Şimdi Ara

Corsa mı İbiza mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Corsa mı İbiza mı?

Arkadaşlar B segmentinde otomatik sıfır araç bakıyorum.

Otomatik 1.4 Corsa 90 HP
    Otomatik 1.0 İbiza 110 HP

arasında kaldım. İkisi de aynı fiyat hemen hemen 62 bin lira. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? İbiza'nın hem dış hem iç dizaynı, Corsa'nın ise kullanımı çok güzel geldi bana. Aslında bu arabalara bu parayı vermeyi acıyorum ama manuel araç kullanmaktan bıktım.

• Uzatilmis garanti ile ibiza ss alinabilir. Forumda hic ibiza tarafinda dsg arizasi okumadik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabia baktiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda 1.2 tsi 105 hp dsg ibiza var 2014 model.Sormak istedigin ne varsa sorabilirsin.Uzun soluklu kullandim kendisini

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Fabia baktiniz mi

Bakmadım. İ20 kullandım 1 hafta eledim. Sandero'ya baktım bayide donanımı çok boş geldi eledim.
  • 62 bin liraya Mis gibi c sinifi otomatik araclar Alinir. Bir corsa kullanicisi olarak b sinifi araca 60 bin tl vermem

• İbiza al aradaki farka da garantiyi uzat.

Hem az yakar hem çok kaçar ibiza .

• Kesinlikle ibiza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Babamda 1.2 tsi 105 hp dsg ibiza var 2014 model.Sormak istedigin ne varsa sorabilirsin.Uzun soluklu kullandim kendisini

uzun yolda 120'yi geçiyor mu? yani motor sesi, yol tutuşu nasıl? i20 ile 120'yi geçmeye korktum uzun yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

62 bin liraya Mis gibi c sinifi otomatik araclar Alinir. Bir corsa kullanicisi olarak b sinifi araca 60 bin tl vermem

evde c sınıfı otomatik bir araç var hocam. o yüzden demek istediğini çok iyi anlıyorum kıyaslamam bile. ama bu şahsi arcım olcak ve 60 bin liraya sıfır c sınıfı otomatik yok. çakal çukalla da uğraşmak istemiyorum. malum sitenin %80'i mezarlık bekçisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker_artyom

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Babamda 1.2 tsi 105 hp dsg ibiza var 2014 model.Sormak istedigin ne varsa sorabilirsin.Uzun soluklu kullandim kendisini

uzun yolda 120'yi geçiyor mu? yani motor sesi, yol tutuşu nasıl? i20 ile 120'yi geçmeye korktum uzun yolda.

Ne 120 si yahu ? Arac tabiri caizse kopek gibi gidiyor hafif olusundan ve tsi motorun performansindan dolayi.1.0 tsi a3 ler bile iyi gidiyor.Ibiza sen hesap et.Motor sesi gayet iyi oyle mal mal bagirmiyor.

Yol tutusu oyle golf a3 gibi bekleme.Hafif ve biraz yuksek oldugundan dolayi golf a3 gibi guven vermez.Ama yay + jant alirsan fazlasiyla guvende hissedersin.

Motoru gayet ekonomik.Canakkaleden 2 kisi 90-130 arasi hizla ceyrek depo benzinle geldim.S icinde olcmedim babam kullaniyor ama onu baz almam ben.Babam normalin 2 litre ustu yaktiran biri gaz fren olayina dikkat etmez.

Siddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 8 Mayıs 2017; 13:13:50 >

• İbiza 1.0 dgs tercih ederdim ben benzinli akıcak olsam

Ama yılda 25.000 km yaptığım için stepvey dizel otomatiğe de bakıyorum bu fiyat aralığında.

Stepwey den soğumanıza ne sebep oldu. Bende o gözle bi daha incelerim.

• 62 bine 1.2 tsi skoda fabia alabilirsin.
    hatta dolusunu veya boş otomatik olanını alabilirsin.

hatta skoda rapid alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

İbiza 1.0 dgs tercih ederdim ben benzinli akıcak olsam

Ama yılda 25.000 km yaptığım için stepvey dizel otomatiğe de bakıyorum bu fiyat aralığında.

Stepwey den soğumanıza ne sebep oldu. Bende o gözle bi daha incelerim.

Stepway güzel araba aslında. Sadece donanım olarak eksik buluyorum ve pek kaliteli gelmiyor. İşin doğrusu artık kötü araba üretilmiyor zaten. Doğanda, Torosta araba kullanmayı öğrenmiş bir nesiliz. Tüm otomobiller belli standartları aştılar. Gel gör ki fiyatlar yükse. Burda da Avrupa'daki gibi 30 milyara sıfır Corsa satılsa araba almadan önce şu sitedeki hiçbirimiz bu kadar konu açıp, tavsiye alıp, kıyaslama yapmayız.
  • stalker_artyom S kullanıcısına yanıt
    donanım ve kalite birazda görece bi kavram sanırım
    benim şu anda kullandığım 2008 polo dan donanım olarak eksiği yok fazlası var.
    (bakınız tdi tredline kumandalı merkezi kilit varken arka camlar manuel )

Aynı şekilde malzeme kalitesi olarakta hiç bir eksiği yok
    Polo da benzer bir sert pilastik iki araçta da konsola vurunca küt küt ses geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker_artyom

quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Fabia baktiniz mi

Bakmadım. İ20 kullandım 1 hafta eledim. Sandero'ya baktım bayide donanımı çok boş geldi eledim.

Kesinlikle fabiadan fiyat almayi ihmal etmeyin, ben 2 araci da almazdim acikcasi.. Corsa zaten alinmaz, hicbir avantaji yok.. İbizanin motor sanziman kombinasyonu cok guzel ancak bu sene kasa degistirecek, mqb platformuna gececekler yanlis hatirlamiyorsam

• Corsa kötü kullanmadım ama tip olarak hiç çekici değil. i20nin 1.2benzinlisini denediniz sanırım. Bende düşündüm onu ama performanslı bi araç değil vazgeçtim dizelini aldım. İbiza da güzel ama bence fabia ibizadan daha geniş daha tasarımı hoş araç. 1.2 tsi style+dsg fabia alınır. 64-65lira civarı fiyatı.

• stalker_artyom S kullanıcısına yanıt
    Aceleniz yoksa 2018 yeni polo veya 2017 yeni ibiza beklenebilir.
    8-9 cm daha geniş olacaklar.
    Aks mesafesi de 8-9 cm artacak.

http://www.log.com.tr/2017-seat-ibiza-ve-one-cikan-tum-yeni-ozellikleri/

Beklemeyecekseniz, yaris 1.3 multidriveS veya yeni Fabia mantıklı.

Yaris 1.33 Fun Special Multidrive S 64,750 tl
    Fabia 1.2 TSI 110 PS DSG Green Tec. Ambition 63.400 TL

Corsa mı İbiza mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 8 Mayıs 2017; 23:11:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. elde corsa daha çabuk gider , onun dışında artılarını eksilerini bilmem

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Corsa nin bir avantajı var , şanzımanı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.