Şimdi Ara

CORSA 2011 ENJOY MODEL 1.3 dizel 75hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model CORSA ENJOY aldım fakat bu dijital ekranda YAKIT GÖSTERGESİ EKRAN ÇIKMIYOR
    Nasıl ayarlıycam yada YOKMU km göstergesi var onun üstünde km sıfırlama ve gidilen km yeri var onun üstündede 00:00 yazan dijital ekran var fakat kurcaladığım halde ne olduğunu anlayamadım. RAKAMLAR değişmiyor ACABA ARAÇDA YAKILAN YAKITI GÖSTERGE BİLGİ EKRANI BULUNMUYORMU? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 3 Eylül 2011; 18:53:52 >

• Sağ silecek kolunu ileri ya da geri çevirirsen ekranın değiştiğini göreceksin. 00:00 yazan ekranı kolun ortasındaki düğmeye (sol kolda hız sabitleyiciyi devreden çıkartan düğme gibi aynı yerde) basarak aktif edebilir ya da reseteleyebilirsin, kronometre gibi bir şey, ne kadar işe yarar tartışılır, sadece uzun yolda süre tutmak için ideal.

Ayrıca olan menüler, ortalama yakıt tüketimi, kalan yakıt ile ne kadar mesafe gidilebileceği, anlık yakıt tüketimi, ortalama hız ve son resetlemeden itibaren ne kadar yakıt tüketildiği ekranlarıdır. Tüm bu değerleri yukarıda yazdığım gibi kolun ortasındaki düğme ile reseteleyebilirsin.

Başka takıldığın konu varsa yardımcı olabilirim.
  • TEŞEKKÜRLER MESAİYİLER NEDENİ geç bakabildim. akşam ilk fırsatta deniycem birde bu ORTA BÖLÜMDEKİ DİJİTAL EKRANDA SADECE TARİH SICAKLIK VE ÇALAN MÜZİĞİN İSMİ GÖRÜNÜYOR gene bu forumda oradaki ekranda SETTİNG tuşuna 2 defa basıp (2.kez bastığımızda 6 sn bekliyormuşuz) sonra BC tuşuna basıp o ekranda daha farklı Örnek MOTOR SICAKLIK GÖSTERGESİ , DİJİTAL HIZ GÖSTERGESİ VS. gibi birçok özelliği aktif edebiliyorlarmış fakat ben Çok uğraştım birçok kombinasyon denedim birtürlü olmadı sanırım benim aracımda yok yada benmi yapamıyorum?
  • Bunu ilk defa duydum.
  • "Ayrıca olan menüler, ortalama yakıt tüketimi, kalan yakıt ile ne kadar mesafe gidilebileceği, anlık yakıt tüketimi, ortalama hız ve son resetlemeden itibaren ne kadar yakıt tüketildiği ekranlarıdır. Tüm bu değerleri yukarıda yazdığım gibi kolun ortasındaki düğme ile reseteleyebilirsin. "
    DEmişsin kardeş fakat bu özellikler bende çıkmadı öteki kronometreyi buldum fakat
    "Sağ silecek kolunu ileri ya da geri çevirirsen ekranın değiştiğini göreceksin"
    ben çevirdim ekranda bir değişme olmadı otomobil çalışır durumda iken yapınca sadece silecekler çalışıyor kapalıykende hiçbirşey olmadı.
  • Siz silecek kolunu ileriye doğru itiyor veya geriye çekiyorsunuz, onun yerine o kolun ucundaki kısmı saat yönünde veya tersinde çevirmeyi deneyin.
  • teşekkürler söyledikleriniz oldu arkadaşlar birde ASTRA İLE İLGİLİ ŞU GİZLİ ÖZELİLKLER PAYLAŞILMIŞ

http://forum.donanimhaber.com/m_22311555/tm.htm

Linkte bakarsanız ve BU ÖZELLİKLERDEN CORSAda olan varmı?

10-Araç Donanımına Göre Ayarlar : Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde.. Bazı ayarlar çıkıyor artık aracın modeline göre..

Bu ayarlar:
    -Müziğin sesinin siz hızlandıkça artması,
    -Follow me home (anahtardan arabayı açma tuşuna iki kere basınca farların yanması)
    -Hız uyarısı (istediğiniz hız limitinde size sesli uyarı veriyor)
    -Serit değiştirme sinyali (Açık/Kapalı)
    -Cruise control varsa onun ayarları

2- Follow Me Home : Kontağı kapattıktan sonra selektör yapınca aracın farları 1 dakika açık kalıyor.

yada o linkteki sıralananlardan hangileri var ben özellikle bu yol bilgisayarı ayarlarını deniyorum birtürlü olmuyor Linkde detaylı yazıyor yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 9 Eylül 2011; 23:51:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 1.4 Enjoy (Otomatik)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece müziğin sesinin hız arttıkça artmasını duymadım ama diğerleri benim aracımda mevcut. Bunlar gizli özellik değil ama aracın kullanma klavuzunda detaylarıyla mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

teşekkürler söyledikleriniz oldu arkadaşlar birde ASTRA İLE İLGİLİ ŞU GİZLİ ÖZELİLKLER PAYLAŞILMIŞ

http://forum.donanimhaber.com/m_22311555/tm.htm

Linkte bakarsanız ve BU ÖZELLİKLERDEN CORSAda olan varmı?

10-Araç Donanımına Göre Ayarlar : Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde.. Bazı ayarlar çıkıyor artık aracın modeline göre..

Bu ayarlar:
    -Müziğin sesinin siz hızlandıkça artması,
    -Follow me home (anahtardan arabayı açma tuşuna iki kere basınca farların yanması)
    -Hız uyarısı (istediğiniz hız limitinde size sesli uyarı veriyor)
    -Serit değiştirme sinyali (Açık/Kapalı)
    -Cruise control varsa onun ayarları

2- Follow Me Home : Kontağı kapattıktan sonra selektör yapınca aracın farları 1 dakika açık kalıyor.

yada o linkteki sıralananlardan hangileri var ben özellikle bu yol bilgisayarı ayarlarını deniyorum birtürlü olmuyor Linkde detaylı yazıyor yardımcı olursanız sevinirim.

o listedeki ikinci ayar follow me home değil "lead me to car" olarak geçmekte
    ayrıca müzik sesiyle alakalı ayar da direk radyodan yapılıyor o menüden değil. o menüdeki ses seviyesi de uyarı seslerinin yüksekliği olması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.