Şimdi Ara

Çöp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımvirus -- 14 Mayıs 2013; 11:15:35 >

• - Ana bilgisayara AmxModx kurun. Daha sonra ana bilgisayara sXe plugin aktif yapın. Diğer bilgisayarların girmesi için sXe ihtiyaç olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Ana bilgisayara AmxModx kurun. Daha sonra ana bilgisayara sXe plugin aktif yapın. Diğer bilgisayarların girmesi için sXe ihtiyaç olacaktır.

Cevap için teşekkürler...Bunu yapmayı düşündüm fakat arkadaşların bilgisayarına bir şey kurulmasına falan gerek kalmasın diyorum çünkü arkadaşlar hile yapmadıklarını söylüyorlar ama ben öyle düşünmüyorum...Onlara bir şey söylemeden hileleri kapatmak...???
  • - Sizin sadece AmxModx'i yüklemeniz yeterli. Arkadaşlarınızda AmxModx yüklü olmasına gerek yok. Şu açıdan düşünün;

Online herhangi bir servere giriyorsunuz. Hepsi AmxModx ile işliyor. Sizde sadece sXe ve oyunun olması yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 6 Nisan 2013; 11:18:58 >
  • Hepimizin bilgisayarında cs 1.5 yüklü..Ben AmxModx'i kurup sxe plugin aktif yapsam benim kurduğum LAN oyununa girmeleri için arkadaşların bilgisayarlarına sXe injected'ı kurmaları gerekmez mi?
    Bilgisizliğimi bağışlayın....
  • - Evet. sXe kurmaları zorunlu. Fakat AmxModx sadece sizde olması yeterlidir.
  • Cevap için teşekkürler. Son olarak; sXe konsoldan kod ile yazılan yada config.cfg dosyasından yapılan hileleri de engelliyor mu? Yoksa konsoldan yapılan healthkit gibi hileleri engellemek için kurucu olup sv_cheats 0 yapmak yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımvirus -- 7 Nisan 2013; 1:36:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea Gerçekten Çöp Mü?
    6 yıl önce açıldı
    ÇÖP
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • - Siz her ikisini de deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.