Şimdi Ara

Core i7 6700 İşlemci Sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aida 64 ile stress test yaptım (4 dk) sonuçlar şu şekilde :

not : stok fan kullanıyorum

Core i7 6700 İşlemci Sıcaklığı Core i7 6700 İşlemci Sıcaklığı

• Bence değerler normal.
  • Parmak kalınlığındaki stok fan için aşırı görünmüyor.

Ama ? Kasanız hangi marka / model ? Kasa içi fanlar hakkında bilgi verir misinz ? Kaç tane var, kaç tanesi içeri, kaç tanesi dışarı yönde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Nisan 2016; 21:08:05 >
  • Intelin sitesinde 64 derece denmis izin verilen en yüksek sıcaklık icin. O islemciye verecek paranız varsa düzgün bi soğutucuya da verecek paranız vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok Fanlar Malesef yeterli sogutmayı saglamıyor bende i5 6600 e ilk stok fanı taktım elimde hyper 103 vardı ama dedim intel koymuş kullanılım sıcaklıkların 70 derecelere geldigini göründe söktüm attım hiç koymasalarmış daha iyi hyper 103 ü taktım orta kalitede bir termal macun ile 57 dereceyi geçmiyor yükte daha kaliteli bir termal macunla bu 51-52 derecelere kadar çekilebilir
  • i7 6700 gibi bir işlemciyi stok fanla kullanmak ve bu sıcaklıklarda kavurmak pek mantıklı değil bence
  • O sıcaklıklar çok yüksek tez zamanda f-p işlemci soğutucu almani tavsiye ederim hyper 212 evo, silverstone ar01 falan iyidir amazondan falan çok uygun fiyata alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intel core i5-2500K @ 3,30GHZ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğilme sorununa yol açmayacak kadar hafif ve etkin soğutan bir hava soğutma sistemi almak istiyorum fiyat önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhan81

Eğilme sorununa yol açmayacak kadar hafif ve etkin soğutan bir hava soğutma sistemi almak istiyorum fiyat önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.amazon.com/Corsair-Extreme-Performance-Liquid-CW-9060025-WW/dp/B019EXSSBG/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1461266409&sr=1-1&keywords=h100i

• Sıvı soğutma istemiyorum hava soğutma olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.