Şimdi Ara

Corona Asisi yüzünden 80.000 Ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imünolog-Toksikolog Profesör Dr. Stefan Hockertz`e göre zoraki Kitlesel-Corona asisi, Almanyada 80bin ölüme ve 4 Milyon insaninda asi hasarina ugrayacagini öngörmektedir.
    Kendisiyle yapilan bir röportajda, Federal hükümetin planladigi Kitlesel- Corona asisini elestiriyor, böyle bir uygulamayi beden bütünlügüne zarar verme kasitli adam yaralama olarak tanimliyor. Prof. Hockertz, bircok uzmaninda görüs birligi icinde oldugu, mRNA-Corona asilarinin insan kalitimini degistiren genetik müdahale olduguna dikkat cekiyor.
    Profesör Hockertz ile yapilan röportajin videosu, diger Corona önlemlerini elestiren videolar gibi Youtubedan silindi. Videoyu Bitchuteden izleyebilirsiniz.

Videonun Linkihttps://www.bitchute.com/video/f3lFpySmT806/

Hockertz Röportajinda, Kitlesel-Corona asilarinin Almanyada 80 Milyon insan üzerindeki etkileri hakkinda konustu. Röportajdan bir kesit:
    Kitlesel Asilama hicbir kosulda insanlar icin risk olusturmamali, kasitli olarak hastalar icin demiyorum. Cünkü buna maruz kalanlar hastalar degil saglikli insanlardir ve bu insan sagligina tehlike teskil etmemelidir.

Bugün bilinmekte oldugu gibi kurallara göre gelistirilip 5-8 yillik bir süre boyunca özellikle klinik öncesi temiz olarak arastirilmamis test edilmemis asilarin yol acacagi asi hasari kacinilmazdir. Hesaba katmamiz gerekenler sadece bunlar degil, DNA veya RNA nin Kansere ne ölcüde yol acabilecegi hakkinda simdilik konusmak dahi istemiyorum. Bunlar uzun vadede beklenen yan etkileridir. Ben simdilik kisa vadeli etkilerden bahsetmek istiyorum. Asilanan nüfusun %5 inde yol acacagi asi hasari hakkinda konusacagim.

Bu sayi benim kendi kafamdan uydurdugum bir sayi degil, realist istatistiksel tahminlerden ortaya cikan sonuclardan elde ettigimiz, bildigimiz yan etkilerin ne siklikla ortaya ciktigidir. Simdi %5 size düsük görünüyor olabilir, Asi hasari demek capraz reaktiviteler sonucu hatali reaksiyonlar olabilir ve Sitokin firtinasi denilen bagisiklik sisteminin asiri reaksyionuna sebep olabilir.

80 Milyon Asinin kisa süre icinde yapilmasi gerektigini aklimizin bir kösesinde tutalim. Federal Icisleri Bakani sayin Spahn henüz onaylanmamis iceriginde izin verilmemis Asi maddesi bulunan 80 Milyon asi siparisi ederse %5 Asi hasari olacaktir. Bu demek olurki 4 Milyon insan asi hasari görecektir, 4 Milyon kez beden butunlugune kastedilmis demektir. Yetersiz asi testlerinin 3 ay icinde sebep olacagi 4 Milyon kez kasitli saldiridir ve bu bir suctur.

Bu asi hasarinin ve kasitli yaralamanin 4 Milyon insanin %0.1 inde ölümle sonuclanacagini tahmin edebiliriz. Eger Icisleri Bakanligi Preklinikte 3 aydan fazla test edilmis daha iyi bir Asi maddesi iceren bir Asiyla Acil durum yasalari cercevesinde kitlesel zoraki asilama uygularsa bu durumda bile Asidan 80.000 insan ölecek demektir.

80.000 ölü Konstanz veya Bamberg gibi bir sehrin yokedilmesi demektir. Sunu söylemeliyim: Bilerek, iyi test edilmemis bir asi maddesine herseyi göze alarak onaylayip Kostanz veya bamberg gibi bir kasabayi sildigini kabul edecek olursak, benim icin dünyada kitlesel asilamayi hakli göstermek icin hicbir sebep olamaz.

Ulusal capta korku ve panikle ilan edilen ve artik olmayan bir salgin icin bu hakli bir sebep olamaz. 600 veya 800 enfekte insanimiz var, bunlar hasta bile degiller sadece enfekte olanlar. Bu sebepten Konstanz gibi bir sehri haritadan silme riskini göze almak kabul edilemez. Icisleri Bakanliginin, Robert Koch Enstitüsünün ve Paul Ehrlich enstitüsünün argümanlari beni cok ilgilendiriyor.

Asimaddesi Is Adami Bill Gates bir Televizyon röportajinda kendi aciklamalarina göre, Corona Asisi yan etkilerine bagli dünya capinda 700.000 kurban bekliyor. Gatese göre Tazminat maliyetleri Asi Endüstrisi tarafindan degil devletlerin kendileri tarafindan yani nüfus tarafindan karsilanmalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Temmuz 2020; 15:2:3 >

• Aşıların yıllarca sürmesinin nedeni bu işte. Milyonlarca farklı insan üzerinde hangi etkileri göstereceği bilinmeden kitlesel aşılama çok riskli. Şimdilik birkaç bin kişi üzerinde deneyler yapılıyor ama bu insanların 1 yıl sonra bile nasıl tepki verecekleri takip edilmeli.
    Aceleye getirilmiş bir aşı ile milyarlarca insan hayatı riske atılamaz. Bunun yerine gerekirse birkaç milyon insan feda edilir. Türkiyede ölüm ortalaması 74, Almanyada 82, İtalyada 50 yaş altı binde 1-3.
    90 yaşındaki ve hastalığı olan insanları kurtarmak için Milyonlarca Çocuğu Genci zorla aşılamak kabul edilemez.
    İnsanların yapması gereken hijyen ve mesafe kurallarına uymak. Ve ekonomi ikinci bir kapatmayı kaldıramaz. Kusura bakmayın ama 80 yaşındaki birisinin 100 gün daha fazla yaşaması için Milyarlarca insan kitliga mahkum edilemez.
    Corona krizi ile kitliga çok yaklaşık. Çoğu ülke Stoklardan tüketti. Rusya Ukrayna Buğday ihracatını yasaklamayı gündeme almıştı.
    Ölümden korkusu olanlar, yada risk grubundaki insanlar için ücretsiz en iyi maskeler, dezenfektan dağıtabilir. Yada bu risk grubundakiler gönüllü erken aşı yapılabilir.
    Ben ne kendime ne çocuklarıma güvenmediğim aşıyı vurdurmam. 90 yaşında hayatının son günlerini yaşayanlar için küçücük çocuklarımı riske atmam.
    Hangi bilime? Alelacele yeterli testlerden gecmeden piyasaya surulecek genetik asilarin etkilerinin 10 yillar sonrasinda bile ortaya cikabilecegini soyleyen bilimadamlarinami, yoksa tek derdi Asi
    Endustrisinin ticari cikarlari icin milyonlarca insanin hayatini tehlikeye atacak olan ve tazminatlarida halkin kendisine odetecek olanlarami inaniyorsun?
  • Haydaaaa daha Coronanın aşısını bulamadan birde grip sezonu başlarsa geçmiş olsun , yeni bir domuz gribi olduğu konusunda DSÖ geçenlerde uyardı herkesi.

Birde bu varsa geçmiş olsun patates olacağız... Muhtemelen the walking dead'e dönmezde dönersede çok fazla küfür yiyeceğim o yüzden fazla konuşmayayım diyorum
  • Tarihte hiçbir aşı çalışması bu kadar hızlı ilerlemedi. Ne kadar güvenilir olur tartışılır. Aşı çıkarsa 1 yıl yaptırmam, nasıl olsa ilk günden yaptıracak yüz binler var. Onları gözlemlerim 1-2 yıl sonra belki yaptırırım ki virüs falan kalmaz zaten o zamana
  • Aşıların yıllarca sürmesinin nedeni bu işte. Milyonlarca farklı insan üzerinde hangi etkileri göstereceği bilinmeden kitlesel aşılama çok riskli. Şimdilik birkaç bin kişi üzerinde deneyler yapılıyor ama bu insanların 1 yıl sonra bile nasıl tepki verecekleri takip edilmeli.
    Aceleye getirilmiş bir aşı ile milyarlarca insan hayatı riske atılamaz. Bunun yerine gerekirse birkaç milyon insan feda edilir. Türkiyede ölüm ortalaması 74, Almanyada 82, İtalyada 50 yaş altı binde 1-3.
    90 yaşındaki ve hastalığı olan insanları kurtarmak için Milyonlarca Çocuğu Genci zorla aşılamak kabul edilemez.
    İnsanların yapması gereken hijyen ve mesafe kurallarına uymak. Ve ekonomi ikinci bir kapatmayı kaldıramaz. Kusura bakmayın ama 80 yaşındaki birisinin 100 gün daha fazla yaşaması için Milyarlarca insan kitliga mahkum edilemez.
    Corona krizi ile kitliga çok yaklaşık. Çoğu ülke Stoklardan tüketti. Rusya Ukrayna Buğday ihracatını yasaklamayı gündeme almıştı.
    Ölümden korkusu olanlar, yada risk grubundaki insanlar için ücretsiz en iyi maskeler, dezenfektan dağıtabilir. Yada bu risk grubundakiler gönüllü erken aşı yapılabilir.
    Ben ne kendime ne çocuklarıma güvenmediğim aşıyı vurdurmam. 90 yaşında hayatının son günlerini yaşayanlar için küçücük çocuklarımı riske atmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmos2999 -- 19 Temmuz 2020; 18:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç yaptırmam aşı falan.

Zaten çocuklara aşı yaptırırken düşünüyorum. Korna aşısı falan hiç düşünmem bile, kovarım kapıdan.

• Korona aşısı çıksın yaptırırım. Cahillerin safsatalarına değil bilime inanıyorum.
  • Bir dağa ya da ormana yerleş ve insanlığın tüm kötülüklerinden uzak kal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Hangi bilime? Alelacele yeterli testlerden gecmeden piyasaya surulecek genetik asilarin etkilerinin 10 yillar sonrasinda bile ortaya cikabilecegini soyleyen bilimadamlarinami, yoksa tek derdi Asi
    Endustrisinin ticari cikarlari icin milyonlarca insanin hayatini tehlikeye atacak olan ve tazminatlarida halkin kendisine odetecek olanlarami inaniyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Temmuz 2020; 16:38:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşıyı yaptırmak isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz.Nokta.

• ölcek ölcek biz aşı olup hayatta kalcaz
  • Tabiki yalan bilime inanmıyor ve aşıyı yaptırmıyoruz..

• 2. Yılda zaten corona biter

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    bilim adamları ve saglık bakanı hiçbişey bilmiyor herşeyi sen biliyorsun evet
  • Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    Iste en sevdigim, konuya baliklama dalanlar. Bunlari soyleyende bilimadami, o zaman onlar hicbirsey bilmiyor tek TV de hepsi adina konustugunu soyleyen birkac bilimadami herseyi biliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şeytanın ülkesi amerika o aşıyı suriye ırak ve afganistan gibi ülkelerde çocuklar üzerinde deneyebilir buna dikkat etmek lazım.

• LoooooL L kullanıcısına yanıt
    o zaman aşıyı ıraklı suriyeli veya afgan bilim adamları bulsun amerikalı çocuklar üzerinde denesin
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    ne kadar da kültürlüsün
  • Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    O çocukları öldüren aşı beni yaşatacaksa hiç istemem ben öleyim onlar yaşasınlar. Senin gibiler yaşamak için o çocukların ölümünü kabul edebilir ama ben edemem. Iraklı suriyeli veya amerikalı çocukların üzerinde değil de kendi yaşamak için çocukları öldürenlerin üzerinde denenmeli. Sanırım buna sen de dahilsin.

• LoooooL L kullanıcısına yanıt
    müthiş cevap.çok etkilendim
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Ooo çok havalısın dostum lanet olsun bilime inananlar aşırı cool.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.