Şimdi Ara

Corsa D 2009 1.2 benzinli triptonik yakıtı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hesaplayan varmi? Bilmiyorum ama ben depoyu doldurup denedim sonuç alamadım sizce ne kadar yakar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul için ;

kışın 10 lt altına, yazın 8 lt. altına düşmez. Tabi bu rakamlar sabah ve akşam yoğun olan saatlerde, siz farklı saat dilimleri için 1 lt. aşağı yukarı çıkıp, inebilirsiniz...
  • bu demekki 35 yada 40 kuruş yakar beklediğimden fazlaymış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagogel

İstanbul için ;

kışın 10 lt altına, yazın 8 lt. altına düşmez. Tabi bu rakamlar sabah ve akşam yoğun olan saatlerde, siz farklı saat dilimleri için 1 lt. aşağı yukarı çıkıp, inebilirsiniz...

Soruyu yanlış anlamış olabilir misiniz? Verdiğiniz cevap 1.4 otomatik için doğru, 1.2 Easytronic için yanlış.

Benim 1.2 Easytronic'in İstanbul içi ortalaması en kötü 7.5 litre, daha yüksek yaktırmak için çok uğraşmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caniggia

quote:

Orijinalden alıntı: tagogel

İstanbul için ;

Soruyu yanlış anlamış olabilir misiniz? Verdiğiniz cevap 1.4 otomatik için doğru, 1.2 Easytronic için yanlış.

Benim 1.2 Easytronic'in İstanbul içi ortalaması en kötü 7.5 litre, daha yüksek yaktırmak için çok uğraşmak lazım.

Ufak detaylar göstererek örnek vermiştim, istanbul - sabah akşam trafiği gibi... bunlara eklemek gerekirse 4 kişi yolculuk ediyoruz , araç zaten 1160 kg. yolcularla beraber 1400-1450 kg. kadar. Rampaları bol olan güzelgahlarda gider - gelirseniz bu civarda yakar zaten yukarıda belirtmiştim, farklı şartlarda 1 lt. aşağı yukarı çıkıp, inebilirsiniz...

• depoyu fulleyip denemeniz lazım,1.2 otomatik vites ile sehir içi trafikte tüketim 10 lt kadar olurki bu normaldir.düz viteste ise tüketim 2 lt kadar düşme gösterebilir.ancak 1.4 lerde tüketim daha azdır çünkü motor hacmi daha büyük oldugundan daha az zorlanma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getaway

depoyu fulleyip denemeniz lazım,1.2 otomatik vites ile sehir içi trafikte tüketim 10 lt kadar olurki bu normaldir.düz viteste ise tüketim 2 lt kadar düşme gösterebilir.ancak 1.4 lerde tüketim daha azdır çünkü motor hacmi daha büyük oldugundan daha az zorlanma olur.

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/corsa_subat_2012.pdf

eastronic manuelden az yakar...
    ş.içinde 1.2 her durumda 1.4'ten az yakar...
    1.2 şehir içinde "ASLA" 10lt görmez,ama 1.4 görür...
    uzun yolda 1.2 yokuşlarda gitmez,1.4 gider ama yakıt tüketimi benzeşir...

120-130km/s ile kastamonu-ankara gidiyoruz bazen,700km yapıyor 1 depo ile...6lt/100km...ş.içi her zaman 600-620km'de depo dolduruluyor...7lt/100 km...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 9 Haziran 2012; 14:28:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.