Şimdi Ara

Corsayı verip Cordoba dizel almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mesele aslında net aslında memnun olduğum ama bir değişiklik istediğim şu günlerde aşağıdaki ilanda arkadaşımın sattığı cordoba dizeli almaya değer mi? Bu arada aracıma ne zamandır almak isteyen bir arkadaşım 15 veriyor. Benzin fiyatlarının çıldırdığı şu günlerde ben de dizeli artık mantıklı bulmaya başladım. Aracım 72binde. 2002 model, oldukça temiz kullanılmış bir araç. Zaten bana da hiç sorun çıkarmadı. Ancak cordobanın cazibesi ve donanımı beni etkiliyor. Dizel olması zaten ilk başta cazip gelen özellik.

http://www.sahibinden.com/yakit_cimrisi_cok_temiz_servis_bakimli_-43WQQaXQQ23527509WQQpXQQdisplayitem

Araç bu, ne dersiniz? 19dan aşağıya vermiyor yalnız. Bir de bu vw dizellerinin pompa meme teknolojili olduğunu ve gürültülü olduğunu biliyorum. Ancak diğer common rail dizellere göre daha az sorunlu ve çok uzun km ler dayanabildiğini duymuştum. Araç servis bakımlı ancak km de az değil tabii. Yoksa efendi gibi aracıma binmeye devam mı edeyim?

• Arkadaşlar bi fikir verecek yok mu?
  • fiyat biraz yüksek geldiyse skoda da düşünülebilir ne de olsa motor altyapı aynı...
  • fiyatı bence iyi...yanlız km kontrol kesinlikle yaptır....
  • arkadaşım araç fiyatı bence normal ama kazası ve motor sorunu yoksa dikkatli olarak serviste sormak lazım ve km orjinal mi ?

birkaç ufak boya önemli değildir bana göre değişeni olmadıktan sonra...

biraderde var aynı araç 2004 model signo 1.4 75 bg ama gidişi harika evet motor sesli ve gürültülü özellikle soğukken ama verdiği güç süper bende 110 luk coonect var ara hızlanmalar hemen hemen aynı diyebilirim... sürerken çok zevk alıyorum insanın gaza daha çok basası geliyor... yakıtı çok az yaklaşık şehir içi 0,18 ile 0,20 tl arası yakıyor yakıyor kronik bir problemi bildiim kadarıyla yok 2007 de aldı aracı 70.000 km de şimddi 97.000 de... bakımları serviste biraz pahallı... 2008 de bakıma soktu triger,balatalar,fan motoru, normal bakımı başka bişey varmı tam bilmiyorum ama 2.400 tl tutmuştu... dışarda yapılsa belki yarı yarıya düşebilir fiyatama birader illa servis diyo...

arabasına geçenlerde 17.500 tl verdiler vermedi...

aslında bende kendime 2008 veya 2009 unu düşünüyoruym arabada görünüm var konfor var (hız sabitleyici,mp3 çalar,katlanır ayna,yol bilgisayarı,4 cam otomatik,dijital klima, ve DİİZEL v.s...) bence çok güzel alınabilecek bir araç yeterki bakımlı olsun özenli kullanılmış olsun bakımları zamanında ve eksiksiz yapılmış olsun, eğer sorunlu bir araç alırsan başın çok ağrır... özellikle bu araçlarda motor çok önemlidir...

• Motor sesinin yüksek çıkması dışında harika bir araçtır. Sürtmeden dolayı boya vs. varsa önemli değil , kazası olmasında .. Km'de orjinal ise bence alınır.
    Sahibinden.com'a baktım , o fiyata o donanımda o km'de olan 1-2 araç var yada yok. Onlarda komple boyalı , bagaj kapağı değişmiş falan filan ..
  • Cordoba hem dizel hem donanımlı üstelik temizİçinize sindiyse iyi seçim olur <:

Ayrıca yanlış hatırlamıyorum bahsi geçen Seat tek depo ile 1200-1300 km yol yapıyordu :>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 11 Nisan 2010; 21:18:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.