Şimdi Ara

CORSAİR M65 MACRO YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamun aleyküm hayırlı akşamlar,

Ben mouse olarak corsair m65 kullanıyorum ingilzcem iyi olmadığı için ve daha önceden hiç yapmadığım için mouseye macro ayarı yapamıyorum

Bf4 oyuncusuyum benım gıbı corsair m65 kullanıp macro yapmasını bilen bir arkadaş varsa bana macro ayarı yapabilmem için yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekkür ederim .

• Merhaba,

Kullanmakta olduğunuz M65 Mouse'un tam olarak modelini söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Merhaba,

Kullanmakta olduğunuz M65 Mouse'un tam olarak modelini söyleyebilir misiniz?

Corsair m65 rgb lazer sensör modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Auto-fire makrosu için aşağıdaki adımları uygulayın:

Corsair Cue yazılımını açın
    sağ orta sekmeden M65 mouseunuzu seçin.
    Açılan sayfada ACTIONS kısmını seçin
    + tuşuna tıklayın sağdaki mouse resmine makroyu atamak istediğiniz tuşu seçin.
    RECORD SETTINGS'ten delays ve mouse clicksi seçin diğerleri seçili olmasın
    kırmızı kayıt tuşuna basın
    mouseunuzun sol tuşuna basıp bırakın.
    kırmızı tuşa tekrardan basarak kaydı durdurun.
    kayıtta gözüken delay bölümünü seçin
    hemen sağdaki ufak kalem simgesini tıklayıp delay süresini 50 ms olarak değiştirip kaydedin.
    Aydından sağ tarafta sarı beyaz logolu anahtar ve tornavida şeklini tıklayın
    hemen altındaki seçenekleri ACTOIN TRIGGER "While Pressed" ACTION REPEAT "Repeat Constatly" ACTION DELAY "Constant 50ms" olarak değiştirin

Bu şekilde atamış olduğunuz tuşa bastığınız süre boyunca 50 mili saniye ara ile silahınızı ateşlemiş olacaksınız.

• quote:

Auto-fire makrosu için aşağıdaki adımları uygulayın:

Corsair Cue yazılımını açın
    sağ orta sekmeden M65 mouseunuzu seçin.
    Açılan sayfada ACTIONS kısmını seçin
    + tuşuna tıklayın sağdaki mouse resmine makroyu atamak istediğiniz tuşu seçin.
    RECORD SETTINGS'ten delays ve mouse clicksi seçin diğerleri seçili olmasın
    kırmızı kayıt tuşuna basın
    mouseunuzun sol tuşuna basıp bırakın.
    kırmızı tuşa tekrardan basarak kaydı durdurun.
    kayıtta gözüken delay bölümünü seçin
    hemen sağdaki ufak kalem simgesini tıklayıp delay süresini 50 ms olarak değiştirip kaydedin.
    Aydından sağ tarafta sarı beyaz logolu anahtar ve tornavida şeklini tıklayın
    hemen altındaki seçenekleri ACTOIN TRIGGER "While Pressed" ACTION REPEAT "Repeat Constatly" ACTION DELAY "Constant 50ms" olarak değiştirin

Bu şekilde atamış olduğunuz tuşa bastığınız süre boyunca 50 mili saniye ara ile silahınızı ateşlemiş olacaksınız.

hocam vakit ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim , ben battlefield 4 oyunuyorumda recoil için nasıl bir ayar yapmam lazım - silahın hiç sekmememsi için ,
    a4 tech ile makro yapılanlarda aek 971 silahı çok güçlü ama bir o kadar seken bir silah - ama a4tech macrosu ile ne şarjörü bir anda boşaltıyor silah gram sekme yapmıyor bunun için nasıl bir yol izlemem lazım ,

saygılar

• Hocam birde resimli olarak anlatma şansınız varmı acaba ?
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Hocam birde sol tuşa edit yapamıyorum bunu nasıl aktif edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Recoil makrosunun içeriğini bilmeden size nasıl yapılacağını anlatma gibi bir şansım maalesef ki yok.

Sol tuşa bişi atamak istiyorsanız önce sol tuşun özelliğini başka bir tuşa remap yapıp yönlendirmeniz gerekiyor eğer bunu yapmazsanız tuşa makro ataması gerçekleştiremezsiniz.
  • quote:

Recoil makrosunun içeriğini bilmeden size nasıl yapılacağını anlatma gibi bir şansım maalesef ki yok.

Sol tuşa bişi atamak istiyorsanız önce sol tuşun özelliğini başka bir tuşa remap yapıp yönlendirmeniz gerekiyor eğer bunu yapmazsanız tuşa makro ataması gerçekleştiremezsiniz.

remap olayını nasıl yapıyoruz hocam rica etsem soylermisiniz bakıyorum bakıyorum bulamadım , vakit ayırıp yardımcı olduğunuz içinde ayrıca çok teşekkür ederim.

saygılar
    sol tuşu atayacağınız başka bir tuşu seçin, mesela DPI down tuşunu. ardından actions listesinde + tuşuna basın sağda açılan pencerede yazılı olan MACRO yazısının yanındaki aşağı bakan üçgeni tıklayın ve listeden remap key i seçin

KEY FUNCTION DA mouse button seçince listeden left buttonu tıklayın ve kayıt edin.
  • quote:

sol tuşu atayacağınız başka bir tuşu seçin, mesela DPI down tuşunu. ardından actions listesinde + tuşuna basın sağda açılan pencerede yazılı olan MACRO yazısının yanındaki aşağı bakan üçgeni tıklayın ve listeden remap key i seçin

KEY FUNCTION DA mouse button seçince listeden left buttonu tıklayın ve kayıt edin.

çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için , benim şuanda işe gitmem gerekiyor yarın öğlende daha detaylı ayarları yapıp sonuçları sizler ile paylaşacagım
    saygılar
  • Dostum bende dün ikinci el olarak m65 laser olanından aldım fakat bu ayarlarında performancedan pointer speed yarısına geldiğinde oyunlarda mouse birden ışınlanıyor gibi sağa sola dönüyor , kısdığımdaysa masaüstünde ve cs go da normal gibi ama minecraftda doğru dürüst verim alamıyorum gibi sanki sağa sola kayıyor bu mouse sıkıntılı mı ? yoksa sizde de mi böyle ? ikinci el olarak aldım adam temiz dedi , iade istiyeceğim sizce ne yapayım ?
  • quote:

Sol tuşa double click makrosu atayamıyoruz sanırsam ? bir bilginiz var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.