Şimdi Ara

Çorum Hakkında Acil! ! ! (hıtıt unı. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çorum nasıl bır yer guzel mı? Ogrencıler içn nasıl bır yer? hıtıt uni, makıne muh. Gdecem buyuk ihtimal bana yardımcı olur musunuz?
    hocaları nasıl? Zorluyrlar mı? Okul kampus felan guzel mı? Acıl lutfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.google.com/chrome/index.html?hl=tr&brand=CHMB&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-sk&utm_medium=ha
    Guugıl çorum.
    Şaka bir yana. Birşey bilmiyorum hitit üniversitesi ile ilgili.
  • :D arkadasım cevabın ıçın sagol ama bılen bırıne gercekten ıhtıyacım var:)

• açılın ben çorumluyum

ben de yazdım makineyi belki beraber okuyabiliriz..ben alacalıyım..çorum merkeze uzak,merkeze bende hiç gitmedim..benim gördüğüm:klasik bi anadolu şehridir..leblebinin envai çeşidini yersin,çok yaratıcı küfürler duyacağından emin olabilirsin..

gazi üni.den ayrılma,hocaları gazidendir büyük ihtimal,bi bakmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlb10 -- 25 Temmuz 2012; 3:18:50 >
  • kısmet arkadasım.d yanı okul flan guzel mı? Kampusu flan? Fakulte? Sehr? .d.d.d

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorLys

kısmet arkadasım.d yanı okul flan guzel mı? Kampusu flan? Fakulte? Sehr? .d.d.d

biliyorum ki hiç valla..merkeze hiç gitmedim ben..
  • bende çorumluyum ankarada oturuyoruz 20 senedir.Ailem seneye çoruma taşınacak.Babamda bana çorumu yazdırmaya çalışıyor 1 senedir.Sıfır araba bile teklif etti ama yinede yazmam.Kampüsler ayrı ayrı.Lise gibi düşün ortamı bi bina bahçesinde basketbol potaları.Çorum ise çok sıkıcı bir tane caddesi var.orda her istediğini bulabilirsin.başkada gezecek bi yeri yok.büyükşehirde oturuyorsan sakın yazma pişman olursun.okulun kalitesini bilemem ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE BILGISAYAR HK. YORUMLARINIZ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bence google'da arama yap, bir sürü şey bulursun okulla alakalı. Mutlaka daha önce forumlarda yorumlar yapılmıştır.
  • kızları güzel.
  • yardımlarınız için çok teşekkurler:)

• ben çorumluyum çorum hıc güzel bi yer degıl sadece havası güzel o kadr tek gazi caddesi var gezılcek yerlerden baskada bısey yok keske yazmasaydın çorumu benım memleketım ama ben kurtulmak ıstıorum çorumun ınsanlarıda yobaz ökuz gıbı bakarlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askimbenim19 -- 27 Ağustos 2012; 17:25:44 >
  • Çorum kral yerdir gelin pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Çorum kral yerdir gelin pişman olmazsınız

hıc guzel degıl kımse memnun degıl sen kral yer dıyorsun :))
  • corum iyidir beyler on numara sehir bnm kuzenim hitit makinede birinciydi gaziye gecti sehir yasanilasidir izmirde okuyup gelip yerlesecem memleketime

• Corumluyum ve cidden gelismemis bir sehir kim ne derse desin yavas yavas gelisiyo diyebilirim ogrenci sehri degil yani bu cok acik

He biee kampus universitsi degil her bolumu sehrin baska bolumlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 28 Ağustos 2012; 14:17:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Çorumluyum. Burada doğdum burada büyüyorum :) Klasik bir Anadolu şehri işte. Gezmek tozmak için hiç ideal bir yer değil onu söyleyeyim :) Yani o tür ümitlerle gelme :) Sıkılırsın. Mayıs ayının ikinci haftası şenlikler olur. Şenlik üç gün sürer ve her gün bir sanatçı sahneye çıkar. Şenliğe sadece üniversite öğrencileri değil çevredeki vatandaşta girebildiği için biraz kötü oluyor :) Bu sene Kıraç, Gökçe ve Grup 84 geldi. Kiralara gelince 3+1 güzel bir daire 250 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askimbenim19

quote:

Ben Çorumluyum ve çorumdayım gayet memnunum çok güzel bi şehir tabi bi istanbul,izmir olamaz ama anadolu şehirleri içerisinde baya iyidir.siz neresinden memnun değilsiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Ben Çorumluyum ve çorumdayım gayet memnunum çok güzel bi şehir tabi bi istanbul,izmir olamaz ama anadolu şehirleri içerisinde baya iyidir.siz neresinden memnun değilsiniz?

bende corumluyum 19 yıldr hangı bırını sayyım ınsanların özellıkle erkeklerın ökuz gıbı bakmasındanmı dedıkodusundan mı küfürlerinden mı gezılcek hıc bır yer olmamasndanmı baya baya kötu bı sehır

• quote:

quote:

quote:

Aynı şehirden bahsediyoruz değil mi? Kişisel beklentilere göre değişir tabiki ancak Çorum'un diğer anadolu şehirlerinden 'baya' iyi olacak yanını ben göremiyorum..

• quote:

quote:

quote:

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.