Şimdi Ara

core2duo e8400 uprage g2020 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a şuandaki sistemim e8400 işlemci 4gb ddr3 ram 2gb ekran kartı diyorumki anakartı yenileyim 1155 veya 1156 yapayım hangisi en son veya güncel pek bilgim yok işlemci olarakta g2020 takayım yada en ucuz 3. nesil hangisi olursa sistemim daha performanslı olurmu yoksa hiçç gerek yokmu ne tavsiye edersiniz acaba bana değerli görüşlerinizi bekliyorum.İyi forumlar.

• gerek yok. Anakartin destekliyorsa quad serisine gecebilirsin ekran kartinin modeli nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleme yapacaksınız ve uygun bir islemci arıyorsanız Z87/H87 1150 Socket Haswell Anakart ile G3220 3GHZ (160-180 TL) alın.İlerde İ54670K ya da İ7 4770K alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cang01

S.a şuandaki sistemim e8400 işlemci 4gb ddr3 ram 2gb ekran kartı diyorumki anakartı yenileyim 1155 veya 1156 yapayım hangisi en son veya güncel pek bilgim yok işlemci olarakta g2020 takayım yada en ucuz 3. nesil hangisi olursa sistemim daha performanslı olurmu yoksa hiçç gerek yokmu ne tavsiye edersiniz acaba bana değerli görüşlerinizi bekliyorum.İyi forumlar.

en az g2030 veya g3220 a geç amd de fx 4100 var geçersen
  • g2020 sadece bir örnek şuanda durduk yerde 2 çekirdekli cachesi daha düşük ama daha teknolojik bi alete para yatırmak akıl karımı acaba ? sapphire hd6570 ekran kartım fazla yukarılarada çıkabilecek durumda değilim işlemci + anakartıma 100er tlden müşteri var ama önemli olan yeni sistem toplama.Bu arada bu chipsetlerin önemi ne derecede lazım acaba veya ne önemi var ? h 61ler mesela 100 tlye bile var piyasada ?
  • Hocam amd ye geçmelisiniz büyçeniz düşük 2. elden bi FX6100 ve anakart ayarlayın gayet güzel olur.
  • quote:

g2020 sadece bir örnek şuanda durduk yerde 2 çekirdekli cachesi daha düşük ama daha teknolojik bi alete para yatırmak akıl karımı acaba ? sapphire hd6570 ekran kartım fazla yukarılarada çıkabilecek durumda değilim işlemci + anakartıma 100er tlden müşteri var ama önemli olan yeni sistem toplama.Bu arada bu chipsetlerin önemi ne derecede lazım acaba veya ne önemi var ? h 61ler mesela 100 tlye bile var piyasada ?

Sakın sakın 100 liraya satma ederi daha yüksek.Çipsetler için şöyle söyliyim H serisi ev kullanıcıları için overclock falan yapamazsın Z serisi üst düzey çipset overclock yaparsın ve teknolojinin + bikaç nimetinden faydalanırsın pek uzun yazamadım mobildeyim kusura bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q9650 CoreQuad 775p İşlemci
    3 yıl önce açıldı
    Q6600 overclock..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm Hmm bak sevindim ne kadar ediyorki bu e8400lar oc falan yapılmadı.Hele birde anakart ne kadar eder ?

elimde 2 tane amd anakart var çalışır sorunsuz ddr2 ama am2-am2+-am3 destekli ikiside sağlam biri gigabyt biri biostarın amd athlon64x2 4400+ 5200+ işlemciler var üzerlerinde yatıyorlar :) birini kullanmayı birinide intel ile takas düşünüyorum allah nasip ederse :) ama alıcı çıkarsa satmayı bile düşünebilirim teknolojiyi geriden takip ediyoruz malum ekonomik sebepler :) amd düşünüyordum ucuza performans diye ama gözümü korkuttular bende anlamadım baya yerde okuyorum x3 al 4. çekirdeği aç falan diye bu kadar kolaymı bu kapı açar gibi adamlar 4 çekirdeği neden çıkardılar ama bilmiyorum .amd karışık değil diyordum ama içeri girince neredeyse intelden karışık gibi gelecek bana :D
  • quote:

Hmm Hmm bak sevindim ne kadar ediyorki bu e8400lar oc falan yapılmadı.Hele birde anakart ne kadar eder ?

elimde 2 tane amd anakart var çalışır sorunsuz ddr2 ama am2-am2+-am3 destekli ikiside sağlam biri gigabyt biri biostarın amd athlon64x2 4400+ 5200+ işlemciler var üzerlerinde yatıyorlar :) birini kullanmayı birinide intel ile takas düşünüyorum allah nasip ederse :) ama alıcı çıkarsa satmayı bile düşünebilirim teknolojiyi geriden takip ediyoruz malum ekonomik sebepler :) amd düşünüyordum ucuza performans diye ama gözümü korkuttular bende anlamadım baya yerde okuyorum x3 al 4. çekirdeği aç falan diye bu kadar kolaymı bu kapı açar gibi adamlar 4 çekirdeği neden çıkardılar ama bilmiyorum .amd karışık değil diyordum ama içeri girince neredeyse intelden karışık gibi gelecek bana :D

Hocam o çekirdek işleri tamamiylen şans.Amd anakartların modelini yazarsan en yüksek desteklediği işlemciye bakıp sana bilgi veririm güzel bir sistem yapabilirsin belki.

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    1. anakart GA-MA74GM-S2H olması gerek bu x6 destekliyordu galiba ama anlamıyorum pek amd kafamı karıştırdı :/
    2.biosstar n68s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cang01 -- 30 Ocak 2014; 1:32:02 >
  • e8400 ancak 100 lira eder.Hatta 100 lira bile vermeyenler var ikinci el bölümünde aylardır satılmayan dolu işlemci var.775 anakarta 100 lira veren varsa hemen sat.
  • quote:

Hmm Hmm bak sevindim ne kadar ediyorki bu e8400lar oc falan yapılmadı.Hele birde anakart ne kadar eder ?

anakartına 100 tl veren varsa işlemcinede 100 veren varsa hiç düşünme sat
    haftalardır 105tl 100 tl e8400 işlemci satışı yapmaya çalışanlar var güncelleyip duruyorlar sadece
    2 ay once arkadaşa e8400 asus anakart ve 3gb ddr2 800mhz üçüne 200tl aldım gerisini sen düşün
    200tl ikisi için çok iyi fiyat
    bende amd geçmeyi düşünüyorum butçe yuzunden tavsiyem en ucuz phenom 2 x4 lere yonel uygun fıyata bulursan 4100 yada 6100 al
    geçen forumda 175 tl 6100 satıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.