Şimdi Ara

Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Tamam üstteki verdiğin örnekte 3 takım varken burda 2ye indirmişsin. Zaten dediğim gibi anca işine gelen kısmı görüyorsun oraya ekle bakalım Sevilla'yı yoksa daha fazla rezil olacaksın bu yanardönerliğinle.

    Ben de sana Ronaldo'nun en fazla gol attığı 3 takımı yazayım ve onun ortalamasını vereyim aynı şekilde Messi denen bücürün o takımlara gol ortalaması Ronaldo kadar yüksek olmayacak. Örnek veriyorsunuz da içi dolu değil hepsi boş.

    Ayrıca bir nokta da şu fazla maç oynamak her zaman ortalama için daha avantajlıdır Ronaldo 32 maçta Messi'nin o istatistiklerinin 4-5 tane fazlasını atar merak etme sen. Real Madrid'de 1 gol ortalamasının üstünde oynayan bir adam o istatistikleri de geçecek.

    Bir şey daha ekleyelim şu Messi ve Ronaldo'nun mesela Juventus'a karşı gol ortalamasını da yazsana. Ya da Bayern'e karşı işine gelmez değil mi? Ortak oynadıkları takımlara karşı yaz bak bakalım hepsinde CL'de Ronaldo Messi'yi ezmiş.

    Dur sizi fazla rezil edeceğim ekleyeceğim şey daha var. Messi denen bücür La Liga'da futbola başlayıp Barcelona'da 389 maçta 360 gol atarken Ronaldo Real'de 268 maçta 285 gole sahip yani kimin ortalamasının daha iyi olduğunu tartışmaya gerek yok Furiosa denen çok bilmişe de selam söyle fazla ötmesin cevap böyle verilir.

    "Fazla maç oynamak ortalama için daha avantajlıdır" derken beynini yanına alıp mı kurdun bu cümleyi anlamadım ki ? İkincisi, arkadaş yukarıya 3 takım yazmış biri Sevilla ve futbolcuların o takıma karşı kaç maça çıktıklarını bulmak benim için zor diğerlerine hemen ulaşabildim işime geldiği için değil yani zırlama. Hayır yani istatistiği koymadın dediğin takım da sevilla yani. Garip kafalar.


    Ek olarak Messi'nin Barcelona kariyerini incelerken 2004'ten başlamak 17, 18 yaşında ortasaha ve kısa süreli oyunda olduğu maçları da saymak seni tatmin ediyorsa sen öyle yap. Birinin futbol kariyerini almış, diğerinin Real Madrid kariyerini. Bak bakalım Ronaldo Real Madrid'e geldiği günden beri olan performanslarına.


    Ronaldo Real Madrid'e geldiğinden bu yana olan istatistikler

    Ronaldo: 34636 dakika 411 gol (0.0118 gol/dakika)
    Messi: 36746 dakika 441 gol (0.012 gol/dakika)


    Şimdi kudur köşende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feint-TR -- 12 Ekim 2017; 16:44:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furiosa

    Yeter vurma öldü

    hamam böceği gibi ölmüyor
  • Messi kendi ayarında köy takımı bulunca affetmemiş. İlk ciddi rakipte elenirler zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu forumda bullpower7 kadar gereksizini görmedim daha.

    Şunu da paylaşayım,gollerden bahsediyorsak eğer

    Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin?


    Adam hem golden uzak pozisyonda oynuyor hem de ronaldo kadar gol atıyor.Ronaldo gibi kale ağzında gol kovalasa ne kadar atacak kim bilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

    şu forumda bullpower7 kadar gereksizini görmedim daha.

    Şunu da paylaşayım,gollerden bahsediyorsak eğer

    Çöp Arjantin Milli Takımı. Messi ne yapsin?


    Adam hem golden uzak pozisyonda oynuyor hem de ronaldo kadar gol atıyor.Ronaldo gibi kale ağzında gol kovalasa ne kadar atacak kim bilir





    Bu ısı haritası hakkında ne derler acaba?

    Adamlar hala utanmadan ve sıkılmadan kale ağzında top bekleyen biriyle, oyun kurucu birinin gol istatistiklerini kıyaslıyorlar. cidden bırak başkalarını, kendilerine saygıları olsa yapmazlar.



    Ha yapsınlar. Ben, ona ve onun gibilere cevabını verip susturmaktan yorulmam. Yine vereceğim cevabını da ota böceğe ban yiyoruz. Lafı yiyince direk çirkefleşip karşı tarafa; "velet, ergen" filan deyip çok basit üste çıkma ve tartışma da dominant görünme yollarına başvuran bir insan. Ciddiye alıp cevap vermek ne kadar doğru olur? Hiç olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 12 Ekim 2017; 18:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    2 Madrid finalinde ne mi yaptı? Euro 2016'da ne mi yaptı? Bir kere winnerlık ne demek bunu tartışmak istemiyorum artık dediğin 3 turnuvayı da kazandı. Finalde kazandı mı? Evet gerisi teferruat ama tartışmaya girelim. Birinde final maçına kadar gelirken 16 gole sahipti ki final maçında da golünü attı. Diğerinde zaten en önemli penaltıyı gole çevirdi ve penaltılarla aldık. Bu arada o Atletico dediğin takım Messi'yi 2 kere rezil etti top yüzü göstermedi fakat Ronaldo zor da olsa final maçlarını almayı bildi.

    Euro 2016'da ise Macaristan maçında Portekiz'i gruptan çıkardı tek başına hem de. 2 gol kaydetti. Galler maçını da kendisi getirdi attığı golle. Finalde Ronaldo oynasa kupayı alamayacağını mı düşünüyorsunuz? Böyle bir oyuncu 20. dkde sakatlanıp çıkarken bile Portekiz kupayı almış bana göre de çıkmasa final maçında en az 2 gol atacaktı nerden bileceksiniz? Yaşanılmayan bir olay hakkında konuşma takımını zor durumda gruptan çıkarıp finale taşımış bir oyuncu tabiki kupayı getirdi.

    Euro 2016'da Portekiz'in attığı 9 golün 6sına doğrudan etki 3 gol 3 asist ile. %66 gole katkı. En iyi takıma da seçilmiş turnuvada. Ne mi yaptı? Kendine sor bu soruyu bence.

    2 Madrid finalini kendi mi aldı?Ramos'a dua etsin kendisi.Bütün maç sahada gezip bir penaltı atınca kahraman mı oldu?Euro 2016 da da Macaristan maçına ve Galler'e attığı golü dışarda bırakıyorum gerisi boş.3 asistin ikisini yanlışlıkla yapıyor 1 golü penaltı.Tek başına takımı taşıdı diyeceksen Bale'e de bari.Kaç tane top class adamı olan Portekiz ile kura şansıyla zar zor şampiyon olmuş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Ortalaması 1 gol üstünde olan bir adam için ne diyecektim? Zor duruma düşüp de aradan öyle kelime oyunlarıyla sıyrılamazsın. Hemen ulaştığın için işine geleni seçiyorsun zaten fazla ötme öyle rezil olunca olayı bulamama durumuna getirme. Atletico Madrid sanki 25-30 şampiyonluğa sahip de son 3-4 sene dışında ortada olmayan bir takımı yazınca iyi takım oluyor da kaç sene UEFA alan Sevilla mı takım olmuyor? Riyakarsınız. Sizin bu riyakarlığınızı ortaya çıkarmak bana zevk veriyor.

    Sen Ronaldo'nun Manchester, Sporting kariyerindeki boş maçlarını kanatta oynadığı maçları toplam maç sayısını dikkate alıyorsun problem yok fakat ben her iki oyuncunun aynı ligde aynı takımlara karşı oynadığı istatistiği alınca mı zırlamaya başlıyorsun? Bak senin lafınla konuşuyorum ayrıca Messi'nin ele aldığım maçlarına Barcelona'nın alt takımlarını da ekleyebilirdim hani siz Manchester United maçlarını eklemeyi biliyorsunuz ya.

    268 maç 285 gol 389 maç 360 gol

    Şimdi çekilebilirsin zırlamaya devam! Haydi yallah köyüne.

    Hocam bak gerçekten soruyorum okuma özürlü falan mısın ? Ben Ronaldo'nun ne zaman Lizbon, Manchester dönemindeki istatistiklerini ekledim ? Şizofren falan mısın sen ?




  • Messi uzaylıdır, Ronaldo insan ırkının en iyisi demiş Pique. Katılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminler rica ediyorum lütfen silin şu konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Dünya kupası

    Messi ile 10 maçta 21 puan, messi'siz 8 maçta 7 puan.

    2014 Dünya kupası güney amerika grubu

    Messi 18 maç- 19 gol (dünyadaki en iyi grup performansı)

    Sonuç:Arjantinden Messiyi çıkar ne 2014 ne de 2018 dünya kupasına gidebilirdi.Dybalalar,Tevezler,Higuainler,Di marialar,agüero lar nerede ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 12 Ekim 2017; 22:15:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

    2018 Dünya kupası

    Messi ile 10 maçta 21 puan, messi'siz 8 maçta 7 puan.

    2014 Dünya kupası güney amerika grubu

    Messi 18 maç- 19 gol (dünyadaki en iyi grup performansı)

    Sonuç:Arjantinden Messiyi çıkar ne 2014 ne de 2018 dünya kupasına gidebilirdi.Dybalalar,Tevezler,Higuainler,Di marialar,agüero lar nerede ?



    Ayrıca Ronaldo bu kupa elemelerinde attığı goller portakize sadece 2 puan kazandırmış:Zaten andorra vs attığı takımlar.
    Messide ise zaten söylemeye gerek yok ki Güney amerika grubu zaten başlı başına bir dünya kupası.Eşi benzeri yok grup zorluğu olarak.Hatta bolivya maçı bile aşırı rakımdan dolayı futbolculara ekstra oksijen maskesi taktırıyor.Öyle garip öyle zor




  • Realdeyken sizin bücürü yeteri kadar tokatladı. Ronaldo size 110. dakika kupada gol takarken bücür sahada Ronaldo'nun arkasından gole kaleye gidişini izliyordu. Sonuç olarak son 3-4 senede sizin bücürle top diye oynadı. Yere serdi resmen. Vurdukça vurdu siz de darbe alan oyuncunuzu saçma argümanlarla savunmaktan vazgeçmediniz. Şimdi de Real Madrid takımı daha iyi diye ağlıyorsunuz. 2010-2013 arası da sizin takım daha iyiydi o zaman yani Messi hiçbir zaman Ronaldo'dan iyi olmadı. Bak sizin argümana göre konuşuyorum hiçbir tezatlık yok.

    Tabiki en çok golü atacak futbolda gol maç kazandırıyor. Öyle dribling falan maç getirmiyor gerçi siz seversiniz o tarz gösteriş yapan futbolcuları. Dribling çalım atan fakat faydası Ronaldo'nun yarısı kadar olan oyuncuları çok seversiniz o yüzden de futbolun ne demek olduğunu asla anlamayacaksınız. Ronaldo sahada sanat ortaya koyuyor diğer, resmen futbolun kitabını yazmış fakat diğerleri öyle değil. Ronaldo'da herşey varken ne yazık ki sizin bücürde ne kafayla gol atabilme var ne uzaktan şut çekip maçın kilidini açma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 13 Ekim 2017; 1:19:50 >




  • Bu arada büyüklük o değil budur.

    Portekiz

    Before Cristiano Ronaldo:
    73 years = 6 major tournaments

    With Cristiano Ronaldo:
    14 years = 8 major tournaments + EURO 16 CUP

    Şu da diğer tokat.

    Most free-kicks scored in Europe’s top 5 leagues since 2012/13:

    Messi (13)
    Pjanic (12)
    Pirlo
    Ronaldo
    Çalhanoğlu (all 11)

    Ancak oranlara bakıyoruz durum tamamen farklı.

    Top free-kick scorers since 2012/13 by conversion rate:

    Pjanic (13.19%)
    Pirlo (12.79%)
    Çalhanoğlu (9.91%)
    Ronaldo (7.14%)
    Messi (7.03%)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 13 Ekim 2017; 2:18:46 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    ronaldo sahada sanat oraya koyuyor derken ironi falan yapmıyosun degil mi dediklerin gerçek düşüncelerin ve bunu messi ile kıyaslamalarınız sırasına diyosunuz gerçekten kafan çok değişik hocam senin. arada girip bakıyorum halen yazıyor mu diye ama hiç vazgeçmiyosunuz bu at gözlüklerini çıkarmaktan takmışsın bi uzaktan şut meselesine ronaldo ayagına gelen her topu kaleye göndermekle mükellef kendi kafasında o var hiçbir zaman arkadaşları için oynamaz yok finalde aglıyodu da bilmem ne geçiniz... boş kaleye ona bırakmayan takım arkadaşına kızdıgı zamanları sanki bilmiyosun beyefendi o golü de kendi istatistiğine katacaktı al

    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/256488/gol-atan-takim-arkadasini-kiskanan-cristiano-ronaldo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 13 Ekim 2017; 3:19:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Messi denen bücürün Neymar ilk geldiğinde ona top atmayınca nasıl tepki verdiğini biliyoruz yani hiç zorlama. Resmen takımdan kovduracaktı. Evet Ronaldo ortaya sanat koyuyor. Messi denen bücür komple bir futbolcu değilken Ronaldo her anlamda en iyisi, en üstünü. Pozisyon bilgisi sınırları zorlarken nerde duracağını hep bilirken Messi efendi ancak topun ceza sahası civarına getirilmesine ihtiyaç duyuyor. Messi denen La Liga dışında hiçbir alanda Ronaldo kadar başarılı olamamış pozisyon bilgisi sadece duran ve yavaş toplarla ortaya çıkan bir futbolcu mu sanat ortaya koyacaktı? Top ne kadar hızlı dönerse Messi o kadar etkisiz kalıyor futbolda bu da onun diğer zayıf yönü. Yani top ayağına geldiğinde belli bir hız kaybetmesi şart. Arkadaşları için oynamayan oyuncu kanatta 200 asist yapıyor arkadaşları için oynayan oyuncu, 10 numara pozisyonunda yani asist için en elverişli konumda oynayan oyuncu ise 233 asist. Çok fark var ya. Aslında şu konuyu gündeme getirmem bile Ronaldo'nun bir alanda daha yine önde olduğunu ortaya seriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Realdeyken sizin bücürü yeteri kadar tokatladı. Ronaldo size 110. dakika kupada gol takarken bücür sahada Ronaldo'nun arkasından gole kaleye gidişini izliyordu. Sonuç olarak son 3-4 senede sizin bücürle top diye oynadı. Yere serdi resmen. Vurdukça vurdu siz de darbe alan oyuncunuzu saçma argümanlarla savunmaktan vazgeçmediniz. Şimdi de Real Madrid takımı daha iyi diye ağlıyorsunuz. 2010-2013 arası da sizin takım daha iyiydi o zaman yani Messi hiçbir zaman Ronaldo'dan iyi olmadı. Bak sizin argümana göre konuşuyorum hiçbir tezatlık yok.

    Tabiki en çok golü atacak futbolda gol maç kazandırıyor. Öyle dribling falan maç getirmiyor gerçi siz seversiniz o tarz gösteriş yapan futbolcuları. Dribling çalım atan fakat faydası Ronaldo'nun yarısı kadar olan oyuncuları çok seversiniz o yüzden de futbolun ne demek olduğunu asla anlamayacaksınız. Ronaldo sahada sanat ortaya koyuyor diğer, resmen futbolun kitabını yazmış fakat diğerleri öyle değil. Ronaldo'da herşey varken ne yazık ki sizin bücürde ne kafayla gol atabilme var ne uzaktan şut çekip maçın kilidini açma.

    La bi git Barcelona maci izle oyle gel.La liga izlemiyorsun anladik.Messi olmasa Barca diye bir sey olmayacak.Realden Ronaldo'yu cikar yine yiginla pozisyon buluyor Barca da Messi olmasa tehdit yok adam akilli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aslında hiç karışmak istemiyorum milletin mevzusuna ama Bullpower, hálá kendisine cevap vermeye tenezzül eden kişilerden çok daha zeki birisi. "Messi gizli forvet, Ronaldo 4-3-3'ün sol forveti" diyecek kadar kör olmuş ve basit laf cambazlığı ve kelime oyunlarıyla üste çıkma çabasına giren bir adama hálá cevap yetiştiriyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he o yüzden Ronaldo yokken Real 4 puan kaybetti ağlama şimdi. Kim izlemiyor görüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Yav he he o yüzden Ronaldo yokken Real 4 puan kaybetti ağlama şimdi. Kim izlemiyor görüyoruz.

    Benzema gol kaçırdı diye niye Ronaldo'yu yükselteyim.Pozisyon bolluğuna rağmen gol atamadı Real.Ronaldo'luk ne var bunda?Lewandowski'yi koy Ronaldo kadar katkı verir.
  • Tabi kesin öyle gol atamamasının sebebi Ronaldo'nun olmayışı olmasın? Yetenek eksikliği olmasın. Ağlamaya değmez bu kadar.

    Ronaldo yokken takımın etkin olma oranı 2 kat düşüyor. Ayrıca Bale hiçbir zaman Ronaldo kadar seri olmadığı için (çabuk hızlanmaktan bahsediyorum) Real yeteri kadar boşluk bulamıyor. Futbolu nasıl izlediğini de öğrendik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Ekim 2017; 0:52:15 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.