Şimdi Ara

Corsa D Kulubü (2007-2012+) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
20.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar aracım 2013 model 75000 km de 1,3 cdti corsa, motor soğukken sabahları vs tek kontakta zor çalışıyor neden olabilir acaba ? Her seferinde marşa basmadan kapatıp tekrardan marşa basıp çalıştırıyorum.
  • Arkadaşlar aracım 1.2 essentia ve çakmaklık girişi çok kötü sürekli oynuyor ve taktiklarim hicbir zaman yerinde durmuyor hep cikiyor. Bu herkesde mi boyle yoksa sadece benim aracimda mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynezerberk kullanıcısına yanıt
    Herkeste böyle. Daha önce Polo kullanıyordum, onda da araya kâğıt sıkıştırıyordum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese iyi günler , benim size bir sorum olacak. denizli de yaşıyorum , 2019 ağustos ayında 40 bin km de 1.2 twinport active araba aldım. normal şartlarda arabam da herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ancak bazı eğimli yokuşlarda arabamın çekişinin düşük olduğunu hissediyorum. örnekle anlatmam gerekirse ; denizli - uşak yolunda sorunsuz rampalarda rahatlıkla gidiyorum , arada 4. vitesten 3 e düştüğüm oluyor ama sorunsuz gayet rahat çıkıyorum rampalarda.

    geçen -denizliyi bilenler varsa aranızda- teleferik var burada , piknik alanına gitmek istedim , ancak aracımı ilk defa kendimde böyle bir rampada kullanmak zorunda kaldım. bana aşırı dik geldi orası ve 1. vitese düşüyorum , aracım 3000-3500 devir yapıp anında hızlanıyor ve benden swift ile 2. vites istiyor; ancak 2 ye geçer geçmez araba ani bir durma potansiyeli gösterip boğuluyor hissi veriyor , tekrar 1e geçince yine aniden bir kalkış ve hızlanma oluyor aracımda , işin gerçeği çok zorlamak istemeden yarı yolda geri döndüm bu rampayı çıkmadan. aracım ekspertize girdi , 3-4 kere opel servisine girdi , hatta oradaki usta gayet güzel ve düzgün sorunsuz alabilirsin diye tavsiye aldım. aracım benzinli lpg hiç takılmamış. çok yüksek eğimli bir yer olduğunu düşünüyorum , çünkü şu ana kadar normal rampalarda hiç sorun yaşamadım ama burası acayip dik geldi bana , sizce araçta bir sorun var mıdır? tekrardan servise falan gitmeli miyim ?
  • Selam arkadaşlar. Corsa D nin aküsü bitik 3.5 aydır duruyor. Acaba bu durumda kapılar açılmaz mı? Şu anda gidip bakamıyorum. Eğer açılmazsa neler yapmam gerekir.
  • Tekrardan selamlar. herhalde kimsenin başına böyle bir şey gelmedi. Neyse biraz önce arkadaşımdan konu ile ilgili cevap geldi sağolsun. Böyle bir durumda sürücü kapısı anahtarla açılıp akü takviyesi yapılabilir dedi. Merkezi kilit çalışmadığı için bagaj kapağı kilitli kalıyormuş.
  • maço mimit kullanıcısına yanıt
    Corsada değil ama Puntoda aynı sorunu yaşamıştım. Dizel araçlarda kızdırma bujilerinden kaynaklanıyor. İlk açtığında bujiler ısınıyor ikinciye bastığında sıcak buji aracı çalıştırıyor. Bujileri değiştirirseniz büyük ihtimalle sorun düzelecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HardRhymeRBJK

    Corsada değil ama Puntoda aynı sorunu yaşamıştım. Dizel araçlarda kızdırma bujilerinden kaynaklanıyor. İlk açtığında bujiler ısınıyor ikinciye bastığında sıcak buji aracı çalıştırıyor. Bujileri değiştirirseniz büyük ihtimalle sorun düzelecektir.
    teşekkür ederim deneyeyim
  • Su corsalarin kronik sikintisi olan gunes yaniklari benim aracimda da basladi. Simdi kaput kisminda ufaktan beliriyor, bir iki aya ciddi sekilde buyur. Arastirip baktigimda tek cozum boya gozukuyor, boya da sikinti, satarken alana anlatmak dert. Var mi baska bi cozum acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aracın farlarını uzunlarını vs led ile değiştirmek istioyrum. sorunsuz taktırabilir miyim ?


    2011 corsa 1.2 twinport benzin essentia

  • Arkadaşlar arabamla ilgili yaptığım amatör onarımları videoyaya çekmeye çalışıyorum, maksat diğer arkadaşlara yardımcı olması ve Türkçe kaynakları arttırmak.


    Paylaşacağım ilk video Opel Corsa D kasa sahiplerinin karşılaşabileceği InSP2 hatası üstüne. Umarım birilerine faydalı olurum, reklam vs kesinlikle koymuyorum hayır duanız yeterli benim için 😊


  • ikinci videom washerjet, silecek motoru temizliği hakkında


  • Süper paylaşımlar çok teşekürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,2014 model opel corsa aracım var kapıları açınca ne ekranda bir uyarı oluyor ne de herhangi bir ikaz sesi geliyor.Böyle bir özellik mevcut değil mi ya da benim aracımda mı bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.(bagajı açınca uyarı sesi geliyor)

  • ODEKNC O kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, bendrki 2013 kapılardan biri açık kaldığında hem iç lamba sönmüyor, hem de göstergede km yazan yerde OPEN yazıyor (dın dın dın diye ötüyor - 4 kapı + bagaj)


    Bendeki aracın paketi active, sizdekinin paketi nedir ? Essentia ise farklı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki de 1.2 twinport active.paketlerde de kapı açık uyarısını kısmazlar sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Opel corsa d 1.2 benzinli 108 binde araç aldım usta Bakıma sokarken üst kapak contası da kaçak olduğunu üst kapak contasını değiştirelim dedi. Değiştirdikten 2 gün sonra görseldeki yerden yağ kaçağı oldu tekrar ustaya götürdüm başında durmadım ama contayı değiştirdiğini söyledi. Yine 2 gün sonra araçla 50 km yol yaptım görseldeki yağ kaçağı yine belirdi. Araçta mı bir problem var ustada mı bilen yorum yapabilir mi?


    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HardRhymeRBJK kullanıcısına yanıt

    Merhaba ilk çalıştırmada, motor soğukken ilk marş yetmiyor, 2. marşta çalışıyor.


    Kızdırma bujisi arızası yazmıyor.


    Motor sıcakken çalışırken sorun yok.

    Sıcak motorda tek marş sorunsuz çalışıyor.


    Bir de Bu Corsa D'lerde yay işareti yani kızdırma bujisi işareti ilk çalıştırırken çıkmıyor.


    Gösterge panelinde kızdırma bujisi ışığı yok mu bu Corsa D'lerde ?


    Hararet göstergesi yok

    Kızdırma bujisi ışığı da mı yok ?

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Gösterge panelinde buradaki 13 numaralı simge kızdırma bujilerini gösteriyor ama Corsa D hakkında pek bir bilgim yok.



     Corsa D Kulubü (2007-2012+)
  • Arkadaşlar sol sinyal sigortasi hangisi acaba?
    Sol taraf sinyaller hiç yanmıyor ve icerde hizli hızlı yanıp sönüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.