Şimdi Ara

corel draw yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle yanlış yere yazdımsa sorry...

bizim pederin çiçekci dükkanı var. bi bilgisayar aldık geçenler. bana bide yazıcı aldırdı. püskürtmeli...
    çiçekçilerin yaptığı çelenkleri bilirsiniz. düğünlerde falan olanlardan...

pederin ilginç bişiy dedi bugün bana bu yazıları bilgisayardan çıkaran varmış. corel draw diye bi programdan dedi bende var dedim ve kolları sıvadım...

fakat bir türlü corel draw'da bu ayarı tutturamıyorum. abiler kullandığım kağıt'ın boyutları 120cm. uzunluk 20 cm. genişlik çelenkler için rula haline üretilen kağıtlar. 1 mt kesip yazıcıya koydum. corel'ı açtım kağıt boyutunu 120 cm. 20cm yaptım. özel kağıt boyutu olarak ayarladım.

yazdırmadan önce print prewiev den bakıyım dedim. bide baktım ki print prewiev'de kağıt boyutu a4 gibi olarak gözüküyordu...

bunun için yada bunu yapan bilen biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

• merhaba ,, oncelikle sorunun corelle ilgili degil tamamen yazici ile ilgili , genel olarak yazicilar onceden belirlenmis formatlarla calisirlar, olculer bellidir, A4/A3/SRA3 gibi,, bunlarin disinda olan benim bildigim bir tek OKI var model numarasi yanlis hatirlamiyotsam 9500 olmali , dedigin uzunlukta kagidi alip baski yapabilen bir onu biliyorum,, inkjet printerler le istedigin sonuca ulasabilecegini sanmiyotum ,, alternatif olarak kagidin uzunlugunu 297mm olacak sekilde kesersin ve o sekilde parcali olarak basabilirsin , sanirim sana gerekli olan printerden cok plotter.
    dedigim gibi corelin sayfa buyuklugunu ayarlayabilirsin ama en sonunda corel yazicinin surucusunu okudugunda A4 ten buyuk basamadigini gorecek ve islem yapamayacaktir
    kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mac after effects yardım
    12 yıl önce açıldı
    Ulead Photo Express sorunu yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.