Şimdi Ara

Corsair Void Pro RGB Kablosuz Special Edition Dolby 7.1 - 699 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JoeyBane

1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Wifi sinyalini etkilediğini görmedim. 2.4 ve 5ghz olarak ikisi de var evde. Hyperx Cloud II'ye de göz atmanızı tavsiye ederim
    Konfor açısından hangisi iyidir ? Rahatlık bakımından.
  • Hyperx cloud 2 ve özellikle sennheiser gsp 350 ve üstlerinede bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatlerce kullanmama rağmen beni rahatsız etmiyor. Konfor benim için 1. sırada yer alıyor. Kablosuz olması, terletmemesi, baskı yapmaması, kafa bandının rahatsız etmeyişi güzel. 8 saat kullandığım bile oluyor. Kablosuz mesafesi ortalama diyelim. Daha büyük bir evde olsaydım veya duvarlar kalın olsaydı sıkıntı çekebilirdim. RGB konusuna gelecek olursak kulağında olduğu için fark edilmiyor. Fotoğraf çekerken işe yarıyor. Deri olanlar kadar sesi dolu dolu vermiyor ama acayip rahat. Hyperx'te kutu içinden hem deri hem kumaş padler çıkıyor. Müzik dinlerken deriyi takıp, oyun oynarken de kumaşı kullanmak daha avantajlı.

@exclbr
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Saatlerce kullanmama rağmen beni rahatsız etmiyor. Konfor benim için 1. sırada yer alıyor. Kablosuz olması, terletmemesi, baskı yapmaması, kafa bandının rahatsız etmeyişi güzel. 8 saat kullandığım bile oluyor. Kablosuz mesafesi ortalama diyelim. Daha büyük bir evde olsaydım veya duvarlar kalın olsaydı sıkıntı çekebilirdim. RGB konusuna gelecek olursak kulağında olduğu için fark edilmiyor. Fotoğraf çekerken işe yarıyor. Deri olanlar kadar sesi dolu dolu vermiyor ama acayip rahat. Hyperx'te kutu içinden hem deri hem kumaş padler çıkıyor. Müzik dinlerken deriyi takıp, oyun oynarken de kumaşı kullanmak daha avantajlı.

@exclbr
    Rg falan önemli değil hocam. Konfor önemli benim için. Kulaklarım aşırı hassas. O zmaan alayım hemen void pro. Çok teşekkürler yorumunuz için.

• Cuma günü sipariş verdim, bugun elime geldi, gelir gelemz firmware update ini yaptım. 0.15 versiyonu mevcut.

Akabinde Windows Sonic i aktif ettim ses ayarlarından.

Sügeri çok çok yumuşak, başta ağırlık ve baskı yaratmıyor, ses kalitesi ortalamanın üstünde, bez pedlerinden doalyı dışardan bir miktar ses alıyor ama oyun açınca birşey kalmıyor.

700 tl ye kablosuz olarak alternatifsiz kalite ve konforda.

tavsiye ederim.
  • Ek olarak terletmesi de oldukça az seviyede, 1 saat kulağımda kalmasına rağmen rçok çok rahatsız edici bir sıcaklık yaratmadı
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Hocam PUBG(PC) oynuyorsanız 7.1 ses sistemi sizce yeterli mi ? Ben özellikle PUBG tarzı oyunlar için almak istiyorum ama düşüncelerinizi ve deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shatteredthings S kullanıcısına yanıt
    Cs:Go oynuyorum yeterli yalniz kulak cevrem ve basimi acitiyor uzun sure kullaninca rahatsizlik veriyor alisamadim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZoLBaN kullanıcısına yanıt
    7.1 için İcue programı içinden dolby kullanın.Windows sonic çok kötü.Deneyin farkı anlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablolu olanı var bende çok iyi bir kulaklık değil

malzeme kalitesi felan iyi ama max ses kısıtlı 100 dolarlık ses kalitesi yok
  • Rahat bir kulaklık arıyorsanız arctis 2019 edition (3-5-7 farketmez) tavsiye ederim kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.