Şimdi Ara

Corsair Void Pro RGB Kablosuz Special Edition Dolby 7.1 - 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcak mı bilmyiorum ama bana uygun gözüktü isteyen olursa diye link aşağıda qp satıyor.
    urun.n11.com
    Corsair Void Pro Rgb Kablosuz Special Edition Dolby 7.1 Oyuncu Ku - n11.com
    https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/corsair-void-pro-rgb-kablosuz-special-edition-dolby-71-oyuncu-ku-P237460616

Aynı firma aynı kulaklığın outlet ibareli ürünü 1036 tlye satıyor tam anlamadım olayı ama.
    urun.n11.com
    Corsair Void Pro Rgb Kablosuz Se 7.1 Oyuncu Kulaklığı Outlet - n11.com
    https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/corsair-void-pro-rgb-kablosuz-se-71-oyuncu-kulakligi-outlet-P373475696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmazadam -- 9 Mayıs 2020; 0:45:0 >

• ses sistemi sandım corsair ne alaka diyorum :D
  • Sarı sarı kimin yarı en güzeli void sarı bu aralar çok dolaşıyor corsair kulaklıklar birisi bu void Pro için de dip ses var demişti diğer konuda almak isteyen araştırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu versiyonunu kullanıyorum, çok rahat baş ağırtmıyor kulak acıtmıyor. Ergonomik olarak kullandığım en iyi kulaklık şu ana kadar. 400 liraya almıştım amazon.com'dan fiyat iyi gibi ürün için, dolar vs. düşünülürse
  • Bu aralar kulaklık arayışındayım.Bu ürünü almayı planlıyorum ancak piyasaya baktığımızda aynı kulaklığın fiyatı her yerde farklı.
    Normalde kablosuz kulaklık almak istemiyorum.1- 1.5 yıl sonra bataryadan mı bilinmez şarj etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

Bu aralar kulaklık arayışındayım.Bu ürünü almayı planlıyorum ancak piyasaya baktığımızda aynı kulaklığın fiyatı her yerde farklı.
    Normalde kablosuz kulaklık almak istemiyorum.1- 1.5 yıl sonra bataryadan mı bilinmez şarj etmiyor.
    Qp sıfır satıyor hiç düşünmeden al bence.
  • FlashKill kullanıcısına yanıt
    Ben de çok arada kaldım 2 gündür aralıksız araştırıyorum ama ses ve kasa kalitesi olarak hs70’in daha iyi olduğu belirtiliyor her incelemede. Bunun da tipini seviyorum işte. Daha önce kullanıp beğenmeyip satmıştım bir şans daha versem mi diyorum... :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Logitech şarj sorunu olduğunda sorunsuz değişim yapıyor. Arkadaşımın işlemlerini ben yapmıştım.
  • Void mi hs70 mi karar veremedim. Sesten çok konfor önemli. Bir süre sonra kulaklıklar hep ağrı yapıyor. Sizce hangi model ?
    Bu konu yeri değil ama Steelseries'in hangi modeli olduğu hatırlamamakla beraber,kablosuz modellerinden birisinin bataryası kapak açılmak suretiyle rahatlıkla değişiyor.Araştırırsanız bulabilirsiniz,fiyatı da üç aşağı beş yukarı benzerdir bununla.

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Rgb onemli degilse bir void pro kullanicisi arkadasimda bana hs70 onerdi. Ben memnunum sadece kafamin ustune yuk biniyor onu ayarlamam lazim tam alisamadim. 600 e hs70 almistim bu atada 2 hafta once

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

Ben de çok arada kaldım 2 gündür aralıksız araştırıyorum ama ses ve kasa kalitesi olarak hs70’in daha iyi olduğu belirtiliyor her incelemede. Bunun da tipini seviyorum işte. Daha önce kullanıp beğenmeyip satmıştım bir şans daha versem mi diyorum... :)
    RTINGS.com
    Corsair HS70 Wireless vs Corsair Void PRO RGB Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
    https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/corsair-hs70-wireless-vs-corsair-void-rgb/753/507?usage=9287&threshold=0.1

ben ergonomiden yana kullandım oyumu ve aldım bu void proyu. HS70 kulaklık pedleri çok konforlu gelmedi. Dip ses deniyor ama kablosuz ve uygun fiyatlı + konfor ile direk aldım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Rgb onemli degilse bir void pro kullanicisi arkadasimda bana hs70 onerdi. Ben memnunum sadece kafamin ustune yuk biniyor onu ayarlamam lazim tam alisamadim. 600 e hs70 almistim bu atada 2 hafta once
    Void kullanan arkadaşında bu yük binme sorunu var mı?
  • Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum bir sorum olacak. Bu cihazlar wifi sinyalini etkiliyor mu? Normalde bluetooth cihazlar yavaşlatıyor wifi sinyalini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum bir sorum olacak. Bu cihazlar wifi sinyalini etkiliyor mu? Normalde bluetooth cihazlar yavaşlatıyor wifi sinyalini.
    Acces pointin yani wi-fi ağın 5GHZ ise sorun olmaz, bluetotthlar 2.4 bandında çalışıyor. tüm wi-fi altyapısı 5, bluetotth da 2.4 olursa hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoLBaN

Acces pointin yani wi-fi ağın 5GHZ ise sorun olmaz, bluetotthlar 2.4 bandında çalışıyor. tüm wi-fi altyapısı 5, bluetotth da 2.4 olursa hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    Modem 2.4 maalesef. Ben kablolulara bakayım o zaman. Teşekkürler.
  • quote:

Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum bir sorum olacak. Bu cihazlar wifi sinyalini etkiliyor mu? Normalde bluetooth cihazlar yavaşlatıyor wifi sinyalini.
    Ayrıca void pro bluetooth değil usb wifi çalışıyor. HS70 te aynı bu şekilde. voidin mesafesi ve gücü daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoLBaN -- 11 Mayıs 2020; 13:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoLBaN

Ayrıca void pro bluetooth değil usb wifi çalışıyor. HS70 te aynı bu şekilde. voidin mesafesi ve gücü daha iyi.

Alıntıları Göster
    Bluetooth'ta olan sıkıntı yaşanmaz mı bunlarda yani?
  • quote:

Bluetooth'ta olan sıkıntı yaşanmaz mı bunlarda yani?

Alıntıları Göster
    hayır tabi ki.
  • 1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Wifi sinyalini etkilediğini görmedim. 2.4 ve 5ghz olarak ikisi de var evde. Hyperx Cloud II'ye de göz atmanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.