Şimdi Ara

corolla max hız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuuberk

1999corolla 1.3 86hp: 210km

hocam böle diince otomatik öle anlaşılıyor

eminim herkes böle anlamıştır
  • Yuhh!!!! Bi de abisi yapmış.....Birazdan da : Ben öle bişi demedim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Professional -- 4 Ekim 2005, 22:23:18 >
  • ya arkadaşlar boş işler bunlar geçin yapan ne yapıosa yapsın biz gidip gerçekten ihtiyacı olanlara yardım edelim dimi yok 210 220 falan .tuuberk yanlış anlama ama benim okuduğum topic başında yapan varmı diye soruldu en başından niçin abim yapmıştı falan demedin ?eğer kötü niyetli olarak yazdıysan büyük ihtimal bukadar tepki olacağını sanmıyordun ve belki yutarlar die yazdın.
    fakat art niyetli olarak veya sallamak için yazdığını pek sanmıyorum belki abin falan sana öle demiştir.
    ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART -- 4 Ekim 2005, 22:34:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ART

ya arkadaşlar boş işler bunlar geçin yapan ne yapıosa yapsın biz gidip gerçekten ihtiyacı olanlara yardım edelim dimi yok 210 220 falan .tuuberk yanlış anlama ama benim okuduğum topic başında yapan varmı diye soruldu en başından niçin abim yapmıştı falan demedin ?eğer kötü niyetli olarak yazdıysan büyük ihtimal bukadar tepki olacağını sanmıyordun ve belki yutarlar die yazdın.
    fakat art niyetli olarak veya sallamak için yazdığını pek sanmıyorum belki abin falan sana öle demiştir.
    ne dersin?

@ART

210yapildiginda ben arabanin sag koltugundaydim yani direksiyonda kimin olmus olmasi onemli degilki burda arabanin 210 yaptigindan bahsediyoruz, kimin yaptigindan bahsetmiyoruz!!

gozlerimle gordum diyorum yalan soyledigimi ya da salladigimi nerden cikardiniz??

bastan ben yaptim diye bisey deseydim o zaman hakli olurdun salladin derdin bende eywallah derdim..

benim bulundugum arabada210km yapildi ve gozlerimle gordum yani direksiyonda abim babam yada benim olmam neyi degistirir???bastan beri zaten ben yaptim demedim ki... abim yapti ve GOZLERIMLE GORDUM DEDIM!!

• 1.3 toyota 98 ( xl, statıon )

155 ı gecmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

1.3 toyota 98 ( xl, statıon )

155 ı gecmıyor

• Ben 99 BMW 1.6i ile çorlu ya giderken 210 yapmıştım. Gazı var gücümle köklemiştim arabanın balans ayarı ve lastikleri yeni olduğu halde direksiyon zangır zangır titriyor ve araba 210 da gaz kesiyordu. Dönüşte gene 210 basmıştım eve geldiğimde motor dan kokular geliyodu. Servese gittim. Motor bloğunda çatlama var demişlerdi. Sonrada 10 milyar yerleştirdiler. Allah tan araba benim değildi de ucuz atlattım O hızda herhalde toyota darma duman olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevketmehmet

Ben 99 BMW 1.6i ile çorlu ya giderken 210 yapmıştım. Gazı var gücümle köklemiştim arabanın balans ayarı ve lastikleri yeni olduğu halde direksiyon zangır zangır titriyor ve araba 210 da gaz kesiyordu. Dönüşte gene 210 basmıştım eve geldiğimde motor dan kokular geliyodu. Servese gittim. Motor bloğunda çatlama var demişlerdi. Sonrada 10 milyar yerleştirdiler. Allah tan araba benim değildi de ucuz atlattım O hızda herhalde toyota darma duman olurdu

• bende fiat bis le 190 yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oct

isteyen inanmasın. Toyota Corolla 95 GLİ 230-235 arası bişeydi.. Aydın otobanı bilen bilir. Havalimanı sapağının başındaki yolda bir eğim var. Daha sonra ise Burger King'in olduğu düzlüktede eğim var oralarda bu dediğim hız yaptım.. Düz yolda ise naparsam yapim 215 geçmedi o bile zar zor..

ben inanmama hakkımı kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

ankara da yer olsada yeni focusu denesek :P berbat eskişehir yolunda 155 e kadar çıkmayı başardım daha doğrusu okadarı yedi :D

yapma güsel kardeşim yaff biz accentle bile kanlıpınar da rampa aşağı 190devirdik senin o focusla 22görmen lazım hemde 1.6goch gibi araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevketmehmet

Ben 99 BMW 1.6i ile çorlu ya giderken 210 yapmıştım. Gazı var gücümle köklemiştim arabanın balans ayarı ve lastikleri yeni olduğu halde direksiyon zangır zangır titriyor ve araba 210 da gaz kesiyordu. Dönüşte gene 210 basmıştım eve geldiğimde motor dan kokular geliyodu. Servese gittim. Motor bloğunda çatlama var demişlerdi. Sonrada 10 milyar yerleştirdiler. Allah tan araba benim değildi de ucuz atlattım O hızda herhalde toyota darma duman olurdu

arkadaşım bu nasıl ve kaç yaşında bir adamın kuracağı mantıktır böle yavv yok çarptım uff oldu
    gazın dibine kadar bastım ii yaptın boğdun arabayı max hızı bile göremedin belkide bahsettiğin araç 1.6kadranda 210görmen gayet doğalda ben senin ehliyetin olduğuna inanmıyom

• Sabah büroya giderken
    C4 1.6 Hdi 110 :262
  • Dostum bu olası değil mubarek ramazanı şerifte işletme bizi şimdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

Sabah büroya giderken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcanadian -- 5 Ekim 2005, 16:53:04 >
  • quote:

Sabah büroya giderken

sizn büro uzayda galba
  • quote:

Sabah büroya giderken

• Nası olası deil yaaaa....Ne işletmesi....Ne uzayı.....Adam 1.3 le 210 yapıo..........Ben de yaptım Nolcak!
    Gözlerimle gördüm...Hem dijital benimki öle göstergee bakmıom....Tam olarak 262....Düzlükte....Yokuş da yok....Çok manyak oldu....İsterseniz inanmayın...Haaa pardon yaptım demişim....Ablam yaptı
  • Honda civic VTEC kaç yaptım 300 olması lazım babam mı yaptı ben mi yaptım emin değilim ama 300 yapıldı çücki kadranı gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

kabiliyet war bu cocukta

nerenden anladiysan...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

kabiliyet war bu cocukta

nerenden anladiysan...

ayıpsın var tabi

ama sende daha fazla var 1.3le 210km-s yapıon ya
    kabiliyetin babası işte

pardon sen diil dayın yapıodu yok yok baban yapıodu
    yok ya o da diil di kimdi o ya?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.