Şimdi Ara

corel draw yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corel draw programı 2 senedir kullanıyordum hata vermedi. Birkaç gündür sürekli hata veriyor. Tekrar yüklemek istedim bütün ücretsiz olanları denedim olmadı olmadı. Çözümü varmı bilen lütfen yardımcı olsun. Birkaç bilgisayarcı ile görüştüm yükleriz dediler güven olur mu bilemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ne hatası veriyor

• Bilgisayar aleminde hata veriyor deyip, alınan hatayı hayal etmemizi bekleyenlerin bilgisayarlarına el koyup, bilgisayardan ve teknolojiden uzaklaştırma cezası aldırmak lazım.

• Bir Dizi Bir Kitapyoutube
    Herkese merhaba değerli arkadaşlar bu videomda Corel Draw'da Proje açmayı ve proje ayarlarını açtıktan sonra değiştirmeyi gösterdim. Görüşlerinizi bildirip kanalıma abone olursanız çok sevinirim , iyi seyirler... #coreldraw #coreldersleri #coreleğitim Corel hakkında bilgi; Corel Corporation tarafından üretilen CorelDRAW 1989 yılında kullanıcılarla tanışan vektörel tabanlı bir grafik tasarım programıdır, tasarımcıların, grafikerlerin ve profesyonel sanatçıların çalışmaları için tasarlanmıştır. CorelDRAW, CorelDRAW Graphic Suite adını taşıyan grafik yazılımı paketinin bir parçasıdır.
    https://www.youtube.com/watch?v=WMcm_GN4Ei4&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulead Photo Express sorunu yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.