Şimdi Ara

corsair ram önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konfigürasyonum:

AMD ATHLON X2 6000+ 3.0 Ghz
    ASUS M2NPV-MX
    2x512 Mb 500 Mhz Kingston
    ATI X550 256Mb

arkadaşlar işlemciyi yeni değiştirdim sorunsuz çalışıyor.fakat ram sıkıntısı yaşıyorum bir süre sonra.aynı zamanda ramlerin işlemcime az geldiğini düşünüyorum.
    anakartım 800 Mhz e kadar destekliyor.acaba ramları değiştirsem fark yaşarmıyım.

bi sitede gördüm CORSAIR 4 GB (2x2) DDR2 800MHz ram

bu markayı önerir misiniz.çünkü gördüğüm kadarıyla kingston çok da ahım şahım bi şey değil. arkadaşımdan denemek için hyperx ram aldım 2GB 800Mhz fakat ramleri 667 Mhz gördü.onunkinde de aynı sorunu veriyor. ki sitesinden baktık ikimizin anakartı da 800Mhz i destekliyor. hatta onunki 1333 Mhz e kadar destekli.
    araştırmalarıma göre corsair ler kaliteli ramler.ben bu ramleri dual olarak alıcam.almadan önce sizlere sorayım dedim.
    ne dersiniz bu konu hakkında.

bu arada performans attırmam için ekran kartı almam gerekir mi. (oyun oynamıyorum).yoksa ramler sadece işimi görür mü.

saygılar.

• corsair dominator ddr3 1600 mhz cl8 ramlarimi 1600 cl7 de kullanıyorum şuanda hem o\c performansı hemde cas değerleri olsun güzel bir ram eminimki sizin alacağınız ram de böle bir kaliteye sahip olacaktır gözünüz kapalı alabilirsiniz ancak hem fiyat hemde performans diorsanız teamextreme yada a-data yada bakabilirsiniz.
  • Corsair kalitelidir...
  • hocam peki ekran kartına gerek var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR5 Ram Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    GSKILL Ram tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    DDR4 RAM ÖNERİSİ
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.