Şimdi Ara

Copier Bond A4 ve A5 kağıtları nereden alabiliriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım yerine bu kağıtlardan gerekiyor.

A4 ebadından olanların 500 lüklerinden 15 paket.

A5 ebadından olanlardan ise 500 lü paket olarak 20 paket almayı düşünüyoruz.

Şöyle güvenilir ve istanbuldan gönderim yapan ( Bazı siteler aknakarada falan oradan kargo da acayip tutar. ) bildiğiniz bir firma var mı?

Ya da istanbulun ücra uzak köşelerinde değil de yakın bir yerlere ise elden alabileceğimiz bir yer?

• Evet.

Zamanında HB den aldım. World e indirim ile piyasa fiyatına gelmişti. Şimdi durum nedir bilen var mı arkadaşlar.

Yani aynı soru tekrar karşınızda. Bu sefer umarım birileri çıkar.
  • yakınlarınızda kipa varsa şu anda 500 lük paketi 4,35 TL na düştü. kampanya bitmeden alın derim.
  • İşyerinde Chamex Multi marka kağıt kullanıyoruz. Piyasada bulamadım ama çok kaliteli.

• Bu kağıtların diğerlerinden farkı nedir?
  • standart 80 gr a4 fotokopi kağıdı. aralarında pek fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung lazer yazıcılar kağıt seçiyor biraz. 3-4 farklı markada sorun çıkardı. En son copier bond alıp denedim. Sorunsuz.
  • kağıdı takarken paketten çıkardıktan sonra havalandırmayı ihmal etmeyin. kağıdın yan tarafından nefesinizle üfleyin kağıtlar iyice havalansın ondan sonra takın. bulunduğunuz odada rutubet varsa belli bir zaman sonra kağıtlar rutubetten etkilenir nemlenir baskı yaptıktan sonra kağıt normalinden fazla kıvrılır, yazıcı kağıdı almakta zorlanır. bu yazıcıdan kaynaklanan bir durum değildir.
  • ben a5 kağıt aramıştım pek piyasada bulunmuyor,hatta internette bilinen alışveriş sitelerinde bile yok..
  • istanbulda dicle kağıtcılık var orda herçeşit kağıt bulabilirsin. piyasadanda çok uygun fiyata alırsın.
  • bende hem copierbond hemde navigator diye bir kağıt var. navigator daha kaliteli. yüzeyi daha beyaz ve renkli çıktı alınca kağıdın arkasından daha az belli oluyor.

kuşe kağıt nerede bulabilirim istanbul'da
  • kuşe kagıt, veya her türlü kagıt için Cağaloğlu na bakınız.
  • Ankarada nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası
    kuşe kagıt, veya her türlü kagıt için Cağaloğlu na bakınız.

anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı? (kadıköy bostancı kartal hatları üzerinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası
    kuşe kagıt, veya her türlü kagıt için Cağaloğlu na bakınız.

anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı? (kadıköy bostancı kartal hatları üzerinde)

anadolu yakasını bilmiyorum... ama cağaloğlunda hertürlü kagıdı bulabilirsiniz.
  • migros ve kipalarda ucuza bulabilirsiniz a4 ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

kağıdı takarken paketten çıkardıktan sonra havalandırmayı ihmal etmeyin. kağıdın yan tarafından nefesinizle üfleyin kağıtlar iyice havalansın ondan sonra takın. bulunduğunuz odada rutubet varsa belli bir zaman sonra kağıtlar rutubetten etkilenir nemlenir baskı yaptıktan sonra kağıt normalinden fazla kıvrılır, yazıcı kağıdı almakta zorlanır. bu yazıcıdan kaynaklanan bir durum değildir.

çok doğru. bu işlemleri yapın ve gramaj aynı ise kağıt seçme ihtimali çok düşüktür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.