Bildirim
Core i7 6700 İşlemci Sıcaklığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bence değerler normal. -
Parmak kalınlığındaki stok fan için aşırı görünmüyor.
Ama ? Kasanız hangi marka / model ? Kasa içi fanlar hakkında bilgi verir misinz ? Kaç tane var, kaç tanesi içeri, kaç tanesi dışarı yönde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Nisan 2016; 21:08:05 > -
Intelin sitesinde 64 derece denmis izin verilen en yüksek sıcaklık icin. O islemciye verecek paranız varsa düzgün bi soğutucuya da verecek paranız vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok Fanlar Malesef yeterli sogutmayı saglamıyor bende i5 6600 e ilk stok fanı taktım elimde hyper 103 vardı ama dedim intel koymuş kullanılım sıcaklıkların 70 derecelere geldigini göründe söktüm attım hiç koymasalarmış daha iyi hyper 103 ü taktım orta kalitede bir termal macun ile 57 dereceyi geçmiyor yükte daha kaliteli bir termal macunla bu 51-52 derecelere kadar çekilebilir -
i7 6700 gibi bir işlemciyi stok fanla kullanmak ve bu sıcaklıklarda kavurmak pek mantıklı değil bence -
O sıcaklıklar çok yüksek tez zamanda f-p işlemci soğutucu almani tavsiye ederim hyper 212 evo, silverstone ar01 falan iyidir amazondan falan çok uygun fiyata alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğilme sorununa yol açmayacak kadar hafif ve etkin soğutan bir hava soğutma sistemi almak istiyorum fiyat önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Serhan81
Eğilme sorununa yol açmayacak kadar hafif ve etkin soğutan bir hava soğutma sistemi almak istiyorum fiyat önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum
http://www.amazon.com/Corsair-Extreme-Performance-Liquid-CW-9060025-WW/dp/B019EXSSBG/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1461266409&sr=1-1&keywords=h100i
-
Sıvı soğutma istemiyorum hava soğutma olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X