Şimdi Ara

Corruption 2029 – Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek de uzak olmayan bir geleceğin distopyan Amerika'sındayız. CORRUPTION, ‘Mutant Year Zero: Road to Eden’ın yaratıcıları olan The Bearded Ladies'in yeni bir taktiksel strateji oyunudur...

Türkçe Yamanın Sitesi : Corruption 2029 - Türkçe Yama – TurkceYamalar.com

Türkçe Yama İndir : Corruption 2029 Türkçe Yama.rar - Google Drive

Oyunun kürekli versiyonuda var ama satın almak isterseniz : https://www.epicgames.com/store/tr/p/corruption-2029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 23 Nisan 2021; 17:28:35 >

• Eline sağlık hocam. Önceden yapan bir arkadaş vardı. Projeyi tamamlayıp link olarak da sunmuştu ancak daha sonra yamayı yapımcılara vermiş, linki silmişti. İndiremeyenler için güzel bir çalışma olmuş.

• Zaten yaması yapılmıştı, proje resmi olsun diye yapımcılara verilmiş yama forumdan kaldırılmıştı. Resmi olması bekleniyor hala diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkalı yaklaşık 1,5 sene oldu ve orjinal Türkçe'si yok hala. Oynamak isteyen arkadaşlar burdan indirir oynar arkadaşlar. Yama önceden paylaşıldıydı yapıldıydı silindiydi bilmiyorum. Gerçek olan ortada bi yama var ve çalışıyor :)

• İyi yapmışsın yamayı yapmıştım sonra da yapımcılar eklicez dediler ve konuyu silmemi rica ettiler. Eh bizde onları kırmadık sildik, sonuç olarak böyle kaldı. Faydalanamayanlar faydalansın bari. :)

• Ben bu konuyu niye görmedim ya

Oyun sessizliğe gömüldü ne steame geldi ne konsollara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.