|
|
_____________________________
Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” ![]() |




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki



Eline, koluna sağlık hocam çok güzel ve ayrıntılı bir inceleme olmuş.
Gelelim sorunuzun cevabına; Ben ön fanları kullandığım fan kontrolcüye bağladım. Fan devirlerini ayarlayabiliyorum ama led ler çalışmadı böyle yapınca da. Normalde diğer fanları direk fan kontrolcüye bağlayınca hem devirleri ayarlanabiliyor hemde fan devrine göre ledlerin ışıkları (yüksek devir-parlak/düşük devir-soluk) ayarlanabiliyor. Ön fanlarda ise ledler devre dışı kaldı nedense.
Hızlı






