Samsung lazer yazıcılar kağıt seçiyor biraz. 3-4 farklı markada sorun çıkardı. En son copier bond alıp denedim. Sorunsuz.
kağıdı takarken paketten çıkardıktan sonra havalandırmayı ihmal etmeyin. kağıdın yan tarafından nefesinizle üfleyin kağıtlar iyice havalansın ondan sonra takın. bulunduğunuz odada rutubet varsa belli bir zaman sonra kağıtlar rutubetten etkilenir nemlenir baskı yaptıktan sonra kağıt normalinden fazla kıvrılır, yazıcı kağıdı almakta zorlanır. bu yazıcıdan kaynaklanan bir durum değildir.
ben a5 kağıt aramıştım pek piyasada bulunmuyor,hatta internette bilinen alışveriş sitelerinde bile yok..
istanbulda dicle kağıtcılık var orda herçeşit kağıt bulabilirsin. piyasadanda çok uygun fiyata alırsın.
bende hem copierbond hemde navigator diye bir kağıt var. navigator daha kaliteli. yüzeyi daha beyaz ve renkli çıktı alınca kağıdın arkasından daha az belli oluyor.
kuşe kağıt nerede bulabilirim istanbul'da
kuşe kagıt, veya her türlü kagıt için Cağaloğlu na bakınız.
Ankarada nerden alabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası kuşe kagıt, veya her türlü kagıt için Cağaloğlu na bakınız.
anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı? (kadıköy bostancı kartal hatları üzerinde)
quote:
Orijinalden alıntı: lcdekran
quote:
Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası kuşe kagıt, veya her türlü kagıt için Cağaloğlu na bakınız.
anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı? (kadıköy bostancı kartal hatları üzerinde)
anadolu yakasını bilmiyorum... ama cağaloğlunda hertürlü kagıdı bulabilirsiniz.
migros ve kipalarda ucuza bulabilirsiniz a4 ü.
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
kağıdı takarken paketten çıkardıktan sonra havalandırmayı ihmal etmeyin. kağıdın yan tarafından nefesinizle üfleyin kağıtlar iyice havalansın ondan sonra takın. bulunduğunuz odada rutubet varsa belli bir zaman sonra kağıtlar rutubetten etkilenir nemlenir baskı yaptıktan sonra kağıt normalinden fazla kıvrılır, yazıcı kağıdı almakta zorlanır. bu yazıcıdan kaynaklanan bir durum değildir.
çok doğru. bu işlemleri yapın ve gramaj aynı ise kağıt seçme ihtimali çok düşüktür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme