Şimdi Ara

Corsair Vengeance DDR3 2x4GB 1600 mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Geçenlerde sistemimi update ederken Corsair Vengeance DDR3 2x4(8)GB 1600 mhz ramler satın aldım.Fakat dikkatimi çeken ramlerin 1600 mhz değilde 1333 mhz de çalışıyor olması.Anakartım Gigabayte GA-970A-D3 (AM3+).Ramlerimi destekliyormu diye desteklediği ramler listesinden kontrolleride yaptım destekliyor.Corsair vengeance(CMZ8GX3M2A1600C9).İşllemcim AMD FX 6100.

Ramlerimi 1600 mhz de kullanabilmem için sizce neler yapmalıyım.Bilen arkadaşlarım yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: bülent_08

Herkese selamlar.Geçenlerde sistemimi update ederken Corsair Vengeance DDR3 2x4(8)GB 1600 mhz ramler satın aldım.Fakat dikkatimi çeken ramlerin 1600 mhz değilde 1333 mhz de çalışıyor olması.Anakartım Gigabayte GA-970A-D3 (AM3+).Ramlerimi destekliyormu diye desteklediği ramler listesinden kontrolleride yaptım destekliyor.Corsair vengeance(CMZ8GX3M2A1600C9).İşllemcim AMD FX 6100.

Ramlerimi 1600 mhz de kullanabilmem için sizce neler yapmalıyım.Bilen arkadaşlarım yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Kardesım merhabalar Ramlerı 1600'de kullanman ıcın Bıos'tan degerlerı yukselte bılırsın ama su var max. kapesitede kullanırsan ne gıbı sorunlar olur veya olurmu bunu dusunmek lazım mantık olarak bırseyı max. kapesıtede kullanırsan zorlamıs olursun ve arıza yapma olasılıgı artar bırde su var 1333'den 1600'e cıkartmanın gozle gorulur derecede bır faydasını gorbılecegını zannetmıyorum...

• BIOS'tan frekansını 1600e alabilirsin, zaten çalışması gereken hız o olduğu için bir sorun olmaz ama arkadaşın da dediği gibi sana getirisi de olmaz :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.