GEÇEN SANAYİDE LPG TAKTIRIRKEN BİR TANEDE COROLLA GELDİ ARACI LİFTE KALDIRDILAR SAHİBİYLE SOHBET EDERKEN GÖZÜME İLİŞEN NORMAL RADYATÖRÜN ÖNÜNDEKİ UFAK RADYATÖRÜ SORDUM , BU ARABADA KLİMA VARMI DİYE SORDUM ADAMDA GÜLEREK BANA O DEDİ YAĞ SOĞUTMA RADYATÖRÜ KARTERDEKİ YAĞ O RADYATÖRÜN İÇİNE GİDEREK SOĞUTULUYOR DİYİNCE ŞAŞIRDIM , ARABASI 1,6 XEİ DİYE BİR MODELDİ 98 MODELMİŞ ARABA , NEDEN BİZİM ARABALARDA O SİSTEM YOK OLSA İYİ OLMAZMIYDI
belki sonradan takılmıştır.motor sağlığı içiniyi pir parça yağ soğutucusu
Klima radyatörüdür.
Yanlıs ya da ayalan soylemis yag su kadar akıskan olmadıgı icin oyle radyatorden falan kolay gecemez. Ayrıca o radyatordekki en ufak tıkanıklık aracın yagsız kalmasına neden olacaktır. Emin degilim ama mantık bunu soyluyor. Bence o radyator klima radyatoru xei lerde klima var.
Otomatik vites miydi araç?
araç otomatik vitesli ise şanzıman yağı soğutucusu olmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: vezir
araç otomatik vitesli ise şanzıman yağı soğutucusu olmalı.
hayır otomatik değildi düz vites keşke resmini çekseydim , ayrıca radyatörden bir boru karter korumasına gidiyordu , ve radyatör ufaktı çok büyük değildi bunuda belirteyim 20 x 30 cm civarında ufak bişeydi
ilginç , yağ soğutma için radyatörler var ama biz suyu zaten yağı soğutmak için kullanıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: mendel50
hayır otomatik değildi düz vites keşke resmini çekseydim , ayrıca radyatörden bir boru karter korumasına gidiyordu , ve radyatör ufaktı çok büyük değildi bunuda belirteyim 20 x 30 cm civarında ufak bişeydi
Bazı arabalırda Yağ soğutucu diye bir parça var. Benim araba volvo. Benimkinde de var hatta volvoların hepsinde var. Yeni bir çok markalarda da vad diye biliyorum. Radyatör suyu sistemde dolaşırken bu parçanın içinden de geçiyor. Bu parça suyun dolaştığı bölümlerin en alt seviyesinde olduğu için su ısısının en az olduğu yer. Çünkü ısınan bir şey üste çıkar mantığıyla ısınan su da en üstte oluyor. İşte bu parçanın içinden suya yakın bir şekilde yağ da geçiyor. Suyun ısısı ile yağ biraz serinlenmiş olarak motora geri dönüyor. Bu döngü böylece devam ediyor. Bütün olay bu. Bu parçada su ile yağ boruları birbirine çok yakın geçtiğinden bazen çok küçük bir delinme olabiliyor ve suya yağ karışıyor, radyatör suyunda tahin renginde yağ görülebiliyor. Parçanın fiyatı da biraz pahalıdır.
arkadaşlar teknik bir kitaptan alıntıdır:
Karterin,hava akımı ile temas eden dış yüzeylerinden,ısıyı havaya iletirve normal çalışma sıcaklığını korur.Bazı motorlarda,alt karter hava akımı ile temas etmediği veya hava akımı bulunmadığı için yağ soğutma radyatörleri bulunur
bilgilerinize...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme