Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum ayny sorun benim aracymdada var ama benim ustaya götürüyorum orasyny burasyny temizledim diyo bakyyorum yine ayny byktym ona götürmekten artyk sizin sorununuz çözüldümü ve degerli arkada?lar bu konuyla ilgili yardymcy olabilecek olan varmy lütfen izmirde önerebileceginiz iyi servis ve iyi usta varmy herkeze hayyrly yolculuklar kazasyz
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar bende Opel Corsa c almak istiyorum, 1.4 benzinli, 170 bin km geçmemiş olmalı yaklaşık kaç paraya Almalıyım?

2001 Corsa C 1.4 benzin otomatik 144 bin km de aracı ocak ayı başında 15bin tl aldım.
  • anlyldrmm kullanıcısına yanıt
    Bedava resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Bedava resmen.

Evet şuanki piyasada gayet uyguna geldi.
    5 kapı mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

5 kapı mı hocam?

Yok hocam 3 kapı.
    Yine de çok iyi hocam.
    Ben de 2001 1.4 tek kapı comfort gözlüyorum ama mart ayı geldi fiyatlar resmen 2 bin arttı

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Yine de çok iyi hocam.
    Ben de 2001 1.4 tek kapı comfort gözlüyorum ama mart ayı geldi fiyatlar resmen 2 bin arttı

Yaza doğru daha da artacaktır hocam piyasa, düşeceğini zannetmiyorum. Bana da biraz şans eseri denk geldi hiç aklımda yokken yolumun üzerinde galeriden gördüm ustama götürdüm aynı gün satışını aldım. Kaportasında ufak tefek kusurları var sadece yaşına göre normal, tavanında güneş yanığı duruyo hafiften sms sorgulamasında 2.500tl hasar kaydı çıktı değişen parça sağ ön çamurluk var. Kafadan 15.500 dediler pazarlıkla 14.950 kapattım

• kopernikolatesla kullanıcısına yanıt
    N11.com a gir bak orada güzel sis farları var, fiat olarakta ucuzlar
  • Hepinize merhabalar
    Arkadaşlar 2006 model opel corsa 1.2 comfort modeli km 100000 arka tarafı bagaj ve iki çamurlu boyalı iki ayrı hasar kayıti var 1500 ve 700 tl.
    İstenilen fiyat 23.700 son fiyat
    Arabanin motoru %77 çıkıyor lpg li
    Siz ne dersiniz bu fiyata bu araba alınır mı kullanıcıları olarak tavsiye eder misiniz.
    Not arabayı görmedim sadece ekspertiz raporunu biliyorum araç il dışında ona göre bakıp alacağım.

• Öncelikle herkese merhaba, 2003 model 1.4 njoy sahibiyim. Aracın triger ve devirdaim pompasının değişme zamanı geldi. orjinal parça ile yetkili serviste mi yoksa yan sanayi ürün ile sanayide tamirciye mi yaptırmalıyım. Arada 300 tl fiyat farkı oynuyor. Ayrıca devirdaim ve triger için önerebileceğiniz marka var mı?
  • Merhaba Corsa C kullanicilari,

Topigi elimden geldigince inceledim,aksama ilandaki araca bakmaya/almaya gidecegim.
    Arac 1.2 benzin,hangi donanim oldugunu bilmiyorum

Ekspertize sokmayi pek dusunmuyorum cunku araci olan kisi %100 kefil oldu fakat fiyati kirmak/pazarlik acisindan kozmetik yada fonksiyonel ozelliklerini inceleyip islevsiz olanlara dair saptama yapabilirsem fiyati kirmayi dusunuyorum hos bu haliyle bile Turkiyeye gore bedava (5bintl) sanirim.

Neyse ilk dikkat etmem gerekn surekli bozulan yada maddi olarak degisimi kulfetli olan parcalar nelerdir benim ilk bakista anlayabilecegim,sinyaller,far,gosterge,radyo,camlar,silecekler,korna vs..

• Corsa c 2005 model dizel 145000 km bir araç sözkonusu. Bu km deki bir araçta çıkabilecek potansiyel sorunlar nelerdir arkadaşlar?
  • Beyler merhaba. 2005 model 1.2 benzinli corsam var. Kasetcalarin altındaki tuş takımının ışığı kontağı kapatıp çekince bile sönmüyor. İki defa akü bitirdi ve bu sebepten dolayı mı bilmiyorum cildiracagim. Oto elektrikçi tanıdıklara goturduk onlar bile bir şey anlamadı. Teybi ve o tuş takimini tamamen iptal etmem gerektiğini söylediler fakat yeni sistem takacak param yok. Başına böyle bir şey gelen var mı, varsa ne yaptınız?

• Mrb Corsa ailesi 2015 Nisan gibi corsamı aldım
    Araçı bayan kullanıyormuş malum bakımsızdı
    Araç 1.2 Lpg li 200binde aldım
    Dizel gibi çalışıyordu ilk önce işe ondan başladım motor Zinciri aldım takmasıyla beraber 500 lira tuttu
    Sonra zamana yayarak bozuk olan parçaları deüiştirmeye başladım fazlada vakit ayıramadığım için uzun sürdü ve hala da sürüyor
    Sonra Eksantrik konum sensörü arıza lambası yakıyordu Sensörü 110 Liraya aldım +işçilik
    Çekişinde inanılmaz fark oldu
    Aldığımda ön camı çatlaktı onu değiştirdim
    300 tlye mal oldu
    Siliecek zamanlayıcı arızası vardı 70 lira parça + işçilik
    Ön fren balataları değişti 100
    Arka fren balataları 150
    Akü 170
    Motor yağı değiştirdim Zinciri takılırken
    Fren hortumu değişti 80
    Kormetal mirage 13 jant taktım

Bir kaç daha yapılacak işler var debriyaj seti değişecek sonrasında ön takım ve 4 amörtisörü değiştircem sonrasında da biraz modifiye :)

Bunları yaparken corsa hakkında birçok bilgiye sahip oldum bu sorunları ve maliyetlerini yazdım aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar aşağı yukarı aynı ücrete tabi olabilirler
    Yardımcı olmaya çalışırım

• merhaba arkadaşlar
    bende bu aileye katılmak istiyorum fakat hala istediğim gibi bir corsa bulamadım
    param hazır
    araba tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim (ilan yada fotoğraf üzerinden)
    şimdiden çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar merhaba. Aracım son bir kaç haftadır soğutma suyu eksiltiyordu. bugün tekrar durumuna bakmak için kaputu açtığımda suyun daha fazla eksildiğini gördüm. sağı solu kontrol ederken motor bloğunun sol tarafında bir sızıntı olduğunu fark ettim. Elimi hortuma attım ki hortum elimde kaldı. motor bloğundan çıkan hortum bu sanırım. çünkü devamı soğutma suyu deposuna gidiyor. hortumun ucundaki parça dipten kırılmış nasıl olmuşsa. vidalı kısmıda motor bloğunda kalmış. bu parçanın adı nedir. bilen varmı arkadaşlar. bir arkadaşa sanayıide falan sordurdum bulamamış. birde servisine sormuş, serviste aracın gelmesi lazım demiş hangi parçanın olduğunu tespit edebilmemiz için. arkadaşa sıkıntılı yerin resmini de gönderdim. parça ayan beyan belli ne olduğu nerde olduğu. servisin bu cevabı garip olmuş biraz. resimleri aşağıda sıkıntılı parçanın arkadaşlar. bu parçanın yerine tornada parça yapsak olur mu. sıkıntı çıkarır mı.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Hayırlı olsun hocam bende 4 gün önce malatyadan c kasa 2003 model 104 binde 1.2 njoy full aldım araçta hasar kaydı kaza ve değişen parça yok araç mavi renk dolayısıyla soluktan dolayı tamamen boyali eski ve yeni resimlerini inceledim ekspertiz de de aynı durum ortaya çıktı soluktan dolayı boyali şaşe de direklerde oynama vs yok motor 100 de 87.5 çıktı herhangi bir arızası yok easytronic atiker sirali lpg de takılı amortisorler 100 de 35 de onlar değişecek okadar muayenede şubatta yapılmış bu aracı 22.750 ye aldım görüşleriniz nedir ,???
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115424336

• merhaba

2006 corca c 1,2 aracım da cocuk oto koltuğu için isofix bağlantısı var mı ? nerden görebiliyoruz ?
  • Merhaba,

Araniza 2001 Corsa 1.2 ile mudeahil olmus bulunuyorum.

180.000 km de,merkezi kilit yok (cok lanet durum tek tek kapi kilitlemek tek kapi dahi olsa) ,klima var,ekstra olarak xenon ve celik jant var.Turkiye fiyatiyla yaklasik 5 bin lira olmasi lazim.Polonyada yasiyorum.Sehir ici ev is arasi kullanmak icin aldim pek bir beklentim yok o yuzden.Dun soyle bir yokladim anayolda 100 kmh suratte 3 bin devir bandindaydi bu da uzun yolda epey yakit sarfiyati demek onun disinda sehir ici ara hizlanmalar gayet iyi,yol tutusu ve manevra kabiliyeti yuksek,suspansiyonlar cok sert bozuk yolda herseyi hissetiriyor.
    Yalitim ortalama denilir muzik sistemi kotu,vites gecisleri yumusak,koltuklar sert ve rahatsiz,arac ufak park sorunu yok fakat interior baya genis ve rahat bu da ilginc bir ozelligi sanirim.

Herkese kazasis surusler

Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.