Şimdi Ara

core i7 4820k işlemcisine overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben bu sene sonu ya da şubat ayına kadar pc almış olacağım parçalar şunlar

msi x79a-gd45 anakart
    intel core i7 4820k extreme 3.7ghz işlemci
    gskill ripjaws ya da sniper 8gb ddr3 1866ghz cl9 ram
    COOLER MASTER TPC 612 işlemci fanı
    XIGMATEK CENTAURO SERİSİ 80PLUS 1000W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
    GAINWARD GTX 770 PHANTOM 2GB 256BIT EKRAN KARTI
    ZALMAN Z11 PLUS MİD TOWER SİYAH KASA
    kesinlikle overclock yapmayı düşündüğüm için bunları seçtim herneyse işlemci(öncelik kesinlikle işlemci) ve ramin bellek hızını yükseltmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTiMe -- 11 Nisan 2014; 18:47:15 >

• konu up
  • yok mu bilgi sahibi olan
  • Yani
  • Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

Yani

açıkça soruyorum batuhan 4820k işlemciye overclock hakkında bilgi arıyorum bilmiyorsan niye yazıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTiMe -- 13 Nisan 2014; 12:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTiMe

şimdi ben bu sene sonu ya da şubat ayına kadar pc almış olacağım parçalar şunlar

msi x79a-gd45 anakart
    kesinlikle overclock yapmayı düşündüğüm için bunları seçtim herneyse işlemci(öncelik kesinlikle işlemci) ve ramin bellek hızını yükseltmek istiyorum

Oyun için alıyorsan sistemi biraz garip kaçmiş tek kart için... 4770 k alabilrsin artan parayla da 780 e yatırırsın...veya bir ssd alırsın

Sen sistemi al kurulumunu yap ondan sonra OC ykonusunda arkadaşlar yardımcı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: JusTiMe

şimdi ben bu sene sonu ya da şubat ayına kadar pc almış olacağım parçalar şunlar

msi x79a-gd45 anakart

Oyun için alıyorsan sistemi biraz garip kaçmiş tek kart için... 4770 k alabilrsin artan parayla da 780 e yatırırsın...veya bir ssd alırsın

Sen sistemi al kurulumunu yap ondan sonra OC ykonusunda arkadaşlar yardımcı olacaktır

açıkçası fiyatı uygun olduğu için almak istiyorum ama kesinlikle gainward serisinden alıcaktım ekran kartı her nasıl olursa olsa 1gün sli bile yapabilirim kim bilir 1tane daha alıp işlemciye gelirsek asla ekran kartlı işlemci istemediğim için alıyorum 4770kdan ii işlemci sonuçta benim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    6 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şubata kadar kim öle kim kala
  • Konu yanlış yerde.Dahili Bileşenler>Sistem Taviseyeleri'ne açmalısın.Sistemi aldıktan sonra burda oc hakkında bilgi alırsın.
    Sistem düzensiz olmuş.
    İ7 4770K
    MSI Z87 G45
    GTX 770
    KASA
    SOĞUTUCU
    SSD
    HDD

Veya;
    İ5 4670K
    MSI Z87 G45
    GTX780
    KASA
    SOĞUTUCU
    SSD
    HDD

Ne zaman toplayacaksan bir hafta öncesinden dediğim bölüme konu aç muhakkak yardım alırsın.
  • konu zaten açtım overclock ile bilgi almak istiyorum 1 sakıncası mı var ve sen yanlış açıdan bakıyorsun konuya ben açıkçası doğru yere açtım amaç ne overclock ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum overclockla alakalı şeyi sistem tavsiyesine mi danışacağım saçmalığa bak kardeş sen gelmiş 1de sistem tavsiyesi veriyorsun bana buyur konu linkine bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_90201063/f_//tm.htm
    @trktlh
  • JusTiMe kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim oc için i7 4770K daha başarılıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksik olsun o işlemci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.