Bildirim
CORSA C 1.7 DTI [Önerileriniz ?]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
180bin 200bin gibi kilometrelere temkinli yanaşmak lazım oynanmış olabilir. -
km normaldir de o aracı alma amacın ne? öncelikle fiyat fazla o araca, 10 a 11 e satılan araç yazılımla iyi güçleniyor diye fiyatı arttı, alıp araçla oynayacaksan al yoksa ben düz kullanıcam dersen traktör gibi araba -
Isuzu motoru o sorunsuzdur ama common rail cdti'ye göre fazla yakar ve Gürültülü Çalışır.iyi yani euro normlarında yakıta ihtiyaç duymaz kara mazotu dayayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor ömrünü, performansını düşürecek şeyler yapmam. Alacağım araba stock halde bi araba. Belki ilerde soft yazılım düşünebilirim.
Ustam motorun iyi durumda olduğunu, bakımlarının zamanında yapıldığını, performansının iyi olduğunu söyledi. Normal binilmiş bir araçsa 500.000'i görür dedi.
Benim takıldığım nokta fiyatıdır. 16.500 bu arabaya verilir mi? 1 yıl sonra satmak istersem 16.000'ya satabilir miyim bunu merak ediyorum aslında :) -
quote:
Orijinalden alıntı: chuckb
Motor ömrünü, performansını düşürecek şeyler yapmam. Alacağım araba stock halde bi araba. Belki ilerde soft yazılım düşünebilirim.
Ustam motorun iyi durumda olduğunu, bakımlarının zamanında yapıldığını, performansının iyi olduğunu söyledi. Normal binilmiş bir araçsa 500.000'i görür dedi.
Benim takıldığım nokta fiyatıdır. 16.500 bu arabaya verilir mi? 1 yıl sonra satmak istersem 16.000'ya satabilir miyim bunu merak ediyorum aslında :)
bence verilmez, verenler var ve hayretle takip ediyorum
ayrıca 500 bini motoru görür ama o zamana kadar beyin arızaları verip durur, aşırı yükleyip güçlendirmeyeceksen traktörün b sınıfı hb halini almışını kullanmanın bir gereği yok
-
km'sine dikkat etmek lazım.kronik olarak mazot pompası beyni sorunu ve belli bir yıla kadar üretilen corsalarda direksiyon kutusu problemi vardı.piyasası aşırı yükseldi bundan 3-4 yıl önce 10.000'e almayanı dövüyorlardı aldığın fiyata yakın bir değerde elinden çıkartırsın.halen bir corsa kullanıcısı olarak tavsiye ederim fiyatına göre iyi araçlardır. -
16500'e o arabayı almak saçmalıktır sadece.
En ağa babası olanın bile hakettiği 13 falan. Ki yağ bakımı vs derdi yok o arabanın. Bakımların düzenli olması çok etkilemiyor yani. Pompa ne durumda önemli olan o. Km'si de orijinal değil emin olabilirsiniz.
Aynı şekilde fabrika çıkışlı hususi de değil. Ondan da emin olabilirsiniz. Bütün 1.7 DTI Corsa'lar sonradan çevirmedir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X