Şimdi Ara

CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz
    Herkese merhaba.
    CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram satılıktır.
    Durum kısaca şöyledir:
    Kendime 2 hafta önce vatan bilgisayardan yeni bir kasa topladım. Anakartım asus m5a99fx r2.0 pro ve rami 8gb tek modül aldım. Ancak sonradan farkettim ki (anakartın kitapçığında okudum) bu kart 8gb tek modül olarak desteklemiyor.
    Fırsat bulduğum bir gün vatana gittim. Montaj kısmındaki bir görevlide aynı şekilde söyledi. Fakat faturasını çalıştığım şirket adına kestirmiştim ve değişim için iade faturası istediler. Fatura kestirmem o an mümkün olmadığı için (hafta sonu) bende mağazada bulunan
    bir 4gbx2 ram aldım. Aldığım ram 1833mhz olduğu için yukarda belirttiğim 1600mhz 8gb tek modül ram satılıktır.
    Garantisi daha 2 hafta önce başladı. Vatan bilgisayara sordum; garanti hakkını kullanmak için faturanın fotokopisinin yeteceğini söylediler.

-CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram
    -kutulu, garanti belgeli
    -fatura fotokopisi
    ile beraber göndereceğim. Aklınıza bir sıkıntı düşmesin. Ankara içi elden de teslim edebilirim.
    Fiyat:170 tl
    Saygılarımla.

ÜRÜN LİNKİ
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmz8gx3m1a1600c9-8gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-siyah-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=66161
    Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Kasım 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.