Şimdi Ara

Corsair ax1200i mi evga supernova 1000 P2 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürüne lafım yok güzel üründe o kadar güce gerek yok en fazla 2 kart takarız birde gold %98 verimlilik sağlıyormu ki ?
  • Hocam sen verimlilik olayini yanlis anlamissinVerimlilik Gücün ne kadarini 12v kanalindan verebildigi ile alakali degilParcalarin gereksinim duydugu gücün sebekeden cekilen güc miktarina orani verimliligi gösterir. Sebekeden her zaman daha fazla güc cekilier ve aradaki fark ne kadar ise o kadar isi aciga cikar
  • butterflv kullanıcısına yanıt
    Arkadas verimliligi yanlis anlamis. O psu gücünün %98ini 12v kanalindan verebiliyor, olay bundan ibaret

• Gtx 780 250w`a kadar guc cekior.SLI yapinca 500+100w işlemci+50w diğer parçalar toplam:650w yani CX750 gibi bir PSU bile yeterli gelir ama PSU`nun ömrü oldukca kısalacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hocam sen verimlilik olayini yanlis anlamissinVerimlilik Gücün ne kadarini 12v kanalindan verebildigi ile alakali degilParcalarin gereksinim duydugu gücün sebekeden cekilen güc miktarina orani verimliligi gösterir. Sebekeden her zaman daha fazla güc cekilier ve aradaki fark ne kadar ise o kadar isi aciga cikar

anlatmak istediğimi yanlış anlamışsınız. %98 verimli derken 12v kanalından %98'ini verebildiğini kastetmiştim oda 1560w oluyor. ayrıca 80+plus silver var

• Hocam anlatmak istedigimi yanlis anlatmisim demiyorsunuz da yanlis anlamissiniz diyorsunuzNeyse sizin dediginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hocam anlatmak istedigimi yanlis anlatmisim demiyorsunuz da yanlis anlamissiniz diyorsunuzNeyse sizin dediginiz olsun

neyse daha çok karışmasın
  • her neyse sonuç olarak o psu çok gerek yok ama önerin için teşekkürler yanlış anlaşılabilir konuşmalar takılmayalım düzeldiyse sorun yok hepiniz yardım için burdasınız eksik olmayın
  • Bu arada kart normal 780 değil 780 rog poseidon değerler biraz daha yüksek ve yükselmeye ve sıvı soğutmaya müsait

• aklıma gelmişken ve burda bilgili sizler varken sorayım benim zalman zm-mfc3 fan kontrolcünün corsair af140 fanları çalıştırmamasının nedeni bu sisteme 600w lık powerın 12v kanalından yeterli amperi falan verememesinden kaynaklı olma ihtimali nedir acaba varmı bu sisteme 600w ın yetmemesi gibi bi durum ? yani bu power olayı benim için çok öneml bir hal aldı anakarttan şüphelendim çizgi elektroniğe yolladım kendi kendine açılıyordu falan o yüzden psu yu şansa bırakmak istemiyorum
  • Madem ki psu sizin icin bu kadar onemli ax1500i alin.

• inuh kullanıcısına yanıt
    diğerleri önemsizmi dostum ax1500 ne alaka 1000p2 ve ax1200i kıyaslanıyor burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Gtx 780 250w`a kadar guc cekior.SLI yapinca 500+100w işlemci+50w diğer parçalar toplam:650w yani CX750 gibi bir PSU bile yeterli gelir ama PSU`nun ömrü oldukca kısalacaktır.

Bu psu hesabına da hastayım.
    Ne veriim abime der gibi.ver ortaya diğer parçalardan 50watt.

işlemci ve ekran kartı haricindeki donanıma en az 150 200 watt ayırın deerim ben sonra dvd romun kapağını açarken sistem restart olmasın.
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt

Sen kendini çok akıllı sanıyorsun Anakart-24w
    HDD-24w
    Ram-1.5w
    Fare+Klavye-3w
    Fan:3w
    Dvd rom:20w
    Toplam:75w yapıyor.Ama 150-200w yok ortada çok abartma istersen.

İfade ettiğinize göre görsellik sizin için önemli, AX1200i kullanan biri olarak kırmızı sleeve kablolarla kasanız çok şık olacaktır.Alternatif farklı renkte sleeve kablolar Corsair de var.Diğer taraftan baktığımızda arkadaşlarında belirttiği gibi her iki üründe sizi pişman etmez, her ikisi de süper ürünler ve üreticileri garanti konusunda en iyi iki marka, seçim size kalmış.
  • vdtkc kullanıcısına yanıt
    aynen görsellik için çabalar birazda :) bi arkadaş sesli çalışıyor dedi konu içerisnde gece sessizliğinde kafamızı ütülemez değil mi ? varsayıyorum ben bu sleeve kabloları corsairden nasıl isterim muhtemelen ax1200i ye yöneliyorum bir iki eksiğim daha var gerekirse 1 ay daha bekleriz onlar içün :)
    Üstat Ax850, Ax1200 ve şimdi de AX1200i kullanıyorum, ses falan duymadım. Her hafta kasamı temizleyip filtreleri yıkarım. Power ın filtresinde toz bile yok.
    Kablo işine gelirsek forumda Nessarien nicli arkadaş satıyordu, elinde varmı bilmiyorum, yoksa specialTech.co.uk dan alabilirsin. Aynı arkadaş da bitmediyse Ax1200i var sıfır kurusunda jelatini açılmamış, 900TL istiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: butterflv

diğerleri önemsizmi dostum ax1500 ne alaka 1000p2 ve ax1200i kıyaslanıyor burda

Ben açık yazmadım mesajı, hatamı kabul ediyorum ama sizin bu tutumunuzdan sonra mesajları silmek içimden geçti lakin belki sonradan okuyan birine işine yarar diye bıraktım. Siz hak etmiyorunuz bilgimi paylaşmayı geri kalanlarla devam edin.
  • Çok yanlış 1000 watt ve üzeri psu ev kullnıcıları için değildir bi kere bunu her proflada tartışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoracle -- 18 Haziran 2014; 22:06:15 >
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Sayın arkadaşım yazmış oluduğun mesaja nasıl bir mesajla karşılık vermemi bekliyordun biz neleri tartışırken sen araya farklı birşey sokuyorsun konuyu oku yukarıdaki arkadaşlarda farklı şeyler önerdiler onlarla neden bu diyaloğu yaşamadık demekki senin mesajında bir problem var kabul ettin özür gibi yazdın bende özrünü kabul ettim bende yanlış yazdım bende senden özür dilerim anlaştık umarım burada herbirimiz güzel insanlarız ve dayanışma için varız 3w 5w aramızı bozmasın olurmu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.