Şimdi Ara

Çorlu Euromaster tecrubem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lastik siboplarım çok aşırı eskiydi değiştirmek geçiyordu zaten içimden bu aralar karşıma euromaster reklamları çok çıkıyordu gidip bir tecrube edineyim hem ufak tefek işlerde yapıyorlar beğenirsem oraya giderim reklamlarda kurumsal duruyorlardı o gazla gittim değiştirdim kendilerine siboplarımı.Değişimden sonra eve dönerken balans testi için yüksek hızlara çıktım 160dan sonra bariz bir titreme mevcuttu önceden yoktu bu titreme neyse dedim her zaman çıktığımız hızlar değil diye.

Eve geldiğimde sol ön lastiğin biraz inik olduğunu fark ettim içimden havayı az basmışlardır dedim akşam dışarı çıktığımda benzinlikte bütün lastiklere hava bastım eve geldim.Sabah kalktığımda ön lastik bayağı inmişti tekrardan bütün lastiklere hava bastım sağ arkada biraz inmişti.

Dükkana gittim lastikler hava kaçırıyor birde 160-200 arası direksiyonda titreme var önceden yoktu titreme dedim her sanayi ustası gibi bayinin sahibi galiba bu arabayla bu hızlara çıkma 120 yeter falan dedi sonrasında arabayı bizim bozduğumuzu mu demek istiyorsun dedi önceden yoktu dedim biz burada günde 40-50 arabaya bakıyoruz yalnız dedi sonrasında ustayı yolladı git bir bak diye.

Usta hava kaçağının sibop iğnelerinin gevşek olduğunu titremeninde değişimden sonra lastiklerin yerleri değişti hem lastiklerin eski ondandır dedi neyse yeni lastik alınca belli olur anca sorunun sebebi deyip çokta uzatmadım.

Günde 50 arabaya baksalar 1 yılda yaklaşık 15bin araba yapar.Bu 15 bin arabada değişimden sonra sibop iğnelerin kontrolünün yapılması gerektiğini çıkaramamışlar galiba.Ben lastiklerin eski olduğunun zaten farkındayım yaptıkları işin arkasında durup tekrardan balans ayarına bakıpta ayarda bişi yok lastikler eski ondandır deseler yine tamam derim sıkıntı olmaz.

Ben pek memnun olmadım kurumsal görüntünün altında tipik bir sanayi dükkanı yatıyor.Yaptıkları işin arkasında da durmadılar.Böyle ufak tefek işlerle sanayide ki ustaları eleyerek en düzgününü aramaya devam

• Eyvallah hocam,yolumuz düşerse uğramayız
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam otomobil genel bu gibi durumlar için var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.