Şimdi Ara

'Corsa' Genel (2030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.189
Cevap
81
Favori
2.544.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20282029203020312032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bügün Opel yetkili servisine kapı fitilleri, kaput keçesi ve karter koruma için mail attım.

Ön kapı fitilleri:610tl.
    Arka kapı fitilleri:500tl.
    Motor kaput izalasyonu:468tl.
    Kartel muhafazası:200tl.
    Kapı fitilleri değişim işçiliği:80tl.

şeklinde dönüş yaptılar. 4 kapı fitilinin değişimi için 1200 lira ve Kaput keçesi için 468 lira çok değilmi?
  • Kariyer muhafazası mı piyasadan internetten bulabilirsiniz. 100 liradan ucuza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    Sürüş esnasında hissetmiyorsunuz fakat araç sabitken anlık olarak rolanti düşüyor yükseliyor. Birisinin araç içerisinde ayak sallaması şeklinde ufak bir sallantı oluyor. Dikkat etmezseniz hissetmiyorsunuz bile.
  • Ki-Adi K kullanıcısına yanıt
    Ön kapı fitilleri sol sağ parçacıda 260+260

Karter koruma metal 100TL

İzalasyon keçesi 350TL

Buna göre hesabınızı-kitabınızı yapın. Kaput keçesini takarken plastik vida lazım olacak. Onlarda 10tl 10tanesi.
  • Bu arada manuel sport sahibiyim.
    Yeni lpg taktırdım sayılır.
    22lt 65TL shell 2.80 küsürdü aldığımda.
    310 km yol kat ettim İstanbul- genelde trafik.

LPG CANDIR
  • Arkadaşlar Lpg takmayı önerirmisiniz aracım 2012 model opel corsa tabiki Benzin çok yiyiyor biliyorsunuz önereceğiniz bi lpg sistemi varmı patlama durumu olabilirmi ve siz takıyormusunuz yada düşünüyormusunuz bu benzinin çabuk bitmesi artık canımı sıkıyor gerçekten.
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    Geçişi hissetmek istemiyorsan araç hızlanırken lpg geçirme seçeneği var. Motor belli bir derece ısınana kadar lpg geçmez. Motor ısındığı zaman lpg ye geçmesi için istenilen deviri gördükten sonra lpg ye geçer. Örneğin motor ısısı 30 dereceyi gördükten sonra 650 deviri de görünce lpg ye geç gibi. Siz rolanti değil de 1000 deviri görünce lpg ye geç şeklinde programlama yaptırirsaniz. Hiç hissetmesiniz

Benim araç 1. 4 otomatik lovato obd li kit var. Rolanti de geçerken bile titreme yapmıyor. Bulunduğum bölgede yoğun trafik var. Ortalama hızım 15 km e kadar düşüyor. 30litre gaz ile kışın 200 km civarı gidiyordum. Şimdi biraz daha fazla gitmeye başladık

• Corsa D bosch aerotwin silecek takımı sepette %20 indirim ile 57 tl.

http://www.hepsiburada.com/opel-corsa-d-silecek-takimi-2006-2014-bosch-aerotwin-p-HBV000003WQO8?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Nisan 2017; 15:08:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karter muhafazasini 60 tl ye almistim sanayiden. Opel yedek parca sitelerinde de o fiyatlarda bakabilirsiniz.

Ben bugun sert fren yaptim abs lambasi gostergede yanmadi ama abs calisti yanmasi.lazim degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Karter muhafazasini 60 tl ye almistim sanayiden. Opel yedek parca sitelerinde de o fiyatlarda bakabilirsiniz.

Ben bugun sert fren yaptim abs lambasi gostergede yanmadi ama abs calisti yanmasi.lazim degil mi ?

Benim de hiç yanmıyor. Açılışta ve sistemde arıza varsa o ışık yanar biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Karter muhafazasini 60 tl ye almistim sanayiden. Opel yedek parca sitelerinde de o fiyatlarda bakabilirsiniz.

Accent era da abs devreye girdigi zaman gostergede abs isigi yaniyordu sonuyordu. Sorun oldugunde surekli yakiyordu. Bunda farkli o zaman.

Facebook istanbul grubuna katildim smdi gordum mesaji. Ankaradayim ama sticker varmis arkada guzel duruyor. Benim arkada hala reis yazisi var :D arac reis otodan cikma.

Ha bide cam suyuna sulandirilmis cilali sampuani koydum. Az miktarda attim kopurdu az ama guzel temizliyor gbi 😂

• Arkadaşlar aracınızın Bujilerini kaç bin km de değiştiriyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar ilk defa bir araç sahibi olcam alırsam en az 2-3 yıl kullanıcam.2011 model ilk sahibinden 1;4 enjoy 23 bin km de bir fildişi renk beyaz corsa buldum hasar kaydı sadece mini onarım var 500 lira 2 defa girmiş boya değişen yok 39500 e iniyor en son sizce nasıl 43 yazmıştı lütfen yorumlarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A-nf-A kullanıcısına yanıt
    istanbul da tam yetkili servis hizmeti veren kurumlarda tamir ücretleri ve yedek parça ücretleri fikstir ancak tarifelerin çok yüksek oluşu nedeniyle garanti kapsamı dışında kalmış araç sahipleri bu yetkili servislere gitmek istemiyorlar,birde bunların dışında özel yetkili servisler mevcut onlarda tam bir soyguncu yuvası olmuşlar,tamircilik hizmeti mi veriyorlar,yedek parça satıcılığı mı yapıyorlar belli değil,piyasada yüzlerce yan sanayi ürün mevcut bunların da farklı fiyatları var,araç sahipleri yedek parçayı bunlardan almaz ise araç tamiri yapmıyorlar,araç sahilerine öyle kayış atıyorlar ki,hem tamir ücretinden hem de yedek parça fiyatından,araç sahiplerini soyuyorlar,piyasada tam bir keşmekeş almış başını gidiyor,bu işin bir sistematiği olması lazım,sorunuza gelince belirsizlikleri ortadan kaldırmak için hangi firma olursa olsun bir ön ekspertiz isteyin diyoruz.
  • benim araçta fildişi rengi. beyaz olarak geçiyor ama Limon sarısı bej veya direk sarı diyen var. Benim Tamponlarda boya var yetkili servis rengi tutturamadı ton farkı var. Boya farkı oluyor illaki. Opak boya değilde metalik renkler daha iyi ancak 2. elde temiz bir araç bulmak zor. Hasar kaydı bir şey değil. Fiyat fazla ama piyasa kötü durumda. Eğer temizse şahsen alınıp binilir. 2011 de aynı araç sıfır 31-32 bin tl filandı düz vites. Dizelini 35 e aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Accent era da abs devreye girdigi zaman gostergede abs isigi yaniyordu sonuyordu. Sorun oldugunde surekli yakiyordu. Bunda farkli o zaman.

Facebook istanbul grubuna katildim smdi gordum mesaji. Ankaradayim ama sticker varmis arkada guzel duruyor. Benim arkada hala reis yazisi var :D arac reis otodan cikma.

Ha bide cam suyuna sulandirilmis cilali sampuani koydum. Az miktarda attim kopurdu az ama guzel temizliyor gbi 😂

Abs ışığı yanmaz abs devreye girdiğinde aracınızda ESP donanımı varsa eğer esp devreye girdiğinde ya da ASR sistemi dediğimiz patinaj aldığınızda abs frene basarak kaydırmayı engeller. Sadece açılışta kontrol için yanar sürekli yanarsa arıza var demektir yanıp yanıp sönerse yazılımsal bir sıkıntı ya da bağladığınız kablodan bir sıkıntı olabilir..

• teşekkürler bilgilendirme için. Sorun yok abs yanıyor sönüyor ilk başta. Eski arabadaki aklımda kalınca onunki farklıydı.

opel reis ankara da lastik alana bakım hediye ediyorlar filtreler ve yağ düşünen olursa bir baksın

birde benim debriyaj çok korkutuyor beni. Bir ara kalktım 2 ye alacam 1. vites ten çıkartamadım gelmedi garç gurç etti, debriyajada tam bastığım halde. Birde park yerinde geri vitese takmıştım sonraki gün yine geri vitesten zor aldım. Bunları Corsa D istanbul' a yazınca illa volan da değişecek dediler.

Bunlar olurken 1.viteste gaza ykleniyorum yokuşta devir sıyırması yok. Acaba birden bir yerde bırakır mı yani hiç kavramaz yoksa devir sıyırması mı başlar ?
  • corsanın geri vitesinde sıkıntı var sıfır da alsan öyle eğer hızlı geçişler yaparsan o sesleri duyarsın arabayı tamamen durdurup en 2 sn falan beklemen lazım sonra da yavaşça geri vitese geçirebilirsin o zaman bu sesi duymazsın halen duyuyorsan bir ustanın görmesi kanaatindeyim..
  • Selam arkadaşlar.Benim 2008 Spor CORSA-D var. Sormak istediğim şu Orta konsoldaki CD paneli DVD panel ile değiştirebiliyormuyuz.
    İyi akşamlar.
  • corsa 1.3cdti 90bg enjoy 111. yıl max verilcek ederi nedir ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 20282029203020312032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.