|
|

1 Mobil
|
|
|
merhabalar cümleten nisan ayında 2002 model corsa c club 1,2 modelini 196xxx km de aldım 4 ay sorunsuz şekilde kullandıktan sonra adana pozantı yolunda hidrolik yağı akıttığından dolayı fren zor tuttu ve debriyaj boşa düştü aracı 30 metre falan yiterek kenara aldım daha sonra bakımlarını yaptırdım baskı balata değişti hidrolik yağı değişti aracı kullanmaya devam ettim aslında ilk aracım olduğu için elimde çok fazla tutmayı düşünmüyordum ama türkiye şartları daha kötüye gittiği için satma fikrini kafamdan kaldırdım ve tüm bakımlarını yaptırdım toplamda aracı aldım alalı yaptırdığım şeyler yağ değişim klima gazı ve filtre değişimi suyu baskı balata ön fren diskleri arka fren diskleri direksiyon sağa biraz sert sola daha yumuşaktı direksiyon bakımı tüp bakımı (atiker sıralı sistem mevcut) fakat bu yaptıdığım şeylerde abs dikkatimi çekti sanki aracı ilk aldığımda yanan ışık daha sonra yanmaz oldu sonra araçtan az çok anlayan bir arkadaşımla sohbet ederken bu araçta abs yok dedi bende tam emin olamadığımdan dolayı sessiz kalmayı tercih ettim kafamdaki tek soru şu anda araç ile alakalı abs varmı yok mu olup olmaması benim için neyi değiştirir şunu bilmenizi isterim ki hızlı giden bir insan değilim hatay ankara yolunu geze geze 100 km hızla 10 saatte 11 saatte gidiyorum şehir içi bir anda gaza gelmiyorum her zaman ağır ağır kazasız belasız gitme taraftarı bir insanım ama dediğim gibi biraz pimpirikliyim aracı bir sorun olsun olması 2 ayda bir kesin bakıma götürürüm yağ su bakın derim gaz bakımı gene öyle aracın yakıt olarak vesaire çok memnunum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim bu arada aracı 41500 e sadece arka bagaj ve sağ arka çamurlukta boyalı olarak aldım aldığım süreçte boyalı emsal araçlar 39000 38000 gibi fiyatları vardı şu anda fiyatları arttı gibi görünüyor sarı sitede iyi günler |
|
Araçta abs yok. Emin olmak için eğilip ön fren disklerine bakın. ABS'li araçların hava soğutmalı diskleri olur, ABS'siz Corsa'ların fren diskleri soğutmalı değildir, deliksiz kapalı disktir. En net buradan anlarsınız. |
|
Kolay gelsin usta. Aracım opel corsa c kasa 1.4 benzin 2001 model Aracımda hiç bir sıkıntı yoktu birden bire arıza ışığı yaktı ve arabam 3 bin deviri geçmez oldu arızaları foto olarak yüklüyorum. 0531 373 64 26 istanbul avrupa yakası arızalar: P1122 -GAZ PEDALI POZİSYON SENSÖRÜ 2 -VOLTAJ ÇOK DÜŞÜK -ARALIKLI P1550 -ELEKTONİK GAZ KELEBEĞİ KONTROLÜ,YOLUMU AYDINLAT KONUMU -SINIRLI PERFORMANS -ARALIKLI P1120 -GAZ PEDALI POZİSYON SENSÖRÜ 1 -VOLTAJ ÇOK DÜŞÜK -ARALIKLI P1550 -LİMP HOME-ELEKTRONİK KELEBEK KONTROL ZORUNLU RÖLANTİ -ARALIKLI ![]() |
|
Akünün vadesi doluyorsa havalar soğurken voltaj düşüklüğüyle bir sürü sensöre arıza kaydı açtırır. Bir ihtimal şarj dinamosu da gidiyor olabilir. Gaz kelebeği kontrolüne bunlardan sonra bakılması daha mantıklı. |
|
|
Merhaba arabaya az çok hakim gibisiniz bende 2006 model corsa var lakin araba kalkarken çok böğürerek kalkıyor yani bu motor sesi değilde egzoz gibi sanki dışarıdan o kadar hissedilmiyor ama içeri çok ses veriyor bir başka sıkıntı ise ince bir ıslık sesi var arabada sürekli gaza bastıkçada artıyor çok gelmiyor ama azda gelmiyor duyuluyor yani birisi turbo sesi dedi ama sizin fikriniz nedir acaba. Şimdiden teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2006 corsa c 1.3 cdti otomatik dizle 165K kilometre sizce ne kadar eder? Kazası yok. 85 civarı var piyasada < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedako -- 23 Nisan 2021; 19:25:13 > |
|
2006 corsa c 1.3 cdti manuel vites Beyaz (ARACIMI SATIYORUM) Orijinal 141.500 km Klima ısıtma soğutma sorunsuz Motor geyet iyi durumda. Lastikler yazlık artık değişmesi gerek 29.03.2021 periyodik bakımı yapıldı yakıt cimrisi bir araç Güneş yanığı yok. Yedek anahtarı GM deri çantası kitapçıkları duruyor. Kauçuk paspas var (Halı paspas hediye vereceğim sıfır) Ufak tefek sürtmeler mevcuttur. 6 aylık vergisi 52 TL Boyalı kısımlar lokal boyadır sağ ön kapı yarım boyalı ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 28 Haziran 2021; 19:56:34 > |
|