sorulursa amaçları ;
    a-kimin deha olduğunu (matematik dehası- ; algılama dehası ; paranormal dehası (dda dahisi (duyu dışı algılama dahisi ) ; resim -müzik dehası vs vs demedim.dahiliğinde çeşitleri var ; her einstein zekasına sahip olan vatandaş matematik dehası olacak diye kaide yok.) bulmaya çalışıyorlardır.
    sakın yemeyiniz ; o soruyu boş bırakınız ; yoksa ayvayı yersiniz.
    neme lazım mit vs gibi kurumlar sizi test sahası olarak kullanırda sonra başınızı duvara vurursunuz.
    dahi olduğunuzu kimse anlamasın ; benden söylemesi. bu toplumda aç gözlü kötü karakterli insanlar oldukça bu şart oldu.

ve şu hocanıza şu soruyu yöneltin ;

uzay zamanı 8alfa /28 piyanor oranında bükülürse e=m.c^2 enerji formülüne göre 800 mw lık güçle roket motoru ateşlenirse ve bu güçle 10 saniye yol alınırsa kaç ışık yılı uzaklık katederiz ?
    sen bu soruyu hocana sor ; tubitaka sor ;nasaya sor ; avrupa uzay ajansına sor ; tüm dünya bilim adamlarına sor ;
    cevabı verebiliyorsa beni arayınız.; sanmıyorumki dünyada bu sorunun cevabını bilebilen.
    cevabı bilen tek kişi benim dünyada .
    not; 1 piyanor = 1000 g ye eşittir oda = 1000000 newton
    1 alfa = 2800000 tesla

hocanın cevabını buraya yazınız lütfen. (çok ilkeliz çok .)

• Sanirim ilk ters donusum sonra donusumle yapiliyormus
  • kardeş çok kolay bu ya, pi'yi 180 derece olarak alıp paydadaki sayıya böl mesela 2pi/7 yi 360/7 yap sonra fonksiyonların bölge işaretlerine dikkat ederek yap işlemleri çok kolay bunlar
  • özelime mesaj atmışsınız ; yok sağol ben gelmeyeyim izmire ; o öğretmenle tanışmak istemiyorum.
    ancak bayan olsaydı iş değişebilirdi. (tüm erkekler aynısınız siz sözlerini duyar gibiyim )
    benim sorunun cevabına gelince orda bir gizli bir ilmi mucize varsa şaşırmazdım.zaten soruda bir ipucu gizlidir. bir ilmi sır vardır.
    bu sırrı açıklamıcam desemde ; bir bilim kadını yada bilim adamı anlamış olabilir.bir şeye işaret ettim.her şey , ALLAH ın mucizesidir.
    ancak bir ipucu daha ;
    1 alfa =2800000 tesla
    1g (yerçekimi sabiti) > 1 tesla (dünyanın manyetik alan şiddeti ) = xxxxxxxxxxxxx tesla =1g
    = yerçekimi motoru

işte cevap buydu. kimse salak demesin ;o salağa ihtiyacınız olursa ; ALLAH ın izniyle şaşırmazdım.
    kendimide hiç bir halt sanmıyorum.
    nobel vakfına ve diğerlerine ; ALLAH izin vermişse bu bilgiler gönderilmiştir. para ihş ALLAH fakir fukaranın olur ; büyük çoğunluğu olur ; ve ALLAH izin verirse ; Hz Azrail as tarafından (eğer zengin olursam) gerçek fakirlere dağıtılsın.belkide normal bir işim olacak kimbilebilirki ; belki fakir belki zengin ; ama ne olursam olim beni bu halimle dış görünüşüme değer vermeyen bir bayanla evlenmek isterdim.ön yargıya tutmadan.
    Gaybı ; herşeyi ; ALLAH bilir ; ben bilemem.kimse bilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 27 Nisan 2012; 12:41:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3. derece denklem çözümü
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.