Şimdi Ara

COROLLA paspas tutacakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar benim 2010 model corollamın paspas tutacakları devamlı kırılıyor.
    ki neredeyse hiçbirşey yapmıyorum. 1000 kontrolde değiştirdiler.
    sonra yıkamacıya götürdüğümde yaklaşık bir ay sonra baktım gene kırık ikisi de... kauçuk paspas taktıktan sonra oldu bu.
    (orijinal toyota)
    o alt kısımdaki tırnak ları kırılıyor. ne yapacağım ben?
    korkuyorum pas pas kayacak da gaz pedalını sıkıştıracak ya da frenin altına girecek diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 6 Şubat 2010; 8:07:51 >

• orjinal olmayan kauçuk paspas seti kullanıyorum...

her araçta olduğu gibi paspaslar ileri doğru kayıyor ama şimdiye kadar sıkışma durumu olmadı(aracım 65 000 km'de)...

ara sıra binerken paspasları düzeltiyorum...
  • 2 haftadır goremeyince "Yaw ben de benim paspasların tutacakları vardı noldu" diyordum kırılabilen bişey odlduguna dikkat etmemiştim. Orjinal kaucuk paspasları takınca kırılma ihtimali yuksek .Yazları orjinal halı (tutacaklar için uzerinde delik yok),kışları ise orjinal kaucuk paspas kulllanıyorum
  • aynı sorun bendede var ...
  • Ben servisin verdiği halı paspasları kullanıyorum. Üzerinde tutacak yok ancak arka tarafı tırtıklı olduğu için hiç kaymıyor. Orjinal halı paspasların arkası da kaymayacak şekilde mi merak ediyorum
  • paspas tutacağı da nedir? orjinal kauçuk paspas kullanıyorum. zorlamazsanız kaymıyor.
  • Altına ev halılarının fayansta kaymasını önleyen kauçuk benzeri bezlerden aldım, büyük büyük kesip bütün paspasların altına serdin,

Sonuç,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

Altına ev halılarının fayansta kaymasını önleyen kauçuk benzeri bezlerden aldım, büyük büyük kesip bütün paspasların altına serdin,

Sonuç,

basit en ucuz ve mantıklı çözüm
  • selam arkadaşlar forumda yeni olduğum için konu açamadım ama benimde şöyle bi sorunum vardı.... 2005 model corola terra'm var ve bunun ön konsoldaki küllüğün zerinde bulunan cd yerinin pimi kırıldı ve bunu tamir ettirmek istiyorum.... bunu ankara ya da konya da yaptırabileceğim bi yer var mı .... şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  • 2009 corolla d-4d comfort var paspas tutacağı nedir hiçbir fikrim yok. Birisi fotoğraf çekebilir mi ?
  • paspasın araç koltuğu altında kalan kısmında iki adet kanca gibi aparat mevcut.onlar.
  • Hiç kullanmadığımdan görmemişim heralde kancalı paspasım olmadığından Ucuz plastik paspas kullanıyorum hiç pedalın altına kayma vakası yaşamadım.
  • allah allah neki o foto eklesinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.