Şimdi Ara

CORSAIR CARBİDE AIR 740 nasıl bi kasadır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hazir radyatorlu sıvı sogutmam var.yeni guzel bi kasaya bakiyorum.aklıma gelen bu kasa bir de NZXT Noctis ROG var.ama bunun hava delikleri cok az.aşagıdaki 2 kasadan hangisini tercih etmeliyim?
    www.vatanbilgisayar.com
    CORSAIR CARBİDE SERİSİ AIR 740 SİYAH PENCERELİ CUBE KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-air-740-siyah-pencereli-cube-kasa.html

• İç hacim ikiye bölünüp güç kaynağı ve sürücüler arka tarafa atıldığı için son derece işlevsel, geniş iç hacmine sahip, fanların önünde doğrudan engel olmadığı için hava akımı sistem bileşenlerine ulaştığından ısı uzaklaştırma performansı iyi olan kübik türevi güzel bir kasa. Bence geleneksel tower tasarımlardan daha mantıklı. İç hacim nedeniyle custom vs her yola gelir.
  • Vatanda cok pahaliymis. Vicdansizlar. Yurt disinda falan tanidik yok mu? 130eu falan bu corsair ->
    eksi olarak öndeki toz filtresini cikarmak icin kasanin önünü komple cikartman gerekiyormus. HDD led yok diyorlar. Gercekte cok sekil durmuyor diyorlar. Mantiki yönünü OneTreeHill hocamiz güzelce anlatti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Vatanda cok pahaliymis. Vicdansizlar. Yurt disinda falan tanidik yok mu? 130eu falan bu corsair ->
    eksi olarak öndeki toz filtresini cikarmak icin kasanin önünü komple cikartman gerekiyormus. HDD led yok diyorlar. Gercekte cok sekil durmuyor diyorlar. Mantiki yönünü OneTreeHill hocamiz güzelce anlatti zaten.

Bu siteden de alabilirsiniz hatta tax free var 114£ geliyor ama kur yüzünden yine aynı hesaba çıkar. Daha önce bir tanıdığıma kasa almıştım buradan hatta o zaman 25£ tutmuştu kargo. Şimdi baktım da 50£ gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.