Şimdi Ara

Corsair 400R + Corsair H100i hkk..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2'sini de alacağım kesin sadece İstanbul'a gidince alıcam. Yine de sormak istedim :
    Benim elimde ASUS H81M-PLUS anakartı var 8 pinlik işlemci kablosunu takarken zorlanır mıyım veya anakartı tam oturtmaya çalışırken biraz zorlanır mıyım ?
    Bu kasa da gözüme çok güzel göründü ama içindeki 750w psu'yu bilmiyorum. Çoğu kişi şikayet etmiş inşallah bende bişey olmaz diyorum.

• Evet olur.Bende aynı kasa+psu ve h100i var. 8 pin güç girişi sol üstteki anakart vidasının hemen yanında ve aynı hizada olduğu halde sorun yapmıyor. Senin dediğin kartın 12v güç girişi vida deliğinin 1-2 cm alt kısmında hiç problem yaratmayacak bir yerde duruyor. Ayrıca gördüğüm kadarıyla kartta 8pin değil 4 pin güç girişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Evet olur.Bende aynı kasa+psu ve h100i var. 8 pin güç girişi sol üstteki anakart vidasının hemen yanında ve aynı hizada olduğu halde sorun yapmıyor. Senin dediğin kartın 12v güç girişi vida deliğinin 1-2 cm alt kısmında hiç problem yaratmayacak bir yerde duruyor. Ayrıca gördüğüm kadarıyla kartta 8pin değil 4 pin güç girişi var

Afedersiniz hocam ben bir video izlemiştim ordan direk 8 pin demişim. :D Bilgi için teşekkür ederim.
  • 400r kasa ile birlikte gelen cx 750 yi kullanıyorum ve oyunlarda ses yapıyordu(coil whine) ancak kullana kullana azaldı bitti sayılır
  • Selamlar,

Anakartı takarken zorlanmazsınız, yerine tam olarak oturuyor. Güç kablosu da yetişir, hatta anakartın arkasından bile dolaştırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.