paylaştığın için saol. conroe ciler iyi bir rehber niteliğinde.
Arkadaslar ben de yeni bir makina topluyorum ve en sona işlemci ve anakart kaldı.İkisine toplam 480 dolar falan verme niyetindeyim.Anakart olarak Asus'un en bastaki iki modeli ve gigabyte in 6-Quad'i arasinda kaldım.Crossfire ATI x1600xt ultimate ekran kartım var.Yani 4 çekirdekli işlemcileri ve crossfire i destekleyen iyi bir anakart ariyorum.Hepinizin tavsiyelerine ihtiyacim var... CROSSFIRE VE MULTIPLE CORE DESTEKLI 250 DOLAR CIVAR FİYATLI HANGİ ANAKARTI TAVSİYE EDERSİNİZ....
iyi toparlamışsın
Kesinlikle harika bir çalışma olmuş, paylaşım ve emeklerin için teşekkürler!
Ellerine sağlık çok güzel çalışma. Bu arada ortalama fiyat aralığı ve hangi modellerin Türkiye'de satışta olduğunu da ekleyebilirsen yada birileri de bu konuda yardımcı olursa üst başlık olmayı hakkeden bir çalışma tekrar teşekkürler
ps: Telekoma
süper çalışma olmuş, yalnız fiyatları da yazsa bak işte o zaman mükemmel olur
yav baktım 2 tane pc-x var ama sli ibaresi yok anlamadım ? bılen anlatsın
Bu başlığı hortlatmak zorundaydım çünkü gerçekten çok güzel ve detaylı bir çalışma... Umuyorum Haswell gelene kadar 1155 - 2011 - 938 soket TR'deki mevcut markaları tasnif edecek bir arkadaşımıza bu hort ilham verebilir... Ben yapmak isterdim ama teknik bilgim bu işin üstesinden gelemez. Konuyu açan arkadaş ne yazık ki foruma fazla girmiyor artık
şimdi çöp oldular
eskiden ne detaylı ve özenli paylaşımlar varmış böyle.
Sanıyorum şu an çok fazla marka ve çok fazla model var. Böyle bir işe girişmek oldukça vakit alacaktır. Hem üstüne anakartlar arasında fiyat ve performans farklarını değerlendirecek teknik bilgi, piyasadaki tüm anakartları ya elden ya da yabancı forumlardan tanımış olmayı da gerektiriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme