Şimdi Ara

CORSA,FİESTA,FABİA..SİZCE HANGİSİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADASLAR.2 HAFTA SONRA ARABA ALACAĞIM.HATCHBACK DUSUNUYORUM AMA DİZEL OLURSA DAHA İYİ OLUR MALUM BENZİN FİYATLARI CEP YAKIYOR TUPE DE PEK YANASMAK İSTEMİYORUM BUTCEM 12,000 İLE 14,000 YTL ARASI BU FİYATLARADA CORSA 1,7 TDİ İLE Fiesta 1,4 TDCİ IN VAN OLANLARINI ALMAK MUMKUN..ANCAK BU MODELLERİM TEK KAPI VE DE GENELDE HEP BEYAZ RENKTE OLMASI HOSUMA GİTMEYEN YONLERİ..AYRICA CORSA DA KRONİK DİREKSİYON KUTUSU PROBLEMİ VARMIS FİESTA DA KRONİK BİR PROBLEM DUYMADIM OKUMADIM..SKODA İSE EGER DİZELDEN VAZGECERSEM ALMAYI DUSUNDUĞUM MODELLERDEN BİRİSİ..YANİ YA DİZEL TEK KAPI YA DA 5 KAPI BENZİNLİ ALICAM TUPLU KULLANACAĞIM..SİZLER NE DERSİNİZ? FARKLI MARKA MODEL ONERİLERİNİZEDE ACIĞIM..ŞİMDİDEN TESEKKURLER..



  • opel opeldir!!şaşma...
  • ikinci elde model seçmekten çok temiz araç bulmak için uğraşmalısın. Allah kolaylık versin...
  • 1.7 dti değilde 1.3 cdti corsa öneririm
  • kronik direksiyon sesi çözülebilen bi sorun...

    fiesta kesinlikle alma 1 arakdaşım 2 yıldır kullanıyor.. ama hayatımda kendi arabasını bu kadar sevömeyen birini daha tanımıyorum.. zaten malzeme işçilik arabaya oturduğun anda seni iticektir emin ol..

    fabialar ise dıştan baktığında ilgini çekiyorsa iç mekan olarak başarılı arabalar.. ama motorları yetersiz kalıyor.. ki tipte taktırıcaksan sanırım daha çok hissedersin..

    corsa 1.7 tdi ise gerçekten diresiyon kutus problemi dışında ki oda çözülmüş bi problem çok ama çok başarılı bir seçim olur..
  • arkadaslar yorumlarınız için cok tesekkur ederim gidişat corsa gibi..gecen skoda satan bir yere gittim bu yer aynı zamanda skoda tamir bakım yapılan bir yerdi ustayı buldum basladım sormaya fabia lar için genelde olumlu konustu kendisindede fabia 68 bg olanından varmıs dizeli pek onermedi nedeni sorun olduğunda benzinliye gore masrafı yuksek olur dedi kendiside tuple kullanıyormus cekiş sorunu olmuyor mu dedim neticede 68 g araba cok az bir fark oluyor ama onuda cok hissettirmiyor dedi skoda nın tek olumsuz yanının 2. elinin zayıf olmasıdır dedi.corsa mı fiesta mı sorusu içinse suan için corsa daha ağır basıyor benim acımdan buarada fiestaların en buyuk sorunu olarak içeri cok fazla ses alması diye soyleniyor corsaların ses yalıtımı nasıl arkadaslar?yorumlarınızı dusuncelerinizi paylasmaya devam ederseniz cok memnun olacağım tekrar tesekkurler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick84 -- 15 Ağustos 2007; 18:52:34 >
  • arkadaslar dizel almaktan vazgectim nedeni ulkemizdeki mazotun kalitesiz olması dolayısıyla dizel aracların yuksek maliyette arıza cıkarabilmeleridir birde butcem tek kapı dizellere yetebildiği için ve de uzun donem kullanmayı dusunduğumden benim için 2. planda. 5 kapı benzinli alıp tuplu kullanmayı dusunuyorum ayrıca arkadaslar 2000 ve 2001 kasa seat ibizaları da bayadır arastırmaya basladım ilk arabamda 93 seat ibizaydı ne dersiniz?donanım olarak sınıfında o fiyata yok gibi bi şey bilmiyorum kafam iyice karıstı aslında yorumlarınız bekliyorum diyeceğim ama kimsenin yorum yazdığı yok yine de tesekkurler
  • corsa mı fiesta mı sorusunun cevabı bence fiesta dir. CDTI yani multijet motorlari bi arastirirsan masraflarının yuksek olduğunu bulabilirsin. Kolay gelsin.
  • corsadır tercihim.Ama arkadaşım bu konuyu opel başlığına veya skoda veya ford başlığına açman benze çok mantıksız.Çünkü buradan çıkacak cevap büyük oranda opel olacaktır.En mantıklısı bence genel otomobil başlığına aç daha çok kişinin fkirini almış olursun böylece
  • benzinliyse hepsi de güzel araçlar...hepsini test et,bak,donanımlarına bak...zevk senin,tercih senin... ama fabia 1.4 16v 98 bg olanları es geçme
  • arabayı almış 3 üde alınmaz
  • CORSA
  • Fiesta falan çok yavan geliyo bana ya içlerinde en güzeli gene Corsa Fabia da iyi ama kalite nasıl bilmiyorum.
  • corsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.