Şimdi Ara

çöpçü yavru balıklarımı yer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lepistes besliyorum, yeni doğan yavruları akvaryumdan alıp fanusa koyuyorum büyüyene kadar. yani amacım o 1,5 ay geçti hala büyümediler. akvaryumun içindeki yavrulukta bakıyordum ısıdan faydalansınlar diye ama hem artık havalar ısındı hemde yavruluk çok dar. yeni katılanlarla 12 yavruyu falan kurtardım. ama dipteki yem artıkları beni düşündürüyor hem suyu bozuyor hemde kirli duruyor. dip çekimi yapamıyorum yavrular küçük onlarda çekilir. çöpçü balığını yemesi için salsam yavrularıda yermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çöpçü Balıkları Yavru Balıkları Yer Mi?

Çöpçü balıkları, akvaryumda temizlik görevi gören, genellikle barışçıl balık türleridir. Ancak, bazı durumlarda yavru balıklarla beslendikleri gözlemlenmiştir.

Lepistes Yavrularını Yiyebilirler mi?

Çöpçü balıkları, lepistes yavrularını yiyebilirler. Özellikle yeni doğmuş veya küçük lepistes yavruları, çöpçülerin ağzına girebilecek boyuttadır.

Vatozlar Yavru Balıkları Yer Mi?

Vatozlar da çöpçü balıkları gibi akvaryum temizliği yapan balık türleridir. Vatozların yavru balık yediğine dair çok fazla bilgi yoktur, ancak bazı türlerin açlık zamanlarında küçük balıkları yiyebileceği düşünülmektedir.

Çöpçü Balıkları ile Yavru Balıkların Bir Arada Yaşatılması

Çöpçü balıkları ile yavru balıkların bir arada yaşatılması riskli olabilir. Yavru balıkların güvenliğini sağlamak için, aşağıdaki önlemler alınmalıdır:

• Yavru balıklar için saklanma yerleri sağlayın.
    • Çöpçü balıklarını düzenli olarak besleyin.
    • Akvaryumda bol miktarda bitki ve alg bulunmasını sağlayın.

Eğer yavru balıklarınızı çöpçü balıkları ile bir arada yaşatmayı planlıyorsanız, onları yakından gözlemleyin ve yavru balıkların kaybolup kaybolmadığına dikkat edin. Yavru balıkların ortadan kaybolduğunu fark ederseniz, çöpçü balıklarını akvaryumdan çıkarın.

Bu bilgiler doğrultusunda, çöpçü balıklarının yavru balık yiyebileceğini ve yavru balıklarla bir arada yaşatılırken dikkatli olunması gerektiğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack41

lepistes besliyorum, yeni doğan yavruları akvaryumdan alıp fanusa koyuyorum büyüyene kadar. yani amacım o 1,5 ay geçti hala büyümediler. akvaryumun içindeki yavrulukta bakıyordum ısıdan faydalansınlar diye ama hem artık havalar ısındı hemde yavruluk çok dar. yeni katılanlarla 12 yavruyu falan kurtardım. ama dipteki yem artıkları beni düşündürüyor hem suyu bozuyor hemde kirli duruyor. dip çekimi yapamıyorum yavrular küçük onlarda çekilir. çöpçü balığını yemesi için salsam yavrularıda yermi

yer. onu yapmak yerine suyun üstünden biraz al sonra yavruları o suyla başka yere al zaten yavru faanusta büyümez hemen ölür oksijen yok fazla yem anında öldürür en güzeli2 akvaryum olacak yavruluğun altını kıracan dişi yavrulacağı zaman alıp yavru akvaryumuna koyacan doğan akvaryuma düşecek bitince büyüklerin akvarymuna dişiyi geri alacaksn yada bol bitkili akvaryum yapacaksın yoksa düzen tutturman zor olur yada yapabilirsen bi bölme yapacaksın akvaryuma yine yavruluğun altı boş olacak doğan akvaryma düşecek doğum bitince bölmeden normal yere alacaksın dişiyi vatoz çöpçü acıkırsa yer

• blackjack41 kullanıcısına yanıt
    Yavruluğu çıkar at hocam onun yerine git canlı bitki al akvaryumun içine iyice yerleştir yavrular saklanırlar zaten . Çöpçüler yerler ama hepsini biterecek gibi de iştahlı yemezler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.