Şimdi Ara

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
9
Favori
19.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waroflords

Begendigin için ayrıca tesekurler

Bu yan taraftaki pleksi çok güzel ama en ufak bir çiziğine tozu gösteriyor. İçine led koyunca hatta zaman çok kitli gözüküyor. Acaba LED'lerin bakış açısını mı değiştirsem direk anakarta baksa ve pleksiden uzak olsa. Normal led takılacak yerlere takıyorum ama kirlenince ve çizilince hemen belli ediyor. LED'ler kapalı iken hiç bir şey belli değil. Bir tavsiyeniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen kasayi yerde kulaniyorsaniz çok fazla toz alır led ler tozu belli eder her hafta hava ile temizliyorum ama led hakında her zaman açık kalmasa sizin içi daha iyi olur sakıncası yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 12 Kasım 2016; 23:51:27 >
  • bu kasanın vidalarını nerede bulurum bende eksikler var fan yerleştirecem ama yok vida yok sinirim bozuldu

üstteki fanları içeriye doğru üfletsem nasıl olur yani sıvı soğutma radyatörünün altında 2 tane 140 lık ve üstünde 2 tane 140lık fan olacak adeta tostmuş gibi dışardan içeri hava verecek nasıl olur mantıklımı sizce?

dışarda içeri verdirmemdeki amaç fanlar yerçekimine ters durduğu zaman ses çıkarıyor doğal olarak bu sebeple dışardan içeri verdirteceğim

yorumlar lütfen : )
  • ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Isınan havayı kasanın içine ufurecem diyosun

• quote:

Muhtemelen kasayi yerde kulaniyorsaniz çok fazla toz alır led ler tozu belli eder her hafta hava ile temizliyorum ama led hakında her zaman açık kalmasa sizin içi daha iyi olur sakıncası yoksa

Led için her zaman açık kalmaması derken gözüme batmasın diye mi ? Hava ile temizlik hiç aklıma gelmedi ben camsil ile siliyordum.

• quote:

Muhtemelen kasayi yerde kulaniyorsaniz çok fazla toz alır led ler tozu belli eder her hafta hava ile temizliyorum ama led hakında her zaman açık kalmasa sizin içi daha iyi olur sakıncası yoksa

İkinci kez oldu pardon, masanın üzerinde kullanıyorum kasayı.

• quote:

Isınan havayı kasanın içine ufurecem diyosun

odanın sıcaklığı kışın 20 25 derece arasında bide en alt taban kısmına da 2 egzos fan koyacam olmaz mı imkansızmı

öbür türlü fanlar olması gerekenden ters duruyor bilyalarına bakacak olursanız aşağı sarkıyor
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Çizige care yok ama pc içine giren tozları haftada yada 2 hafta 1 temizlerseniz daha güzel olacak benim kasada çizik var kapağı değiştirmeyi dusunuyorum

• quote:

Çizige care yok ama pc içine giren tozları haftada yada 2 hafta 1 temizlerseniz daha güzel olacak benim kasada çizik var kapağı değiştirmeyi dusunuyorum

Ben yedek kapak ayarladım orjinal ama yakmaya kıyamıyorum. Ayrıca da üzerindeki eski kapağa da pleksi çalışması yaptırdım, ekstradan da bir pleksi daha kestirdim. Ama ilk gelen pleksi de bant izi kaldı olmadı değiştirecek yedeği ile. AMFİBİ çok iyi iş çıkardı bence onunla görüşün derim.
  • Şekil ortada 😊
    Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

• Yapışkan lekesi var pleksi de geniş bir alanda, aslında şimdi aklıma geldi oraya denk gelen şerit ledi sökecem o alan karanlıkta kalacak. LED'leri de pleksiye değil, anakarta daha yakın olarak bir yere takarsam, direk pleksiye ışık vurmadığı için toz ve çizikler belli olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinedremitli -- 15 Kasım 2016; 11:07:53 >
    Aslında hiç belli değil! kapağımı yolamam gerek ? Güzel duruyor

• quote:

Yanına oturunca belli oluyor. Evet kapağı göndermeniz lazım. Gönül rahatlığı gönderin hiç sorun olmaz. Bende akşama dediğimi yapıp LED'leri pleksiden uzaklaştıracam. Ama ledlerden çok memnunum. Deep cool rgb 360 led modeli. Şiddetle tavsiye ederim. Yapıştırma ile uygulanmıyor, mıktanıslı kendinden.

• quote:

Resme yakınlaşıp bakın sol köşeden aşağı doğru belli oluyor

• Başka ne yapsam diye düşünüyorum, donanım olarak fazlası ile yeterli geliyor bana. Ama halen aranıyorum işte

Nerden alabilirim ledi Amfibi hocam ile konuştum bakacaz para çok heralde xD

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Şekil ortada &#128522;
    Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

hocam alttaraftaki fan kaçlık ve hangi vida ile taktınız benim bu vida derdim nasıl çözülecek allahım

• ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Vida setleri ni N11den alabilirsinhttp://m.n11.com/bilgisayar?q=vida+seti

• quote:

Orijinalden alıntı: ysftnr333

quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Şekil ortada &#128522;

hocam alttaraftaki fan kaçlık ve hangi vida ile taktınız benim bu vida derdim nasıl çözülecek allahım

Alttaki fan vidalı değil öylece duruyor &#128522;

• quote:

Nerden alabilirim ledi Amfibi hocam ile konuştum bakacaz para çok heralde xD

Ledi ben n11 den aldım, resmini ekliyorum mesajıma ilanın. Para konusunda bağımsızım keyfe keder bir şeyler yapıyorum, kimse karışmam bana, hanımın ihtiyaçlarını fazlası ile yerine getirince, benim ne aldığıma bakmaz hatta montaja bile yardımcı olur

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.