Şimdi Ara

COROLLA PERİYODİK BAKIM ÜCRETLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
33.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR COROLLA 2005-2006 SOL SEDAN ARAÇ ARIYORUZ..YALNIZ MERAK ETTİĞİM BİR KAÇ ŞEY VAR
    CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM:

1-BAKIMLARI 10.000KM'DE BİR Mİ OLUYOR?

2-BAKIM ÜCRETLERİNİ BİLENİNİZ YAZABİLİR Mİ? (MİSAL 60.000KM BAKIMI ÇOK MU PAHALI,PAHALIYSA NEDEN?)

3-BU ARACIN (SOL SEDAN)ÜRETİMİ DEVAM EDİYOR MU?

4-ARABA SİTELERİNDEKİ FİYATLAR SİZCE DE ŞİŞİRİLMİŞ Mİ?1-1,5 AYA DÜŞER Mİ YOKSA KASIM-ARALIK

AYINDA ANCA MI DÜŞER?

TEŞEKKÜRLER

• arkadaşım parasını verdikten sonra bende satarım yanlız aracım 2005 terra bakımları demişsiniz bakımlar her 10bin km de bir olur bazı bakımlar pahalıdır cunku o zaman baskı balatalar bujiler filtreler kayış dicektim (bizim arabalarda kayış yok ki) gerekenler değiştirilir arac kontrollerden gecerek size teslim edilir. bu aracların artık uretimi yok artık yeni nesil corollalar var

quote:

Orjinalden alıntı: Powershot S2

ARKADAŞLAR COROLLA 2005-2006 SOL SEDAN ARAÇ ARIYORUZ..YALNIZ MERAK ETTİĞİM BİR KAÇ ŞEY VAR
    CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM:

1-BAKIMLARI 10.000KM'DE BİR Mİ OLUYOR?

2-BAKIM ÜCRETLERİNİ BİLENİNİZ YAZABİLİR Mİ? (MİSAL 60.000KM BAKIMI ÇOK MU PAHALI,PAHALIYSA NEDEN?)

3-BU ARACIN (SOL SEDAN)ÜRETİMİ DEVAM EDİYOR MU?

4-ARABA SİTELERİNDEKİ FİYATLAR SİZCE DE ŞİŞİRİLMİŞ Mİ?1-1,5 AYA DÜŞER Mİ YOKSA KASIM-ARALIK

AYINDA ANCA MI DÜŞER?

TEŞEKKÜRLER

• verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

terra düşünmüyoruz sol modelinden arıyoruz,yoksa neden olmasındı
  • ya tabiki karar sizindir alıcısınız. Hayırlısı ne ise o olsun
  • dün sordum 50.000 bakım 175 lira...

yakında 50.000 bakıma gidilecek ( inşallah )
  • 10,30,50,70,90 bin bakımları:195ytl

20,60 bin:250 ytl
    diye biliyorum 40 bin bakımı biraz daha pahalı olması lazım çok parça değişiyor.
  • Dizel farkını bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla bakım masrafı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lpg'li toyota'sı olup servise giden var mı arkadaşlar?
  • var hocam var, ben varım hocam.

ankara da Akota da, Lider de kabul ediyor lpg li araçları. Toyan ı ise bilmiyorum. oraya lpg li araç gideceğini pek sanmam da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

10,30,50,70,90 bin bakımları:195ytl

20,60 bin:250 ytl
    diye biliyorum 40 bin bakımı biraz daha pahalı olması lazım çok parça değişiyor.

2007 model yeni kasa 1.6 benzinli corollam var. Yakında 10 bin bakımına gideceğim.
    İstanbul'da servis önerinizin yanında bir de 20 ve 60 bin bakımları bu araç için geçerli fikrinizi almak istiyorum.
    Bakım kitapçığında sırası ile bin, 10, 30, 50, 70 ve 90 bin aralıklarına ait koçanlar var. Ben buradan on bin bakımından sonra bakımların yirmi bin de bir şapıldığı sonucuna vardım...
    Yakında servise gidince anlayacağız. Ancak yine de bilginiz varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 3 Eylül 2007; 13:48:36 >
  • arkadaşlar aracım 2007 HB d4d. 10.000 bakımını yeni yaptırdım ve bakım ücreti 170 YTL demişlerdi. ben birde ön tamponu yerine otutturdum (yerinden az birşey oynamıştı.) toplam 176 YTL verdim. bilgilerinize...
  • Bakımlar her 10 binde bir olur ben 20 bin bakımı yaptırdım 230 ytl bayıldım.10 bin bakımına gidince bidaki kazıklanma zamanını söylüyorlar zaten
  • tampon oturtmaya az vermişin.benim arabanın arka stop lambasının ampulü yerine 14 ytl taktılar ampulü takmak zor iş galiba
  • Nisan ayında +8'500 km'de 1. yıl bakımını yaptırdım. 174 YTL verdim. 1 yıl önce aracı alırken kocaman pano ile bakım fiyatlarını asmışlardı ve 110 YTL idi. Sordum bu kadar artış neden diye GülerSA ablamız belirliyormuş servis ücretlerini. Kendilerinin bir etkisi yokmuş. Kıvırın yavrularım. Araba satılmayınca servisten kazanıyorlar. Lider Toyota Ankara. Eminim servis kitabını internetten verseler servisler sinek avlar. Yüzsüz herifler.
  • toyota genelde kabul etmiyo diye biliyorum.toyanda ise ön çamurluğunda hasar olan aracımı götürdüğümde lpg tankını sökmeyi teklif ettiler yok artık dedim bende.kronik bi lpg karşıtlığı var toyotada.ama lider ve akotaya ben de bi açıp soracağım

quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

var hocam var, ben varım hocam.

ankara da Akota da, Lider de kabul ediyor lpg li araçları. Toyan ı ise bilmiyorum. oraya lpg li araç gideceğini pek sanmam da...
  • 20.000 bakımını 250 ytl ye yaptırmıştım mayıs ayında.eskişehir sarar toyota servisine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

20.000 bakımını 250 ytl ye yaptırmıştım mayıs ayında.eskişehir sarar toyota servisine.

20.000 bakımda değişenler:

motor yağı
    polen filtresi
    hava filtresi
    yağ filtresi
    karter contası

motor yağını dışarıdan,diğer parçaların hepsini yetkili servisten orijinalini alıp dışarıda herhangi bir yerde değiştirseydiniz 190 ytl'yi geçmezdi.Yan sanayi parça kullanımıyla bu fiyatı %25 gibi daha aşağı çekebilirsiniz

şu sayfayı inceleyebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_23292531/tm.htm

• yanlış söylemişim toyan dahil ankaradaki tüm servisler(lider-akota-toyan) lpg li araçların servis-bakımlarını yapıyor

quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

toyota genelde kabul etmiyo diye biliyorum.toyanda ise ön çamurluğunda hasar olan aracımı götürdüğümde lpg tankını sökmeyi teklif ettiler yok artık dedim bende.kronik bi lpg karşıtlığı var toyotada.ama lider ve akotaya ben de bi açıp soracağım

quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

var hocam var, ben varım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkerk -- 10 Eylül 2008; 9:00:38 >

• ancak arabada kaynak işi olacaksa; o zaman lpg tankının söktürülmesini istiyorlar.
  • 10000km bakımı sordum
    dumankaya.............220 YTL
    derindere............... 195YTL
    nataş......................190YTL
    gökkuşağı...............190YTL

yalnız en son sorduğum yer hava filtresi hariç dedi. Duruma göre değiştiriyorlarmış fiyatı 40YTL imiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.