Şimdi Ara

Corsa 1.3DTE 95HP start and stop (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
46.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu araçtan almak istiyorum ama şuan sipariş versek en yakın nezaman geliyo? Color Editiyon alan varmı? Fiyat nedir ne kadar indirim yaptılar?
    Alan arkadaş varsa söylebilirmi?
  • ben ankarada sadece 2 yerde buldum
    birincisi OPAN da nehir gri ve tam alirken farkettim, kadin o esnada belgeleri dolduruyordu, bir de baktik bagaj kapaginsa parmak ucu boyutunda eziklikvar. Nihayetinde 0 araba aliyoruz. ciktim almadim.
    2.Reis plazada. Sadece siyah var burada da.Tam aliyordum son anda bizim hanim istemedi daha ucuz oldugu icin 75bg enjoy olanini aldik. Bu aldigim da nehir gri. park sensoru+karter muhafazasi icinde. Reisten bora bey cok ilgilendi sagolsun. Almayi dusunurseniz Reis guzel, ilgisinden memnun kaldim. Opanda, Opiste satis gorevlileri tamamen bayan ve sanki biri sizi kandirmaya calisiyormus hissi oluyor. Ama yemezler, :))))))

icime sindi ama bu aldigim araba, yakiti biraz daha fazla ama garanti bittikten sonra bir chip atariz artik :))))

Arkadaslar uyarayim Ankara OPAN plazadaki start stoplu nehir gri modelin bagaj kapaginda eziklik var. Bilmeden alirsiniz sonra siz yaptiniz filan derler. Veya tamir edip itelemeye kalkarlar haberiniz olsun. Daha 2 gun once plazadaydi, insallah biri bilmeden almamistir.
    Saygilar

Bu arada dostum "dizelimsi" ne demek????
    Cok mu yakiyor ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 21 Mart 2011; 0:15:17 >

• Dizelimsi lafından kasıt bence "benzinli gibi" demek istemiş arkadaş. :)

Araç 1.3 cdti sport , tek kapı ve 90hp bir çiple yerinde durmaz :)
  • Artik sport degiller hatta 2 yildir sport degil trye gelen corsalar sporta ozel donaniklar birer birer sokuldu arabadan en son nerdeyse enjoy donanimindaydi. Makyajdan sonra da sport donanimi tamamen kalkti. Ayrica 1.3 cdti standart haliyle cok yerinde durmayan bir makina degil. 2-3 yil onceki testlerde de heP buna vurgu yapilir sanki aracin ilk hareketinde fren takili kaliyormus gibi bir ifade kullanilirdi
  • Dostum o konuda problem yok ama benzinlinin hangi ozelligine benzetmis
    Cok yakmasina mi? iyi Kacmasina mi? Sessizligine mi? neyine yani
    Kafam karisti
    quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Dizelimsi lafından kasıt bence "benzinli gibi" demek istemiş arkadaş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

ben ankarada sadece 2 yerde buldum
    birincisi OPAN da nehir gri ve tam alirken farkettim, kadin o esnada belgeleri dolduruyordu, bir de baktik bagaj kapaginsa parmak ucu boyutunda eziklikvar. Nihayetinde 0 araba aliyoruz. ciktim almadim.
    2.Reis plazada. Sadece siyah var burada da.Tam aliyordum son anda bizim hanim istemedi daha ucuz oldugu icin 75bg enjoy olanini aldik. Bu aldigim da nehir gri. park sensoru+karter muhafazasi icinde. Reisten bora bey cok ilgilendi sagolsun. Almayi dusunurseniz Reis guzel, ilgisinden memnun kaldim. Opanda, Opiste satis gorevlileri tamamen bayan ve sanki biri sizi kandirmaya calisiyormus hissi oluyor. Ama yemezler, :))))))

icime sindi ama bu aldigim araba, yakiti biraz daha fazla ama garanti bittikten sonra bir chip atariz artik :))))

Arkadaslar uyarayim Ankara OPAN plazadaki start stoplu nehir gri modelin bagaj kapaginda eziklik var. Bilmeden alirsiniz sonra siz yaptiniz filan derler. Veya tamir edip itelemeye kalkarlar haberiniz olsun. Daha 2 gun once plazadaydi, insallah biri bilmeden almamistir.
    Saygilar

Bu arada dostum "dizelimsi" ne demek????
    Cok mu yakiyor ????

Ben zaten istanbuldayım ankaradan kardeşim :) Bi arkadaşımda varda 1.3 chipli ondan öle yazdım baya bi yakıyo ondan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Dostum o konuda problem yok ama benzinlinin hangi ozelligine benzetmis
    Cok yakmasina mi? iyi Kacmasina mi? Sessizligine mi? neyine yani
    Kafam karisti
    quote:

Dizelimsi lafından kasıt bence "benzinli gibi" demek istemiş arkadaş. :)

Dediğiniz herşeyine :) Çok yakması basınca çok yakıyo :) , İyi kaçması derken 2 ve 3 cü vitesi tahmin edemezsiniz :) , Sessizliğe bişey diyemem :)
  • arkadaşlar senede 15-20.000km yapıyorum ve arabamı değiştiricem

bu dte nin yakıt werileri çok etkileyici fakat hala daha ikinci el 2006-2007 model a3 mü bu araçmı karar veremedim.

a3 1.6 benzinli haliyle lpg li olacak fakat fazla yol yapmadığım için fazla bir fark olmaz diye düşünüorum sizlerin yorumunu alabilirmiyim
  • yakıt tüketimi çok etkileyici ama canlı canlı gittim bayide baktım. kapıları kağıt gibi ince, arka camları hala elle kontrol ediliyor.. pek içime sinmedi açıkçası..
  • Aracın olumsuz özelliklerinden bahsetmek gerekirse;

Işık donanımı çok yetersiz, önde sadece dandik bir ışık var,torpidoda bile ışık yok malesef :)
    Arka camlar manuel
    Park sensörü yok (100 TL ye taktırdım)
    Kolçak yok (50 TL ye şahane bişey taktırdım, herkese kesin tavsiye ediyorum)
    Evet,kapıları biraz daha kalın olabilirmiş ama bu aracın sağlam olmadığı anlamını doğurmuyor. Nitekim;http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_corsa_2006/261.aspx

Side impact
    The Corsa scored maximum points for its performance in the side impact and pole tests.
  • Ben 2 gün önce arabamı aldım
    75bg Corsa 1.3 CDTI enjoy
    95 liği almadım 4 sebepten

1. o kadar parayı verince kafam karışıyo ve aklım astra classic III e gidiyodu
    2. 95bg de daha fazla elektronik aksam olacağını söyledi babam fazla elektronikliye girme dedi
    3. Start stop en azından TR için çok yeni biraz bekleyeyim dedim, bir dahakine start stop alırım artık
    4.95 beygir her bayinin elinde yoktu dolayısıyla renk seçeneğim ankarada sadece siyah kalmıştı (yukarıda yazmıştım 95 bg nehir gri olanın arkada eziklik vardı)

Saygılar
  • 2011 model bi arabada manuel cam olurmu?
    direkt soğudum en iyisi aynı paraya 2. el a3 yada bmw 116 alıp lpg li kullanmak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamina propria

2011 model bi arabada manuel cam olurmu?
    direkt soğudum en iyisi aynı paraya 2. el a3 yada bmw 116 alıp lpg li kullanmak:)

Harbiden haa.. benimde en takıntılı olduğum yer arka camının manuel olması.. Onun için corsa bana itici geliyor. Aslında güzel bir araç. Onun için corsa alacak olsam tek kapılısını alırdım. Bu konuda nedense çok takıntılıyım
  • Arkada oturacaklar düşünsün arkadaşlar boşverin gerisini
  • katiliyorum
    quote:

Arkada oturacaklar düşünsün arkadaşlar boşverin gerisini
  • quote:

Aynen hocam, bugün gittim Armster kolçak aldım, takarken bir arkadaş arka koltukların bardaklığı kapanıyor bunu takınca dedi. Dedim bırak arabayı kullanan benim, mazotunu dolduran benim, arkadakiler de ellerinde tutsun bardaklarını. O hesap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

quote:

Aynen hocam, bugün gittim Armster kolçak aldım, takarken bir arkadaş arka koltukların bardaklığı kapanıyor bunu takınca dedi. Dedim bırak arabayı kullanan benim, mazotunu dolduran benim, arkadakiler de ellerinde tutsun bardaklarını. O hesap :)

Orası bardaklıktan ziyade küllük yeri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

quote:

Orası bardaklıktan ziyade küllük yeri :)

Valla Opel küllük ve çakmağı bile para ile verdiğinden öyle bir donanımdan haberdar olamadık tabi hocam :)

Gerçi içinde sigara içsem dahi hiç bi arabamda küllüğü kullanmadım, çünkü ilk arabamı (1995 Model Broadway) aldığımda küllük kullanılmıştı ve içindeki koku ne yapsam çıkmadı. Hatta ilk defa sıfır bir araç aldığımdan içinde sigara içmeye de kıyamıyorum. Çok canım isterse çekiyorum sağa, 4lüleri yakıp tellendiriyorum. Umarım bu şekilde gider çünkü özellikle kış aylarında fazla havalandırma imkanı da olmadığından sinen sigara kokusu ne yaparsan yap arabanın içinde az da olsa kalıyor.

• Küllük ve çakmak ekstra para mı?
    Şok oldum şu anda, ciddi mi bu ya?
    Kaç para peki?
  • Ben de aracı teslim alırken farkettim, küllük hiç yok, çakmağın da yeri boş. Hatta hediye ettikleri koltuk korumayı uygulatmak için servise gittiğimde oradaki aksesuar kitapçığında "sigara içme paketi" mi ne diye geçiyordu ama fiyatını sormadım.
    Yakında direksiyon opsiyonel olursa şaşırmam.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.