Şimdi Ara

'Corsa' Genel (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.181
Cevap
81
Favori
2.532.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • enjoy +SP hangi bayide verdiler 30 lira? Bayi ismini verirsen belki gider ordan alabilirim. Pazarlık Metalikmi Opakmıydı? Teşekkürler
    quote:

    Orjinalden alıntı: fabyalfonso

    ARKADAŞLAR BU ARADA HABERİNİZ OLSUN...SADECE FİYAT ÖĞRENMEK İÇİN GİTTİĞİM TOPKAPIDAKİ OPELDE 1.3 CDTİ ENJOY SP DAHİL 30000 YTL YE KADAR BIRAKIYORLAR..PAZARLIK İŞİNİ SIKI TUTUN......GERÇEKTEN BU OPELİN BÖYLE Bİ SORUNU VAR..ZATEN Bİ 2 SENE İÇİNDE 4 BİN YTL İNDİRİM YAPARLAR HERALDE....BAKSANIZA ASTRAYA...BEN ÇOK UCUZA BULDUM DİYE YAZDIĞIM CORSA 27 BİNLİK OLAN BAKALIM Bİ KAÇ SENE İÇİNDE NE KADAR OLUCAK????
  • nerden aldınız bu fiyatı? olmadı 28500e Essentia+KP olur sonucta Enjoy ile aralarında cok fark yok gibime geliyor
    quote:

    Orjinalden alıntı: skykhan07

    bana da en son konfor paketi dahil 28 600 e bıraktılar ama almadım. test sürüşü yaptıktan sonra ısınamadım dizel motoruna. size hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullanın.
  • arkadaşlarım bakın sizlerin haberiniz olsun diye yazıyorum..ben essentia metalik ve konfor paketli cdti corsayı 27 bine aldım...tabiki tanıdık vasıtası ile...aldığım yeri söyliyemem ama 30 bin ytl ye bırakılan yer topkapıda opel var,,e-5 in orda metalik ile sp dahil bana verdiler ama param olmadığı için onu alamadım:))) siziz haberleriniz olsun,,ne kadar pazarlık yaparsanız o kadar iyidir....
  • 1 depo ile ortalama kaç km yol alabiliyorsunuz bu yeni corsa(75 HP) larınızla?yurtdışındaki bir kaynakdan ortalama olarak (şehirdışı +içi) 100 KM de 6,6 lt yaktığını okudum ki bu dizel için biraz yüksek bir rakam değilmi. Öyleyse ortalama 750 KM yol yapılabiliyor bir depo ile.
  • 1 depo 50 lt olarak aldım
  • 20 bin km de balatalar bitti(4ad made in sanayi 60 ytl)

    otomatik araçlar için normal bir sürede bittigi söyleniyor

    vectra 40 bin km de hala bir sorun yok

    varmı balatasını değiştiren?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dgo2133

    20 bin km de balatalar bitti(4ad made in sanayi 60 ytl)

    otomatik araçlar için normal bir sürede bittigi söyleniyor

    vectra 40 bin km de hala bir sorun yok

    varmı balatasını değiştiren?

    Otomatik araçların balatada etkisi nedirki 20000 de bitmiş? Arkadaşım 40000 de değiştirdi sorun çıkmadan. Ben şu an 49000 deyim yeni kontrol ettirdim 5000 daha gidebilirsin dediler. Servis fiyatı 145YTL gibi. Bu arada aracım manuel vitesli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuttacir -- 30 Mart 2007; 16:49:51 >
  • aracı her çalıştırdıgında ayagın frende olmak zorunda kırmızı ışıklarda ya ayagın frende ya da vitesin boşta olmak zorunda

    yokuş kalkış destegi olmadıgı için ayagını yokusta frenden kaldırmıyorsun haliyle arabayı 3,000 km de biz aldık anca 20,000 e geldi

    otomatikte haliyle freni daha çok kullanıyorsunuz ama bana yinede az gitti gibi geldi
    quote:

    Orjinalden alıntı: umuttacir

    quote:

    Orjinalden alıntı: dgo2133

    20 bin km de balatalar bitti(4ad made in sanayi 60 ytl)

    otomatik araçlar için normal bir sürede bittigi söyleniyor

    vectra 40 bin km de hala bir sorun yok

    varmı balatasını değiştiren?

    Otomatik araçların balatada etkisi nedirki 20000 de bitmiş? Arkadaşım 40000 de değiştirdi sorun çıkmadan. Ben şu an 49000 deyim yeni kontrol ettirdim 5000 daha gidebilirsin dediler. Servis fiyatı 145YTL gibi. Bu arada aracım manuel vitesli.




  • evet bende merak ediyorum bu sorunun cevabini bi kere euro n capten 5 yildiz aldi .eger kronik bir hastaligi yoksa dusunulebilir.ancak cevaplari merakla bekliyorum....
    quote:

    Orjinalden alıntı: Kemall

    Arkadşlar yeni Opel Corsa hakkındaki yorumlarınız nedir?
  • selam arkadaşlar..bugün 2. corsamı aldım..bu 2. el 2006 model 1.3 cdti silverline 12bin kmde easytronic vites spor paket dahil..evet bu arabayı 21 bin ytl ye aldım...2. el corsa almak istiyenler fiyatlar çok yüksek haberiniz olsun..enjoyla 19 bine gidiyor..benden size öneri sadece.paranız boşa gitmesin...BU ARADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER!!!!! 2006 model corsa alanlar ve 2006 yılında şu lanet direksiyon kutusunu değiştirenler...haberiniz olsun bu direksiyon kutusu sorunsuzdur...hatalar düzeltilmiş ve ayrıca yeni kasa corsada kullanılan parça kullanılmaktadır....
  • yanılmıyorsam opel atakoydu. 28 600 e vermişlerdi.
  • Dün Gedizler Çekmeköy'den Yeni Opel Corsa 3 kapı modelini teslim aldım (1.4 cc 90 bg benzinli). İlk çıktığımda yola biraz ebatları beni zorladı, çünkü içerde oturduğun zaman biraz dışarıyla ilişkin kesiliyor, ön cam tavandan motor bölümüne doğru olduça büyük ve büyük bir ön göğüs var önünde bu yüzden aracın burnu nerede tam kestiremedim :)). Diğer arabam Ford fiesta ve ona hakim olmak çok kolay Corsa'ya kıyasla tabi bununda etkisi vardır. Ben ama şahsen hem iç hemde dış dizaynını çok beğendim, zevk verdi bana. Almadan önce sadece 4 kapılı modellerini görmüştüm 3 kapılı modelini ise sadece internetten inceleyebilmiştim. Ama şahsen görünce önden herşey aynı olsada yandan ve arkadan bambaşka gözüktü gözüme. Tipik Opel havası hakim tabi gidişinde bir çok kişi bilir.
    Bir diğer farkta bana amortisörleri Fiesta'ya göre daha yumuşak geldi. Belki konforu arttırması için böyle yapılmıştır. Ama ben genel itibariyle fiestamın virajlarda ki durumunu beğeniyorum. Buna sanki alışmam biraz zaman alacak. Gerçi Corsa'yı eşim için aldım, o kadar yoğun kullanamam ama şimdi yeni oyuncak hevesiyle kurcalar dururum.
    Eğer sorunuz veya foto isteğiniz olursa yine cevaplarım. Henüz 20 kilometre yapabilmiş biri olarak yorumlarım bu kadar.




  • arkadaşım 2004 1.3 cdti spor paketli enjoy kaç para eder almayı düşünüyorumda . 48000 binde yardımcı olusanız sevinirim..
    quote:

    Orjinalden alıntı: fabyalfonso

    selam arkadaşlar..bugün 2. corsamı aldım..bu 2. el 2006 model 1.3 cdti silverline 12bin kmde easytronic vites spor paket dahil..evet bu arabayı 21 bin ytl ye aldım...2. el corsa almak istiyenler fiyatlar çok yüksek haberiniz olsun..enjoyla 19 bine gidiyor..benden size öneri sadece.paranız boşa gitmesin...BU ARADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER!!!!! 2006 model corsa alanlar ve 2006 yılında şu lanet direksiyon kutusunu değiştirenler...haberiniz olsun bu direksiyon kutusu sorunsuzdur...hatalar düzeltilmiş ve ayrıca yeni kasa corsada kullanılan parça kullanılmaktadır....
  • arkadaşlar 2004 enjoj spor paketi ne kadar eder birde spor paketi olduğunu nerden anlıyabilecez. enjoy normalle spor paketi arasında ne gibi farklar var 2004 medeli cdt. için.
  • merhaba boraer.. öncelikle spor paket olup olmadığını 185/15 jantların olması ve sis farlarının olmasından anlıyabilirsin.zaten enjoyun farkıda 4 airbagdan anlıyabilirsin..evet gelelim corsaların piyasasına..ben opel ile bağlantılı çalışıyorum.bu dediklerim sadece bilginiz için...evet corsanın en full olan cosmo cdti versiyonlu araba 18 bin ytl dir..bu demek oluyorki enjoy spor paket 17 bin ytl dir...buda en fazla en fazla!!!!bu dediklerim corsa kullananları kızdırabilir.ama bende corsa kullanıcısıyım ve gerçekler bu..benim aldığım corsa 2006 cdti,spor paket(2006 özel yapım) easytronic vites mp çalarlı....gümüş gri (metalik)11 bin kmde...kazasız,boyasız,çiziksiz..araba 20 bin ytl...kasko değeri 28 bin ytl...0 ı 28 bin ytl ye satılıyordu kasım ayında..
  • teşekkeürler arkadaşım. ruhsatta enjoy yazıyor cantlar 15 aliminyum ama sis farı yok 2004 model. anlıyamadım spor paketlimi değilmi. alet enjoy yazıyor ben göremedim 3. ve 4. airbagleri yan emniyet kemeri nin takılı oluğu yerin üzerinde yazıyo olması gerekli ama yazmıyor. yani 3 ve 4. airbagler yok nasıl ruhsatta enjoy yazıyor kafam karıştı.
    quote:

    Orjinalden alıntı: fabyalfonso

    merhaba boraer.. öncelikle spor paket olup olmadığını 185/15 jantların olması ve sis farlarının olmasından anlıyabilirsin.zaten enjoyun farkıda 4 airbagdan anlıyabilirsin..evet gelelim corsaların piyasasına..ben opel ile bağlantılı çalışıyorum.bu dediklerim sadece bilginiz için...evet corsanın en full olan cosmo cdti versiyonlu araba 18 bin ytl dir..bu demek oluyorki enjoy spor paket 17 bin ytl dir...buda en fazla en fazla!!!!bu dediklerim corsa kullananları kızdırabilir.ama bende corsa kullanıcısıyım ve gerçekler bu..benim aldığım corsa 2006 cdti,spor paket(2006 özel yapım) easytronic vites mp çalarlı....gümüş gri (metalik)11 bin kmde...kazasız,boyasız,çiziksiz..araba 20 bin ytl...kasko değeri 28 bin ytl...0 ı 28 bin ytl ye satılıyordu kasım ayında..




  • boraer arkadaşımda njoy war 2004 model,,njoylarda kesin şart 4 airbag olmasıdır..ruhsat olayı hakketen anlamadım...servise bi danış ama 4 airbagin olması lazım....araç eğer njoy ise...

     'Corsa' Genel
  • merhabalar,bende silverline cdti easytronic aldım..aynı araba şu tavan spoylerin servistekilerdenmi???kaça yaptırdın? bende yaptırmak istiyorum..çok boş tavan..ayrıca egsoz ucu egsoza nasıl monte edlidi acaba??
  • Abi ben bu corsanın vitesine alışamadım yaw arabayı aldım 1 hafta olmadan vitesi geriye takıorum die 1 e takmışım birden kalkınca öndekine kütttt gerçi tüm hata bende ama soğudum arabadan
  • fabyalfonso arkadaşım arabayı nereden bulduğunu öğrenebilirmiyim?aldığın fiyat çok uygun geldi bana.bende aynı arabadan düşünüyorum fakat internetide araştırdım pazarlarıda dolaştım fiyatlar hep yüksek.opel bayilerinde satılan 2.el fiyatlarıda yüksek.acaba araç bulma konusunda tavsiyede bulunabilirmisiniz?teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.