Şimdi Ara

Corsa Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben 2. el corsa almaya karar verdim ve kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.Öncelikle Palio ile Corsa arasında kalmıştım ama alman olsun dediler bende corsaya karar verdim umarım doğru karar vermişimdir.bütçem de az olduğu için iyi bir araba bulmak bende biliyorum ki zor bu arada bütçem 11bin civarı. bu yüzden eski corsalara bakıyorum ama tabiki öğrenci olduğum için birazcıkta yakıt önemli bu yüzden sizce 1.2 mi 1.4mü tercih etmeliyim yoksa çok fark etmez mi yakıt konusunda.
    diğer bir aklıma takılan soru da sürekli arıza çıkarırsa eğer palio daha mantıklı gibi geliyor parça ucuzluğundan fakat bazı kişiler alman al birazcık daha fazla ödersin en azından daha rahat bir araban olur dediler.abs klima filan yani. Bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger23 -- 26 Ekim 2014; 21:20:13 >

• Palio düşünüyorsan Corsa ile kıyaslayalım.

Yakıt tüketimi güzeldir, akaryakıt istasyonu ile kanki olursun.
    Ayağını yerden keser, sert frende de tekerleklerini yerden keser. Dönüşlerde arkandan gelen araçla göz göze gelebilirsin.
    Parçası ucuz olması avantajdır. Her yıl pek çok parçasını değiştireceksin çünkü.
  • Öncelikle C kasamı, D kasamı alacaksın. Şehir içi kullanacaksan aralarında pek fark yok. Gerçi şehir dışında da 1,2 performansı gayet iyi. 1,2 de öncelikli olarak enjoy donanımını tavsiye ederim. 1,4 zaten enjoy dan başlıyor.
    bu arada İlana baktım ama bütçemin iki katı malesef

Orijinalden alıntı: ankara18

kesinlikle corsa dizel al sahibinden com ilan no 182318703 bir bak derim

fiyat uçuk,
    enjoy araba ama spor paket yok, esentiadan tek üstün yanı yan havayastıkları ve elektrikli aynalar. birde gövde rengi kapı kolları ve aynalar.
    orijinal teybi bile uçmuş.
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    araba tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

• tiger23 T kullanıcısına yanıt
    corsa b ye pek hakim değilim ne yazık ki. 2 tane c eskittim bir tane d. bu kasalar hakkında epey bir birikimim var henüz unutulmadı
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger23

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-firsati-kacirmayin-klimali-lpg.li-makul-fiyata-172654589/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-uygun-fiyatli-opel-acil-satilik-185053279/detay

arkadaşlar bu iki araba arasında kaldım sizce bu ikisinden birisi alınır mı sizin tercihiniz nedir ?

1,2 kesinlikle tavsite etmem , geçen sene alacaktım bi test sürüşü yapayım dedim araba gerçekten gitmiyor..

• 1.2 ve 1.4 arasında kaldıysa oturduğun yer önemli. istanbuldaysan veya dağlık kesimdeysen 1.2 ye bulaşma derim. ben 1.4 kullanıyorum enjoy paket.

Orijinalden alıntı: tiger23

Ankaradayım ben genelde şehiriçi kullanacağım daha doğrusu okul ulaşımı için. Cevap veren herkese de teşekkür ederim arkadaşlar
    peki sizce yakıt nasıldır çok fark var mıdır 1.2 ile 1.4 arasın da ? eğer çok yoksa 1.4 almak daha mantıklı gibi duruyor

1,2 daha az yakar diye bir algı var ama , 1,4 daha az yakıyor..
    1,4 motorun dezavantajı vergisi 1,2 ye göre 2 katı nerdeyse..
  • yavuzkar kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle diyebiliriz hocam 1.4 az yaktığı farkı vergide veriyorsun. 1.2nin vergide ki farkı yakıtta veriyorsun hemen hemen aynı kapıya çıkıyor. Ama en azından 1.4 alıp birazcık performanslı binmek sanırım daha mantıklı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.