Şimdi Ara

çöp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • kuzeygüney.avi
    Kuzey dejected
    Güney enabled

ağzını burnunu yamulturum senin velet, otur aşağıya sinirimi zıplatma benim..

Bu kadar.Şimdi bu saçma konuyu terk ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihad123

quote:

Orijinalden alıntı: * My.

Bu arada benim en yakın arkadaşım abisini dövmüş araları çok garip ne biriyim hiçbir şey yok ama kardeş gibi değiller sanki soğukluk var şakalaşma yok beraber bir şey yapma yok. Sevimli durmuyor. Bu arada onlarında arasında 2 yaş var. Ve ayrıyetten karateye gitmişiğim var aramızda 10 cm var 190 boyundayım 80 kiloyum body yapıyorum. Kardeşimi dövüyorum diyenlere abim olsanız büyük ihtimal döverdim.

Burası DH!Burada herkes 1.90 boyunda ve herkes body yapıyor.Yalnız değilsin...

"Dövenlere sorayım dedim durumunuz nasıl sizin?"

Bu cümlen bile seni özetliyor.Burda abisine gücü yetenlerin sana ne demesini bekliyorsun?"Abimi dövüyorum,çok mutluyum,bence sende denemelisin" demesini felan mı bekliyorsun?

Allah akıl fikir versin...

Şunu bekliyorum. Eskiden kavga etmiştik ama düzeldi sorun kalmadı. Artık bana karşı daha saygılı, seviyeli. Hâl ve hareketlerine dikkat eder oldu. gibi
    Ve yahut artık berbat bir durumdayız. Hiç bir samimiliğimiz kalmadı. 2 yaş var ama sanki arkadaş gibi değil 2 yabancı gibiyiz. Hep bir soğukluk var gibi. Bunu tecrübe edenler olmuştu diye bir sorayım dedim. Tüm kompleksi olanlar. Birine laf sokalım da eğlenelim diyenler. Tanımadan etmeden itham da bulunanlar geldi. Ben desem kardeşim bunu yapıyor dövsem mi sorun yok. Çünkü sen büyüksün. Bu mudur yani iki sene bu kadar büyük bi faktör olamaz bence. Her neyse konuyu açtığıma da pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış,

Tebrik ederim bu kadar açıklayıcı bir cümle olamaz.
  • Benim ile abimin arasında 2 yaş var.Küçükken çok kavga ettik.Hatta abimin dudağını bile patlatmıştım.Ne zaman küstüğümüzü hatırlamıyorum ama nerden baksan 5-6 ay olmuştur.Sırf inat yüzünden konuşmuyorum.O kendini biri ile küstüğü zaman hayatının sonuna dek barışmayacağını düşünüyor.Ama inadım inat dötüm 2 kanat.Nereye kadar gideceği konusunda fikrim yok.Ama onun huysuzluklarını çekemiyorum sürekli alttan almaktan bıktım.
    Bazıları erkeklik gururundan bahsetmiş,bir erkeğin abisin de o gurur varda kardeşinde yok mu?Var.Bu konuda büyüklerin de alttan almaları gerekir.Sürekli küçüğe yüklenerek olmaz o iş.Sırf ben büyüğüm diyerek her işini yaptırıp,her lafı söyleyemez.Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın ki işler yolunda gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Bu arada benim en yakın arkadaşım abisini dövmüş araları çok garip ne biriyim hiçbir şey yok ama kardeş gibi değiller sanki soğukluk var şakalaşma yok beraber bir şey yapma yok. Sevimli durmuyor. Bu arada onlarında arasında 2 yaş var. Ve ayrıyetten karateye gitmişiğim var aramızda 10 cm var 190 boyundayım 80 kiloyum body yapıyorum. Kardeşimi dövüyorum diyenlere abim olsanız büyük ihtimal döverdim.

Bu cümlen bile seni özetliyor.Burda abisine gücü yetenlerin sana ne demesini bekliyorsun?"Abimi dövüyorum,çok mutluyum,bence sende denemelisin" demesini felan mı bekliyorsun?

Şunu bekliyorum. Eskiden kavga etmiştik ama düzeldi sorun kalmadı. Artık bana karşı daha saygılı, seviyeli. Hâl ve hareketlerine dikkat eder oldu. gibi
    Ve yahut artık berbat bir durumdayız. Hiç bir samimiliğimiz kalmadı. 2 yaş var ama sanki arkadaş gibi değil 2 yabancı gibiyiz. Hep bir soğukluk var gibi. Bunu tecrübe edenler olmuştu diye bir sorayım dedim. Tüm kompleksi olanlar. Birine laf sokalım da eğlenelim diyenler. Tanımadan etmeden itham da bulunanlar geldi. Ben desem kardeşim bunu yapıyor dövsem mi sorun yok. Çünkü sen büyüksün. Bu mudur yani iki sene bu kadar büyük bi faktör olamaz bence. Her neyse konuyu açtığıma da pişman oldum.

Benim kardeşime sürekli söylediğim bir söz var;"Keşke yaşın büyüyeceğine,aklın büyüse".Büyük bir ihtimalle abinde sana buna benzer birşey diyordur.Buradaki mesele 2 yaş veya 2 cm'de değil.Senin düşünce tarzına sinirlendim ben.

• Sana gerçek birşey anlatayım bu bizim başımızdan geçti. Yakınlık derecemi belirtmek istemiyorum akraba diyelim. Ağabey ve kardeş kavga etmişler ama ne kavga. Evde kimse yokmuş kafa, göz dalmışlar birbirlerine. Daha sonra o gün bu gündür hiç konuşmamışlar. Ağabey, doğuştan kalp hastası ancak o zamanlar pek ileri değilmiş bu hastalık. Aradan 2,3,4 yıl geçmiş küçük kardeş askere gitmiş. Ağabey de kalp hastalığı yüzünden yoğun bakıma alınmış ve tedavi sırasında hayatını kaybetmiş. Küçük kardeş bunu bilmiyor tabi askerden dönene kadar da söylememişler. Askerden döndükten sonra kırgınlıkları unutalım, barışalım vesilesiyle giderken acı gerçekle karşılaşmış.

Not: Buradan kendine çıkarman gereken ders; bu konuda yarın, öbür gün pişman olacağın şeyler yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 21 Ocak 2012; 2:28:08 >
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Sana gerçek birşey anlatayım bu bizim başımızdan geçti. Yakınlık derecemi belirtmek istemiyorum akraba diyelim. Ağabey ve kardeş kavga etmişler ama ne kavga. Evde kimse yokmuş kafa, göz dalmışlar birbirlerine. Daha sonra o gün bu gündür hiç konuşmamışlar. Ağabey, doğuştan kalp hastası ancak o zamanlar pek ileri değilmiş bu hastalık. Aradan 2,3,4 yıl geçmiş küçük kardeş askere gitmiş. Ağabey de kalp hastalığı yüzünden yoğun bakıma alınmış ve tedavi sırasında hayatını kaybetmiş. Küçük kardeş bunu bilmiyor tabi askerden dönene kadar da söylememişler. Askerden döndükten sonra kırgınlıkları unutalım, barışalım vesilesiyle giderken acı gerçekle karşılaşmış.

Not: Buradan kendine çıkarman gereken ders; bu konuda yarın, öbür gün pişman olacağın şeyler yapma.

Allah düşmanımı kardeşiyle birbirine düşürmesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim kardeşime sürekli söylediğim bir söz var;"Keşke yaşın büyüyeceğine,aklın büyüse".Büyük bir ihtimalle abinde sana buna benzer birşey diyordur.Buradaki mesele 2 yaş veya 2 cm'de değil.Senin düşünce tarzına sinirlendim ben.

Aslında hata bende. Soruyu yanlış sordum. Ben dövsem mi derken. Kalkıp dövmek değil o bana vurmaya çalışırsa ben de karşılık vereyim mi olacaktı soru. Tabi bende nasıl bi ego nasıl bi kendine güven varsa direk dövsem mi diye yazmışım yanlış anlaşılmış normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Benim ile abimin arasında 2 yaş var.Küçükken çok kavga ettik.Hatta abimin dudağını bile patlatmıştım.Ne zaman küstüğümüzü hatırlamıyorum ama nerden baksan 5-6 ay olmuştur.Sırf inat yüzünden konuşmuyorum.O kendini biri ile küstüğü zaman hayatının sonuna dek barışmayacağını düşünüyor.Ama inadım inat dötüm 2 kanat.Nereye kadar gideceği konusunda fikrim yok.Ama onun huysuzluklarını çekemiyorum sürekli alttan almaktan bıktım.
    Bazıları erkeklik gururundan bahsetmiş,bir erkeğin abisin de o gurur varda kardeşinde yok mu?Var.Bu konuda büyüklerin de alttan almaları gerekir.Sürekli küçüğe yüklenerek olmaz o iş.Sırf ben büyüğüm diyerek her işini yaptırıp,her lafı söyleyemez.Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın ki işler yolunda gitsin.

Çok haklısın. Yaşının büyük olması ona bir hak tanımaz. Tabi ne abiler var.. Eğer üzerinde emeği varsa, yetişmen olsun hayatına yön verme olsun destek çıktıysa o başka. O zaman ayrı bi saygı duyar daha fazla taviz gösterirsin. Çünkü zaten o senin için uğraşmıştır. Ama sırf büyük diye abiyse sana karşı bir ağabeylik yapmıyorsa orada dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış,

konu kilitlenmeli son nokta konulmuş.
  • Yorumlarını okudum ama hala bi atarlılık var üzerinde , yok döverim şöyle yaparım siz abim olsanızda sizide döverim kaslıyım body e gidiyom felan , emin ol abinden dayak yemek istemessin.Abine el kaldıracak cürret nerden geliyo ? , eğer abin üzerine çok geliyosa aile arasında konuşulur halledilir.
  • abim üstüme çok geliyordu evdekilere durumu anlatıyordum abın o senin diyip geçiyorlardı hep haksız ben oluyordum onların gözünde olaylarda, çok sabrettim bir gün patladım 19 yaşında iken 27 yaşındakı abımı dovdum evdekıler zor ayırdı.

örnek

bana su getir ordan

bana şunu getir şunu götür markete git evi toparla sürekli

telefonumun şarzı bitti diye bir ton bağırır kendımı zor tutuyorum

pc de takılırken birden kalkder tamam kalktık sonra pc kapatıyor uyuz birisi yani

bazen o kadar sinirleniyorum ki vurmamak için elimi sıkıyorum

bi tane vursam yeter aslında mevzu dayak atmak değil hattini bilsin

bir gün dövücem bu 15 gün tatilde fitnes body yapıcam 2 ay sonra buna çok pis giricem

Orijinalden alıntı: Breton

yaşın kaç 14,15 herhalde abin bi şamar koysa bayılır kalırsın nan
    ilkokullu alert
  • kardeşimle 3 yaş var.Okulda baya çevre yapmış salak geldi bana artistlendi döverim diye gebertiyordum az kalsın. Benden 5 cm uzun ve 10 kilo fazla cüssene aldanıp dayak yeme bilen bilir saraycık imkbde okuyor.Çingenleri kürtleri kendine kanka yapmış okulun ilk günü kendine sataşan 3 tane salağı dövmüş(Türküz) o arkasıda hikaye arkasınıda yerim bizde yok sanki %90 dayak yersin diyim.

bizim armut gibi eline tornavida bıçak(saplamayı düşünmüştü bizimkisi) falan alırsan yıkabilirsin.Ondan sonra altından kalkarsa işin zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 21 Ocak 2012; 12:08:30 >
  • İnsanlara bak topluma bak ne hale gelmiş.Yahu o senin abin.Ailenden biri.Senin kanından lan.O seni sen onu koruyacaksın.Zor duruma düştüğünüzde ailenizden başka kimse size yardım etmez.Aile bağları çok güçlü olmalı ki ayakta kalabilesiniz.Asla ama asla kavga etme.İster güçlü ister güçsüz ol asla kavga etme.Abinle konuş.Biz birbirimize sahip çıkmazsak başkaları ne yapar de.Akıllı olun azcık.
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
  • Allah akıl fikir versin, Allah yardımcın olsun ne diyim.
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.