Şimdi Ara

Corki AP mi AD mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde buildlerde corki için ad ağırlıklı gidilmiş ancak seri olarak kullanılabilen skillerinde %50 AP ve ultisinde %30 AP + gelmekte. Gerçi ultiye %20'de AD geliyor ama sonuç olarak range hero ve skill cooldownları az. AP gitmek daha mantıklı değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fastclick

genelde buildlerde corki için ad ağırlıklı gidilmiş ancak seri olarak kullanılabilen skillerinde %50 AP ve ultisinde %30 AP + gelmekte. Gerçi ultiye %20'de AD geliyor ama sonuç olarak range hero ve skill cooldownları az. AP gitmek daha mantıklı değilmi?

evet bencede ap daha mantıklı ama herkes ad diyor nerdeyse
    ben AP gitmiştim freeyken oynayınca haklısın
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu
  • düşük eloda işe yarar fakat yüksek eloda süreklilik sağlayamaz rakibe 7 bombayla da girseniz sürekli sağlı sollu oynayacağı için ultinizi pek tutturamazsınız kalan Q ve W skili ise öldürmenize yeterli olmaz ama dediğim gibi bu yüksek eloda böyledir ve pasif skili late game de çok etkili oluyor true vurduğundan 300 ad kasarsanız 30 true damage vurursunuz ama benim tavsiyem tamamen ad gitmek değil yinede.. 2 dorans blade bersekers bottan sonra wits end hextech gunblade black cleaver banshee şeklinde gidilebilir armor açığı oluyor fakat W skili kaçmaya yaradığı için melee ad karşısında çok zorlanmazsınız yinede...
  • ben genelde doran blade, boots, 2. blade, sheen sonra as boots ,trinity cıkmaya baslıyorum.. e'yi acıp q attıktan sonra r basic r basic yaparak cok kolay kill alınıyor. devamında da last whisper , banshee , black cleaver falan yapıyorum
  • Zaten o yüzden Corki'ye ilk olarak Trinity yapılır genelde. Infinity Edge en son alınacak itemlerden.
  • oyanayanlardan mantıklı cevaplar geldi :) şu ultiyi tutturamama işi özellikle çok haklısın o konuda anladım neden AD gidildiğini... yani diyosunki ağırlık AD ama AP de çıkılabilir.. Peki AP'yi boşlayıp full ad çıksak hem defans ta yapabilme şansımız olur bu konuda fikirleriniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zaman corki kullandım bence ad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastclick
    %30 AP + gelmekte. Gerçi ultiye %20'de AD geliyor ama sonuç olarak range hero ve skill cooldownları az. AP gitmek daha mantıklı değilmi?

Ad dizmek daha mantıklı bence , ad dizilirse hem 350 - 450 falan girersin , hemde ultiye % 20 eklemis olursun ve teamfight da uzaktan ultiyle hasar verip adamın yanına yaklasıp 2 tane kodnmu ölür.Ama ap de dizilmesi akla yatıyor çünkü ap dizince en kötü ihtimalle bi 250 - 300 ap (İyi oynarsan rahat 450 ap dizmen lazım) yaparız.Ad dizersek infinty , 2 tane 60 ad %15 ls verenden alsak 200 ad olur.Ad ile 1 v 1 de iyi iş yaparsın ap ile teamfight da iş yaparsın.''Ap ile de iyi hasar veririm niye 1 v 1 yapamıyımki'' diyebilirsin.Ama ap dizim adamı 1 - 2 kere alırsın ondan sonra adam işi çözer saglı sollu oynar ve ulti tutturamassın.Q - w - e ilede adamı öldüremezsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wix-n -- 10 Ekim 2011; 18:11:18 >

• ap nin brust ı daha yüksek bence, çok iyi kullanıyorum diyosan ap .
  • tartışmasız ADdir...kim ne derse desin AP vs AD yapın deneyin yani öyle bi heroya AP kasmak pff %65 %35 gibi bi oran
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZDqoXwcRlRk

Bu videoda lolü biren birisi bu corkinin nasil kullandigini ve iyi olduğunu görür bi sürü yorum yapilacak ama lolü bilmeyenler yapar diye düşünüyorum.
  • Skilleri düz vuruşunu engellemiyo sadece bu etkisi ad için yeterli oluyo bana
  • pasifi zaten yok demi bu championun ?
  • Edit: Konu efsane hortmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyteller -- 11 Mayıs 2013; 16:52:26 >
  • 2 yıllık konuyu hortlatmışsınız ve video 5000 yıllık...
  • Konu hort ama can sıkıntısına denedim.Öncelikle bir kaç oyunda ap corki yapacağım deyince okkalı küfürler yedim 3-4 oyuna başlamadan çıktı millet.En sonunda oyuna girdim ama bu seferde sövdüler ve tf seçtiler..2mid yaptık adamların jungle olmadığı için rahattım midde oyunun başından beri önde olduğumuz için farma önem vermedim eğlenmeye baktım.En son rylai çıkınca adamlar yaklaşamıyordu ulti ile canlarını kule altında eritiyordum.q+r ile çok rahat farm yapılabilir.Oyunun başların korkunç mana sıkıntısı var.Ultimiz ile çok rahat kill alabiliyoruz.Belki benim feedlenmemdir ama q+r yaptığımda akalinni nerdeyse yarı canı gidiyordu.Dfg yi pek kullanmayı beceremedim ama verdiği cd ve ap, aktifi ile çok güzel hasarlar verebiliyordum.Tf lerde arkada kalıp r bastım.W pek hasar vermiyor gibi geldi bana kaçmak için sakladım.Yeni attığım bir oyunun ss si:
     Corki AP mi AD mi ?

• BSC yönetici İnf.E.yi son item olarak alıyormuş
  • HortLaq !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manamune yaptıktan sonra klasik ad carry buildine devam ediyorum şahsen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.