Şimdi Ara

corolla max hız (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok ilk dediğimde kimse inanmıyor tabi sölediime (turbo için):) Abicim Haziran da sipariş verdim metalik gri terra model 1.6cc temmuzda geldi araba.Bodrumdan aldım arabayı fakat yatuya sipariş vermiştim daha sonra bodrumda ellerinde olduğunu ve ordan getirteceklerini sölediler bende bodrumdan alabileceğimi söledim.ve arabam temmuzda elimdeydi.

DEvir kesici İPTAL.

max devir 7800 ve ya 8000 olması lasım.net hatırlamıyorum.ama o civarlardaydı EMİNİM.
    Şanzıman standart.1.vites te cok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusun birde...?

Cunkü acayip cabuk devir ceviriyo 1.vites...Bir gün şanzıman biticek die korkuyorum....
  • her arabanın bir limiti vardı turgay usta ama sen biraz limitleri aşmışsın gibi ama yinede sorunsuz bir arabayı modif ederek çogu sorunun önüne geçmişsin zaten ama düşük viteste yüksek devir şanzımana çok zarar verir şanzıman yağını sogutucu bir sistem koyman gerekir bence enönemlisi bizler hep nasıl hızlanırız diye düşünüyoruz ama nasıl dururuz diye düşünen yok sonra ..... neyse
    bide toyota nın ECU lerine sonradan müdahale yapılmıyor ECU yu farklı elektronik sistemlerle yanıltarak ancak cip tuning yapabilirsin sen nasıl yaptın?
  • corolla 1.6 110hp ile 230 yaptı babam
  • Ya bir şey söyliyeceğim cok özür diliyorum sen haklısın aklıma taklıldı 8.ay muhabbetti.şimdi teslim tarihine baktım 29 Ağustos günü teslim almısım.O konuda özür dilerim.

Chip tuninge gelince superchip firmasına yaptırdım tam bilgim yok ama sanırım yeniden programlama işlemi yapılmıstı yannıs hatırlamıyosam.

Hızlanıp durma konusunda haklısın...Biz bunu hiç düşünmüyoruz.Cok haklısın.

Ayrıca fb'li buğra arkadaşım 230km/s derken kac model corolla ve nerde yaptı.Yoksa şaka mı yapıyosun...
  • quote:

Nası olası deil yaaaa....Ne işletmesi....Ne uzayı.....Adam 1.3 le 210 yapıo..........Ben de yaptım Nolcak!
    Gözlerimle gördüm...Hem dijital benimki öle göstergee bakmıom....Tam olarak 262....Düzlükte....Yokuş da yok....Çok manyak oldu....İsterseniz inanmayın...Haaa pardon yaptım demişim....Ablam yaptı

• samsun yolundan çık çevre yoluna konya yolundan tekrar gir broadwayle 175 falan yaptım ama dahası yemedi
    quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

ankara da yer olsada yeni focusu denesek :P berbat eskişehir yolunda 155 e kadar çıkmayı başardım daha doğrusu okadarı yedi :D
  • BENİM CORALLA SAHİBİ OLUP OLMADIĞIMI NERDEN BİLİYORSUN DE BÖYLE LÜZUMSUZ CEVAPLAR YAZIYORSUN İDDA EDİYORUM ASLA BASMAZ.AMA 190 200 KM/H ARASINA LAFIM YOK BELKİ BASABİLİR.
  • Hoca ne diyon sen ya? 30 yaşındayım ben, arabada 4 kişiydik. Kaç yapsın istiyon BMW 250 falanmı. O kadar gidiyo işte. Aracı neden boğayım hızlandıkça bastım bastıkça hızlandım.mal gibi gaz köklenmezki devire göre bastık. Servis kullandığın benzinden falan olabileceğini söyledi motordaki sorunun. Ama giden gitti. Neyi nasıl ispat edecen. Yerleştirmişler bi kere... Burda başımıza gelen bi şeyi anlatıyoz senin yaptığın yoruma bak

ALPER2001
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşım bu nasıl ve kaç yaşında bir adamın kuracağı mantıktır böle yavv yok çarptım uff oldu
    gazın dibine kadar bastım ii yaptın boğdun arabayı max hızı bile göremedin belkide bahsettiğin araç 1.6kadranda 210görmen gayet doğalda ben senin ehliyetin olduğuna inanmıyom
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketmehmet -- 10 Ekim 2005, 9:19:37 >

• quote:

1999corolla 1.3 86hp: 210km

benim 94 1.8 opel vectra anca 195-200 görüyo... o da yokuş aşşaa....
    bunu ispatlayamazsın... ayrıca ben 1.6 motorlu arkadaşların da yaptıkları hıazların düz yolda olmadığını zannediyorum...hepsi de biliyor ki bu hızlara 1.6 1.4 gibi küçük motorlu arabalar hatta 16valvlı olsalar dahi çıkamazlar.kendinizi kandırmayın ....ben de bayır aşşa 210 buldum ama düz yolda 170-180 i geçmiyo .....hatta opel astra ile kapıştık 1.6 bayır aşagı benim önümde gitti bir müddet ama yok düzleşince kesildi yavrucak. enaz 5 km fark attım
  • corolla 99 1,6 benzinli 110 Beygir ilk aldığımız sene Ankara otobanında kadranı sonuna dayadık 220KM, ama tabii taaa 99 senesin den bu yana 6 sene geçti 170'i geçmeyi pek istemiyorum.
  • araç üreticileri düz ve sakin hava yol koşullarında belki de 100 kez hız denemesi yaparlar...ve en yüksek ya da ortalama rekoru en yüksek hız diye el kitaplarına yazarlar...benim anlamadığım üretici firmanın 100 belki 500 denemede yapamadığı hızı siz nasıl yapıyorsunuz...yok eğimli arkadan rüzgarlı ise hız %10-15 artar bu da maksimum artıştır..fazlası olmaz....
    gerisini sallamayın....
  • hepinize helal olsun
  • YAPAR ABİ BENİM ARKADASA İNANMIYODUM ADAM DOGAN L İLE 180 İ DAYADI
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

ehliyetsiz kullaninca adam mi oluyosunuz bi de yazmissiniz kotu ornek..

ben istersem 20yle gidiyim sag seritten sora gelsin bi araba bana carpsin arkadan, hadi bakalim kim suclu olucak, cezayi kim alicak..

kahramanlik gibi anlatiyosunuz resmen ya yok kullaniyorum bisey olmuyo fln diyosunuz..

ben de bu ay aliyorum isallah ehliyeti we daha once oyle de cok kullanmadim aynen janjan`in kullandigi gibi site icinde ve bos yollarda fln kullandim ama surucu kursu arabasiyla 2.dersten itibaren e5 te kullaniyorum we gayet de guzel kullaniyorum..

yani yok onceden kullandim soyleydi boyleydi bos isler kardesim gidip alicaksin ehliyetini pasa pasa ondan sora cikicaksin trafige..

bosunami bu yasa kadar kullanmadim ben ii ya ben 18e kadar beklemisim almisim ehliyetimi cikmisim yola sora 16-17yasinda cocugun biri yuzunden tehlike yasiyicam yolda..

ailesi okadar israr edip de kullanmayan ender insanlardan biriyimdir sanirim isteyen enayi desin isteyen dalgasini gecsin umrumda bile degil..

alirim ehliyetimi cikarim yola kurallarima da uyarim aklimda da en ufak bi soru isareti kalmaz yok polis mi cikcak yok kaza mi yapicam, yaparsam yapiyim olcagi warsa olur zaten..

biraz fazla yuklenmis olabirim arkadaslar ama kusura bakmayin cok onemli bir konu..
    cocuk yasta trafige cikanlarin yasadiklarini gazetenin 3.sayfalarinda gorebiliyoruz..

lutfen bu cahillige kapilmayalim we ehliytetimizi alana kadar trafige cikmamaya ozen gosterelim

saygilar

abi bişey daha sorcam bu mesaj sana ait diil mi
    madem ehliyeti yarın alıon ve site ile boş sokaklarda sadece kullanıodun ehliyetsiz araba
    nasıl oluyorda çeşme otobanında 210km-s yapıon

benim yaptigimi da nerden cikardin??yaptim demedim gordum dedim!!!!!!iyice kendini basitlestiriyosun...

tabiki de ben yapmadim, arastirmayi sewiyosun topiclerin birinde ozellikle yazmistim abim yapti diye..

ilahi arkadaşlar alemsiniz falla.. ben canını çıkardım 1,3 corollanın 4. viteslede 5. viteslede 180 i geçmedi. ve o 180 de gerçek 180 diil. size okadarını söyliim. araba hiç 180 le gider gibi diildi.

ayrıca 1,6 1997 ithal marea ile 200-205 km de kaldım geçemedim. 1,3 imkansız.
    yoksam 1,6 yı satıp 1,3 corollamı alsak hee

• 97 model corolla exi 40000 kmde otobanda ve servis bakımlıydı genellikle otobana çıktığımda çoğu zaman basarım 200 geçtiğini görmedim bazen 190 civarı daha fazlada gitmiyodu,
  • Yakın arkadaşım 96 kasa 114 hplik 1.6 Toyotasıyla(efsane seri) düz yolda 230 yaptığını söylüyor..
    yalan söylemez,arabasında modifiye yok..Ama çok bakımlı.
    0-100 de çok kapıştık, burun farkıylada olsa geçer beni.

Toyotalar yere çok yakındır ve rüsgarı iyi yararlar,yere yapışır makine.

1.3 corolla 210 yapamasada 200 ü bulur gibi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.