Şimdi Ara

Corsa/Fiesta/C3/Jazz Hangisi Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar annem için araba bakıyoruz, model olarak 4 model sunuyorum zaten sanırım bu sınıfta topu topu kaç araba var diyebiliysiniz =) Arabaları kullanan veya yakın zamanda araştırmış arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa memnun olurum.
    Sıfır, Otomatik ve donanım seviyesi yüksek, güvenliğide ön planda.
    Fiyat olarak en yüksek jazz var 44bin ile bütcem dahilindedir ancak bukadar para eder mi?
    Ne tavsite edersiniz?
    Teşekkürler Şimdiden.
    Edit: Sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earas4life -- 10 Ekim 2012; 12:00:09 >

• Sadece şunu söyleyebilirim:B sınıfı arabaya 33 35bin liradan fazla para vermeyin.
    29-34 bin aralığında bu araçların giriş versiyonları var.
    Onlara bakın derim,artanını da yakıt masrafı yaparsınız.
  • Tabi ama evde zaten kullanıdığımız sedan var, sıfır olarak düşünülünce bunlardan hangisi ağır basar?
  • fiesta kasa değiştirecek. corsanın otomatiği sorunlu. c3 ve jazz arasında tercih yapılabilir.
  • 1-jazz
    2-corsa
    3-c3
    4-fiesta
  • B-Max düşünmez misin? Jazz'dan daha yeni ve güzel bir araç .
  • kullanış tip corsa
    tip konfor c3
    malzeme kalitesi fiesta tabi titanium ...
    jazz benzinli kafadan kaybetti...

fiyatı uygunsa corsa dizel otomatik alınır... yada c3 otomatik dizel...

c3 te 4yıldız ncap var sanırım... buda hatırlatılması gereken bir unsur
  • Kesinlikle dizel fiesta 40 bini hak etmiyor. Jazz desen o da aynı. C3 ya da corsa.

Fiestanın benzinli otomatiği var. Benzini kendi almış gibi sömürüyor alınmaz. Corsa otomatik sorunlu.
    C3 diyorum bunlların arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen şuan bizde c3 ve jazz arasında git gel yapıyoruz. Ama bmaxide araştırcam braz açıkcası şimdi duydum :D
    Dizel farkı nerden baksan 5-6 bin oluyor araba otomatikken.
    Full+otomatik+park sensor+metalik C3 için aldığım fiyat 36 küsür.
    Full+cvt+park sensor+ şehir kit+ Jazz =44 küsür
    Full+otomatik Corsa 36 küsür

Corsa epey bir donanımsız göründü dün bayide baktığımda açıkcası neden bukadar tercih edildiğini anlayabilmiş değilim=/
    Clio yeni modeli gayet güzel tipi vs. ancak otomatik 2-3 aya anca gelirmiş.
    İbiza kendince hoş bir araba =)
    Jazz fiyatı yüksek ama 2 sınıf arasında bir araba gibi, donanım genişlik olarak düşününce belki edebilir diyor insan ama henuz binme görme fırsatı yakalayamadım.
    Bmax merak ettim onada ilk fırsatta bakcam jazz ayarı gibi duruyor.
    Fiesta yeni kasa çıkcağını duyuna açıkcası nedense soğudum.

Sanırım şuan c3 ile jazz arasında bir karar vermem gerekiyor. Birde bmax ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa?

• Kesinlikle jazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa
    fiesta
    c3
    jazz
  • Corsa 1.4 benzinli tam otomatik vites, enjoy paket.

Kesinlikle doğru seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GreeNEyEs_

Corsa 1.4 benzinli tam otomatik vites, enjoy paket.

Kesinlikle doğru seçim.

şehir içi 8 lt fabrika verisi
    ki forumda 10 lt yaktığını çok kez okudum
    ucuz diye alınıp 3 4 yıl sonra diğerlerinden pahalıya gelebilir
  • Diğer araçlarda var mı bilmiyorum ama Jazz'da VSA (ESP) standart... Bu durumu göze alıp tercihimi Jazz'dan yana kullanırdım.
  • Yeni clio ya hiç baktınızmı f/p yönünden başarılı ve çok yeni bir araç
  • Ahh ÜLKEM ahh!

Artık benzinli aracın kimse yüzüne bile bakmıyor. Yakında Türkiye'ye özel dizel Bugatti gelirse de şaşırmayalım ülkem.

Zorlamayacaksa Jazz diyorum fakat zorlayacaksa da Corsa veyahut Fiesta da karar kılınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTERAK

Yeni clio ya hiç baktınızmı f/p yönünden başarılı ve çok yeni bir araç

Clioya baktımda belirttiğim gibi otomatik vites bakıyorum, kendisinin otomatiği bikaç aya anca diyorlar. Yoksa içi ve dışı gayet güzel.
    Honda tecrubeme gore araçları gerçekten soylediği gibi yakıyor yani kitaba çok yakın değerler çıkıyor genelde. Sanırım tercihim jazz dan yana olabilir daha ağır basıyor şuan. Tabi içine oturmadan birşey söylemek doğru olmaz.
  • 1-Fiesta
    2-C3
    3-Jazz
    4-Corsa
    diyor gönlüm.
  • Tabi ama bunun bayan arabası olacağını unutmamak lazım karar verirken diye düşünüyorum. Herkese fikirleri için teşekkür ederim, son olarak jazz a hayır diyenler neden hayır dediklerini belirtebilir mi?
    ESP sadece Jazz da mevcut nrglife
    Benzine rağbet azalıyor keşke civicde dizel model getirse işte de konuyu dağıtmıyım kendim açtım bide :D
  • Benzinli ve otomatik kombinasyonu olarak düşünülüyorsa kesinlikle Honda Jazz,ancak dizel bazlı düşünüyorsanız Citröen C3 derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.