Şimdi Ara

Corsair AX760i Profesyonel PowerSupply İncelemesi [Kullanıcı Yorumları] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet AX ve HX serisinin garantileri 7'şer yıl. İçiniz rahat olsun. Corsair'in garanti sistemi Türkiye'de en iyilerden birisidir.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Şu anda %25 indirim var , alacaklara duyurulur.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5503
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
  • Bende corsair hx1050 var fan çalışmıyor diye bozuldu sandım ama dediğin gibi belli bir kullanımdan sonra çalışıyormuş içim rahatladı :)
    Cpu: i5 2500k 4.2 ghz O.C Mainboard : Asrock Z77 OC Formula Display Card: Zotac GTX970 Memory :16 GB Corsair Vengeance Pro DDR 3 Ram 1600 Mhz CL9 Storage : 128 GB Kingston Hyperx 3K SSD 250 GB Samsung Evo 850 SSD 2 TB WD Caviar Black HDD (7200 rpm) 1 TB WD HDD (5400 rpm) Power Supply : Corsair HX 1050 Watt Moduler PSU Case : Corsair Carbide Series 500R Mid Tower Monitor :AOC 23'' i2353fh Ultra Slim IPS Panel Keyboard
  • Bu seri psu'larda içiniz rahat olsun. Ömürlük Psu bunlar (Üretim kaynaklı bir sıkıntısı yok ise)
  • Selamlar,

Birçok Corsair PSU modelinde fan, %20 yüke girene kadar çalışmıyor tam sessizlik sağlamak için.
    Foruma açmış olduğunuz CORSAIR ürünleri ile ilgili SORU/DESTEK konularına gün içerisinde herhangi bir cevap verememem durumumda lütfen konuya ait linki bana özel mesaj atınız. Yoğunluk yüzünden o anda gözümden kaçmış olabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • Benim ocz cizirdamaya başladı coil whine mi ne gavurcasi o olaydan. corsa yada sea alacagim araştırmalara basladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 17 Ağustos 2013; 19:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 3 ayda bir çok psu denedim maalesef hepsi yük altında sesli özellikle sli gibi düzenek kullanacaklar bu psu lardan almalı derim ben , ha bir tanesinin yaktık ama değişim i anında yapıyor firma , forumu da takip ediyorlar

Bakalım beni PSU ne yapacak SLI' da.İnşallah bir sorun olmayacaktır, daha kartı adam gibi yük altına alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 17 Ağustos 2013; 23:33:57 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Selamlar,

Corsair, ürünlerinde tamir yapmıyor. Birebir değişim sunuyor.
    Foruma açmış olduğunuz CORSAIR ürünleri ile ilgili SORU/DESTEK konularına gün içerisinde herhangi bir cevap verememem durumumda lütfen konuya ait linki bana özel mesaj atınız. Yoğunluk yüzünden o anda gözümden kaçmış olabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.