Şimdi Ara

'Corsa' Üyelerimiz ve araçları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
692
Cevap
2
Favori
62.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdar abi üye listesini ne zaman oluşturmayı düşünüyoruz
  • Merhabalar,

Adım Cem, Ankarada yaşıyorum yaşım 26. 15 gün önce almış olduğum Corsa 1.2 Enjoy 111. Yıl serisi aracımla aranıza katıldım. Siyah piano black ön konsola vuruldum dayanamadım aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemB

Merhabalar,

Adım Cem, Ankarada yaşıyorum yaşım 26. 15 gün önce almış olduğum Corsa 1.2 Enjoy 111. Yıl serisi aracımla aranıza katıldım. Siyah piano black ön konsola vuruldum dayanamadım aldım

aramıza hoşgeldin , hayırlı uğurlu olsun
  • Ankaradan Atilla
    2007 1.3 cdti Essentia

Saygılar
  • Aramıza hoşgeldin Atilla
  • hakan 34 yaşındayım
    malatya
    10 yıllık opelciyim 2 gündür corsa sahibiyim
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar , Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
  • Bu başlığı henüz görüyorum. Kendimi tanıtayım ben de:

İsmim Ozan. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum.
    Susurlukluyum, üniversite eğitimi için 2000 yılında İstanbul'a geldim ve İstanbul'da yaşamaya devam ediyorum.
    Reklam sektöründe çalışıyorum. Yazarlık ve editörlük yapıyorum. Okul yıllarında dersane öğretmenliği yaptım.
    Nick'im olan Rabeti, Gürcücede "Ne fena, ne kötü" anlamındadır. Babaannemi anımsattığı için... Babannem hâlâ yaşıyor.
    Profesyonel futbolun yakınlarından döndüm. En büyük hobimdi. Şimdi rüyalarımda oynuyorum. Müzikle bilfiil ilgilendim.
    Tatlı su avcılığı ve karasal avcılıkla küçük yaşlardan beri ilgilenirim. Babamdan dolayı iyi bir serpme atıcısıyım.
    Elbette edebiyat, yaşamımda önemli bir yer tutuyor.
    Köpeklerle ilgilenirim. Beş tane köpeğim var; dördü Beagle, biri Shar-Pei. Bunun dışında Afgan Tazısı, Labrador da bakıcısı olup tanıdığım cinslerdendir.
    Bir tane de siyah atım var.
    Doğrusu siyah bir Corsa'm var. Atları ve Corsa'ları çok severim. Umarım atım da olacak. Aracım imzamdaki gibidir. Uzun yıllar istediğim, arzuladığım bir otomobildi!
    Ne kaldı? :) Yaşım... Yaşım 29. Ama ben hep 28 gibi düşünüyorum nedense. 28'de kalmayı umut ediyorum.

Edit sebebi: Tashih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabeti -- 25 Mayıs 2010; 14:30:16 >

• Ozan kardeşim hoş geldin aramıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

Ozan kardeşim hoş geldin aramıza

Hoş gördük Ramazan Aslında yaklaşık 6 aydır buralardayım. Ama bu başlığı yeni gördüğüm için kendimi tanıtmam biraz geç oldu sanırım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabeti

Bu başlığı henüz görüyorum. Kendimi tanıtayım ben de:

İsmim Ozan. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum.
    Susurlukluyum, üniversite eğitimi için 2000 yılında İstanbul'a geldim ve İstanbul'da yaşamaya devam ediyorum.
    Reklam sektöründe çalışıyorum. Yazarlık ve editörlük yapıyorum. Okul yıllarında dersane öğretmenliği yaptım.
    Nick'im olan Rabeti, Gürcücede "Ne fena, ne kötü" anlamındadır. Babaannemi anımsattığı için... Babannem hâlâ yaşıyor.
    Profesyonel futbolun yakınlarından döndüm. En büyük hobimdi. Şimdi rüyalarımda oynuyorum. Müzikle bilfiil ilgilendim.
    Tatlı su avcılığı ve karasal avcılıkla küçük yaşlardan beri ilgilenirim. Babamdan dolayı iyi bir serpme atıcısıyım.
    Elbette edebiyat, yaşamımda önemli bir yer tutuyor.
    Köpeklerle ilgilenirim. Beş tane köpeğim var; dördü Beagle, biri Shar-Pei. Bunun dışında Afgan Tazısı, Labrador da bakıcısı olup tanıdığım cinslerdendir.
    Bir tane de siyah atım var.
    Doğrusu siyah bir Corsa'm var. Atları ve Corsa'ları çok severim. Umarım atım da olacak. Aracım imzamdaki gibidir. Uzun yıllar istediğim, arzuladığım bir otomobildi!
    Ne kaldı? :) Yaşım... Yaşım 29. Ama ben hep 28 gibi düşünüyorum nedense. 28'de kalmayı umut ediyorum.

Edit sebebi: Tashih.

Merhaba.Ben de susurlukluyum izmirde okuyorum şu an.Hayırlı sürüşler hemşerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

Teşekkürler kardeşim. Aracın İzmir'de mi, Susurluk'ta mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabeti

quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

Teşekkürler kardeşim. Aracın İzmir'de mi, Susurluk'ta mı?

İzmirde,yanımda.
  • arkadaşlar merhaba baba işlerinin yoğunluğundan dolayı bayadır foruma giremiyorum bu zaman içerisinde corsamı satmaya karar verdik ilgilenenler bana ulaşabilir..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-darbesiz-boyasiz-ciziksiz-2009-13-binde-corsa-enjoy-spor-paket-28410509/detay
  • herkese selemlar
    ben ismail
    izmirde yaşıyorum 2009 model 1.2 corsa essentia comfort sahibiyim aracım metro mavisi ve rengine duruşuna sürüşüne hastayım.
    Yaşım 27 izmrde öğretmenlik yapıyorum
    saygılar iyi geceler
  • Aramıza Hoşgeldiniz
  • Merhabalar, uzun süreden sonra Corsa'mın forumuna döndüüm

Ben Ahmet Ercan Turan, Ankarada bir kamu kurumunda çalışıyorum. Aracım 2010 Corsa 1.2 85hp 111.yıl serisi, ek olarak Xenon farlar ve alarm taktırdım. falan filan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahertu -- 21 Temmuz 2010; 1:13:33 >
  • teşekkürler hoşbulduk
  • Ahmet Bey ; Aramıza sizde Hoşgeldiniz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.